دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: خودم اختراع کردم!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #13
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79815
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض پاسخ : خودم اختراع کردم!

    نقل قول نوشته اصلی توسط shiny7 نمایش پست ها
    طرز تهیه سس مایونز رژیمی!!


    سلام.

    دستور پخت اصلی چیز دیگه ایه ولی اینی که من اینجا نوشتم رو خودم اختراع کردم و فقط ایده اش رو از اون دستور گرفتم.
    در آخر دستور اصلی رو هم واسه کسایی که دوست دارن می ذارم!!


    *خب مواد لازم برای سس مایونز رژیمی:

    نخود فرنگی کاملا پخته شده 1 فنجان سرپر
    ماست کم چرب چکیده شده 3 الی 4 الی 5 قاشق
    آبغوره 2 قاشق
    آبلیمو 1 قاشق
    روغن زیتون 2 الی 3 قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل به میزان دلخواه
    آویشن و پودر سیر برای خوش طمع و خوش بو کردن سس هرکدام نصف قاشق چایخوری.
    شکر برای کسانی که طعم ملس دوست دارن 1 قاشق غذاخوری سر خالی.


    خب دستور پخت خیلی خیلی سادست!!
    همه مواد رو داخل میکسر به هم بزنید و بعد روی سالاد سرو کنید.



    **فقط چند تا نکته:

    اگر سستون شل شد می تونید نخود فرنگی بیشتری میکس کنید و به موادتون اضافه کنید.
    ماست معمولی و چکیده نشده هم میشه استفاده کرد فقط سس شل میشه.
    اگر دیدید بوی نامطبوع نخود فرنگی له شده خیلی زیاد میاد کمی آویشن و پودر سیر بیشتر بزنید.
    اگر طعم سس خیلی ترش شد و طعم ملس بیشتر دوست دارید یه قاشق سرخالی شکر به سس اضافه کنید.

    راستی تعجب نکنید اگر دیدی رنگ سس
    سبز میشه!!خب به خاطر نخوده دیگه ولی طعمش عالیه!!
    کالری کمی هم داره و اصلا نیازی به استفاده از مایونز نیست!!


    ************************************************** **************8

    دستوری که ازش ایده گرفتم:
    نخود فرنگی
    ارده
    روغن زیتون
    نمک و فلفل



    نوشته شده توسط شاینی در ساعت 0:05 بامداد!!!
    سلام شاینی جان
    واقعا عالی شده بود من که درست کردم
    فقط یکم ترش شده بود حالا من نمی دونم فکر کردم آبغوره زیاد ریختم
    اما واقعا خوشمزه شده بود
    ممنون
    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  2. 2 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •