سلام
دوست عزیز اگر حرف اون دوست عزیز از زبان خودشون بود حداقل جواب سوال ها رو میدادند،و نه اینکه با یک زرنگی(که خودشون اینطوری فکر میکنند) از بحث طفره برند.
اگر هرکدام از دوستان با اطمینان به سخنان خودشون بحث کنند،خیلی خوب می شد،
ولی شاید به جرات میتونم بگم که خیلی ها حتی اون متنی رو که میزارند رو یکبار نخواندند.
یک نکته دیگه اینکه، میدونید چرا اینگونه بحث ها طرفداران زیادی دارند
چون تا به حال این سوال و هزاران سوال دیگر را نتوانستند برای ما با دلایل محکم (نه با تفسیرات خود پسندانه) توجیح کنند.![]()
شاید ....
دوست آشنا
کاربر اخراج شده
سلام
افشین جان بزار هر کاری از دستشون بر میاد برای تخریب بنده استفاده کنند که بعدا حسرتی تو دلشون نمونه....
من محکم سرجای خودم ایستادم. توکل ما بر خداست . نه بندش. خدا همیشه پشتمه .اینو مطمئنم که میگم....
با آرزوی موفقیت
همکار تالار مهندسی عمران
دوست آشنا
من هم تیر خلاص رو بزنم چون این قسمت منظورشون من بودم
تفسیر مطلوب نکنید
ایشون مطالبی رو مطرح کرده بودند که بنده قبلا خوانده بودم و بلافاصله بعد از دیدن با مدرک بودن حرف هاشون رو تاییــــد کردم
بعد هم یکی دوستان گفت آهای مردم مرجعیت رو زیر سوال برد با اینکه چرا میشه از چند مرجع استفاده کرد
بنده هم اون منبع رو آوردم
باز خوبه ما مدرک پیدا میکنیم ؛ خوبه اون کسی همه که شما نام بردید به اندازه ی ادعای شما مدرک داشت !
"آخرین برگ این دفتر هم به پایان رسید"
دوست آشنا
کاربر جدید
با سلام
نمیدونم چرا این طور با حرفهای من برخورد میشه اما من برای نیومدن خودم دلیل داشتم که لازم نمیدونم اینجا مطرح کنم .
چرا اگه یه حرفی برخلاف نظرتون هست سریعا میخواین بهش حمله کنید .
من میگم مدرک شما میگید مدرک داریم خودتون دیدید خب به من چه ؟ چرا باید با حرفی که شما میگید من قانع بشم ؟ لازم میدونم بگم که نمیدونم حق با کیه ولی میتونم با حرفایی که زده شده نتیجه گیزی کنم
ینی بهتره بگم این حقمه و اصلا هم نیاز به خراب کردن کسی ندارم .
تازه اگه به خراب کردن باشه پست هاتون جوریه که آدمو یاد سناریوهای از پیش تعیین شده میندازه.
شما از کجا میدونید من تمام 10 صفحه رو نخوندم ؟ (بر فرض محال که نخونده باشم چی رو میخوای نتیجه بگیری؟)
دیگه عرضی ندارم .
موفق باشید.
به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد.
حسین پناهی
دوست آشنا
تمامه 11صفحه حرفه دلم بودالبته به جز بعضیاش.
<a href="http://typeiran.com/r/19340"> تایپایران - مرکز تخصصی تایپ </a>
دوست آشنا
دوست عزیز شما ابدا فکر نکنید که کسی نیاز به تحمیل کردن چیزی به شما دارد
با کنایه حرف زدید دوستان هم با طنز و کنایه جواب تان را دادند
بهتره برای اظهار نظر در این تاپیک نظر (و چه بهتر مستدل) می دادید نه اینکه از این و آن هرچند بدون ذکر نام صحبت کنید و کنایه بزنید
و صد البته که جبهه ی مظلوم رو گرفتن همیشه آدم رو پیروز میکنه
"آخرین برگ این دفتر هم به پایان رسید"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)