عزیزم چرا عصبانی میشی. خب من بد برداشت کردم حتما دیگه!
خب اگر اون حرف بنده غلط باشد. پس مسئولین الان حق ندارند تا وقتی که کار خودشون درست نیست بقیه رو برای کارهاشون تنبیه کنند!
شما آقایون مذهبی مثال هایی رو برای اثبات حرف هاتون میارید؛ من هم در این باب از ترفند خودتون استفاده میکنم:
اگر جامعه رو یک هواپیما فرض کنیم؛ شما تا وقتی که نتونید موتور هواپیما رو درست کنید (اصل)؛ لزومی نداره که بر روی چگونگی قرارگیری نوک هواپیما برای سرعت بیشتر تمرکز کنید (فرع).
-----
عزیزم شما که میگی داره تخصصی روی اینها کار میشه؛ با دلیل حرفتون رو میتونی اثبات کنی؟
بانکداری که الان تو کشور ما که مثلا اسلامیه کم کم 15٪ به بالا بهره دارند؛ اونوقت تو بلاد کفر ملتشون با 2٪ بهره وامشون رو پس میدن. دیگه ربا از این آشکارتر میخوای عزیز
موسیقی اسلامی و مجوز هم شده فقط برای اهنگهای عشق و عاشقی و .... و موسیقی انتقادی مکانی در این بین نداره!
معماری اسلامی هم که اصلا میتونیم بگیم چنین چیزی در کشور ما نابود شده؛ شما کدوم بنای معماری شده تازه ای رو میبینید که چنین معماری رو داشته باشه. در صورتی که باید به صورت گسترده ازش استفاده بشه.
مدیریت اسلامی هم شده رشوه گیری و زیرمیزی! دیگه از گمرک مثال واضح تری براتون بزنم که بار مردم رو ایرادات بهداشتی بیخود بهش وارد میکنه و به نفع خودش میفروشه.
عزیزم تنها شما در این جامعه زندگی نمیکنی. هر روز ما این چیزها رو به چشم خودمون میبینیم!
------
عزیزم منم با شما دعوا ندارم. اختلاف نظر هم همیشه هست. اگر دعوا بود که دوستانه باهاتون صحبت نمیکردم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)