دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 110

موضوع: نقد عرف های من دراوردی جامعه ایران

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر جدید
    ارسال تشکر
    43
    دریافت تشکر: 387
    قدرت امتیاز دهی
    1481
    Array

پیش فرض پاسخ : نقد عرف های من دراوردی جامعه ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط Majid_GC نمایش پست ها
    شما می فرمایید خلاف عرف عمل کردن حرام ه ؟ میشه منابع خودتون رو ارائه بدید ؟ مثلا پیامبر که خلاف عرف زمانش اومد ارزش های جدید رو معرفی کرد کارش حرام بوده ؟
    سلام
    باز هم به حرفهای من سطحی نگاه کردین!

لطفا حرف های من رو تیکه تیکه ترجمه نکنید.!

وقتی بر خلاف عرف جامعه شما پوششی داشته باشید از نظر دین مبین اسلام لباس شهرت محسوب میشه !

در تعریف لباس شهرت آمده که اگر در جمعی که محجبه هستند شما هم با حجاب ظاهر بشی منتها متفاوت از بقیه لباس شما صرفا جهت جلب توجه همه محسوب شده و لباس شهرت نامیده میشه که در اسلام حرامه.

لباس شهرت صرفا لباس های کوتاه و زننده نیست چادر هم اگر به رنگ زرد یا سبز پوشیده بشه به نظر من لباس شهرت محسوب میشه ، کاری که خانم آزاده نامداری انجام داد.

اینطور که معلومه مشکل این تاپیک اینکه که ما رو بدیهیات زندگی با هم اشتراک نداریم و گرنه مشکل حجاب نیست !

اتفاقا مشکی و سفید بودنش فرق داره !
    منظور منم همین بود که به دوستان ثابت بشه رنگ چادر خیلی مهمه!

شما اگر صرف اعتقاد رو بر مبنای حجاب بذاری مطمئنا با چادر زرد در جامعه پوشش شما لباس شهرت تلقی میشه نه لباس اسلامی.!

مشکل اینکه خیلی ها وقتی بین رنگ های مختلف چادر تفاوت قائل نیستند می خوان به جای پرداختن فرهنگ های درست خودمون (سفید یا مشکی ) به بد بودن فرهنگ های غربی بپردازند !

ساختن را از خودمان شروع کنیم نه اینکه فرهنگ های دیگه رو نقد کنیم !
    خب مشکل این حرف شما اینه که دختران جامعه رو نمی بینین که از روی الگوهای غربی پوشش خودشون رو دارن کپی برداری می کنن.!

هدف ما صرفا نقد کردن پوشش غربی نیست ، اثبات برتری پوشش داخلی خودمونه که در تمامی پوشش های داخلی ایرانی اسلامی بودن اونها هم ذکر شده.

مشکل ما با برخی از دوستانه که با پوشش اسلامی مشکل دارن نه ایرانی..! و سعی در عربی جلوه دادن پوشش اسلامی دارن.

و اینکه بر اساس مثال دوست مون می فرمایند (دور از جون دوستان) مانتو تنگ پوشید بقیه مثل گوسفند دنبالشون رفتند !؟

به نظر شما این امثال حتی برای فرهنگ های ضد اسلامی توهین و تعصب های بیجا نیست چه برسه به مردم خودمون !؟
    این مثال حقیقت محض جامعه ی ماست که در تهران دقیقا داره اجرا میشه.
    عده ای یه نوع لباس می پوشن و بعد از مدتی تعداد طرفداران مد روز زیاد و زیادتر میشه !

چیزی نیست که امروز اتفاق بیوفته و ما بفهمیم ، طی 30 سال گذشته همین بوده و در آینده نیز خواهد بود.

من مثال شما رو اینطور تغییر می دم که کاملا با حرف شما منطبق هست

30 سال پیش وقتی یه نفر چادر مشکی پوشید بقیه مثل گوسفند چادر مشکی پوشیدند !(البته به قول شما دور از جون دوستان)

لفطا این لحن و مثال ها را برای دیگران استفاده نکنید !!!!
    خب این مثال گوسفند برای چادر ممکن نیست.!

چرا ؟

چون چادر چیزی نیست که دو روزه تو جامعه ی ما آمده باشه از ابتدا بوده و با سلیقه ی فرهنگی و ذاتی ایرانی بودن ما و مسلمان بودن ما کاملا سنخیت داره.!

چرا این مثال رو زدم ؟

تنها دلیل این بود که گوسفندان در یک گله تابع گوسفند اول که به عنوان سر گروه هست که گردنش زنگوله بسته عمل می کنند اگر اون گوسفند به هر طرف بره باقی گله رو هم به دنبال خودش می بره.

خب در جامعه هم اگر رفتاری بدون فکر باشه دقیقا میشه رفتاری اینچنینی.!

خب به نظر شما حجاب و چادر بدون فکر بوده ؟ یا بد حجابی که ارمغان اون زیر سوال بردن ارزش ذاتی انسان و رواج بی بند و باری اخلاقی در پوشش و رفتار جوانان به روز جامعه ی امروز ماست ؟
    ویرایش توسط علائدین : 12th July 2013 در ساعت 01:40 PM

2. کاربرانی که از پست مفید علائدین سپاس کرده اند.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع