خوب باید بگم از پرسشهائی که قدرت خلاقه ذهن و تفکر آدم را بر می انگیزانند خوشم میاد. می شه راحت گفت از هیترهای برقی
یا از هیتر جت گازوئیلی استفاده می کنیم اما قطعا اینها ارزانترین و ساده ترین روشها نیستند.
به نظرم اول باید از ورود سرمای بیشتر و هدررفت گرمای اتاق جلوگیری کرد، شاید در نگاه اول، این ارزان ترین راه نباشد
اما در دراز مدت، مطمئنا به صرفه خواهد بود. پس پنجره ها را دو جداره و از عایقهای گرما برای دیوارها و سقف استفاده می کنم.
در قدم بعدی، از لباسهای گرم دو لایه نانوئی استفاده می کردم که گرمای بدن کمتر از دست برود. موقع خواب هم از یک
کیسه خواب پشم و شیشه (یا یک پتوی الکتریکی) استفاده می کردم.
گام بعدی، تلاش برای مهار انواع انرژی های پاک در دسترس، و تبدیل بهینه آن به گرماست. لذا از یک توربین بادی و یک مجموعه صفحه
سلول خورشیدی و باطری که روی بام خانه نصب شده اند استفاده می کنم. (اگر ارزانترین و ساده ترین راهها مد نظر نبود، امکان استفاده از
آبگرمکنهای خورشیدی روی بام برای گرم کردن آب یا روغن در یک مخزن و چرخش آن در یک مجموعه پکیج ، شوفاژ با لوله کشی آب گرم زیر کف اتاق را نیز مد نظر
قرار می دادم).
حالا از یک ترموستات ، فن و المنتهای کیفیت بالای نصب شده در مرکز کانون چند دیش براق و صیقلی استفاده می کردم تا
گرمای تولیدی، دقیقا در بخشی از اتاق که مشغول کار هستم متمرکز شود. (می توانستم المنتها را دور چند تا آجر شومینه یا سنگ
مخصوص ساخت دیزی سنگی قرار دهم که از ظرفیت ذخیره گرمای آنها هم استفاده کنم)
اگر هم باز افاقه نکرد، یک آهنگ ریتمیک با میکرولب پخش کرده و تمرینات ایروبیک انجام می دهم تا بدنم گرم شود!
اگر باز هم فایده ای نداشت، می روم توی اتاقی دیگر که بخاری و زندگی و وضع درست و حسابی داشته باشه(مشخصه من خوابم میاد!)

(مشخصه من خوابم میاد!)

علاقه مندی ها (Bookmarks)