با سلام
عقیده شخصی داشتن به معنی درست بودن همیشگی عقیده خودمان نیست وتغییر دادن عقاید خودمان و دیگران تجاوز نیست ما بایستی در صورت لزوم عقاید خودمان و دیگران را تغییر بدهیم البته عقاید در دسته بندی های مختلفی قرار داره عقیده شخصی داشتن در مورد مسایل علمی دلیل بر صحت و حقانیت آن عقاید نمی شود مثلا نمی توان گفت یکی به این معتقد باشه که زمین به دور خورشید می چرخه و دیگری به این معتقد باشه که خورشید به دور زمین می چرخه و امثال این . ولی در مورد عقاید شخصی که جنبه ارزشی داره مساله فرق می کنه این هنگام است که تشخیص درست بودن یا نبودن عقاید خودمان و دیگران مشکل می شود ولی اعتقاد کلی من این است که عقیده شخصی داشتن به معنی حقانیت و صحت مطلق نیست گاه ضرورت دارد که عقاید غلط خودمان را بپذیریم و در تعالی دادن عقاید خودمان بکوشیم اعتراف به عقیده غلط و نارسای خودمان اصلا کار بدی نیست و سزاوار سرزنش نیست هنگامی سزاوار سرزنشیم بخاطر عقاید متحجر و غلط خودمان که به حفظ عقاید غلط و باطل خودمان مصرّ باشیم و کوتاه نیاییم
این بحث جزو علاقه های ذهنی من است ولی به دلیل کمبود وقت نمی توانم حالا حرف زیادی بگویم ولی در فرصت اتی از نظرات خودم در این مورد دیگران را اگاه خواهم کرد
با تشکر از همه دوستانم
علاقه مندی ها (Bookmarks)