دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

موضوع: حقوق فرزندان بر پدر و مادر و بالعکس (از لحاظ مذهبی و روانشناسی)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار بخش مذهبی
    ارسال تشکر
    7,424
    دریافت تشکر: 12,850
    قدرت امتیاز دهی
    7194
    Array

پیش فرض پاسخ : حقوق فرزندان بر پدر و مادر و بالعکس (از لحاظ مذهبی و روانشناسی)

سلام بر شما

خب یکی از مهم ترین حقوقی که من به گردن پدر و مادرم دارم انتخاب نام شایسته و نیکوست ...
    انتخاب اسم مناسب، میتونه بار معرفتی خوبی از خودش به جا بذاره و یه چیزیه که تا آخر عمر باهاته
    و من ِ بچه !
    میتونم درباره علت نامگذاریش فکر کنم و چه بسا ممکنه همین اسم موجب بشه یه شخصیت خوب و عالی از خودم بسازم ...

متاسفانه تو دوره ی ما عده ای هستند كه دنبال اسم های خاص با معانی خاص میگردن ( تلفظ و مغنای غریب ) و فكر می كن این کار براشون ارزش و اعتبار میاره و انتخاب اسم های اسلامی و شرقی یه نوع پس رفتگی و ارتجاع محسوب میشه و میگن اگه اسمهای غربی و نا آشنا رو فرزنـداشون بذارن، اون ها پیشرفته و متمدن معرفی میشن و موجبات اعتبار و ارزش رو
    براشون فراهم میکنه
    ... من یه دوست دام اسم خودش آنیشام و برادرش آرشامه ... معنی این اسم ها چیه رو باهاش کاری ندارم . ولی هر وقت از دور می بینمش ، اول چیزی که تو ذهنم تداعی میشه کلمه ی خون آشامه .

یه وقت هایی هم هست پدر و مادرا اسم خوب رو بچه شون میذارن ... ولی با نخوه صدا زدنشون عزت نفس بچه رو میارن پایین و یه جوری صداش میکنن که توش تمسخر و
    سرزنش بیداد میکنه یااین که بد صداش میزنن
    . مثلا اسم بچه اش رو میذاره خاطره ولی ؛ صداش میکنه خاطی

گاهی هم این مامان و بابا ها اسم رو بچه شون میذارن ... قشنگ هم هست ولی یه نظر میاد فقط به یه دوره سنی میخوره و
    اصلا سنخیت با ویژگی های دوره ی بعدی زندگیش
    نداره و
    وقتی فرد وارد مرحله جدیدی میشه ،دیگران خجالت میکشن اسمش رو صدا بزنن و وقتی باهاش کار دارن سعی میکنن از به کار بردن اسم اون فرد خود داری کنن و روش
    لقب بذارن یا ...

خلاصه کلام این که :
    من دلم میخواد نام خوبی داشته باشم و از شنیدنش لذت ببرم تا این که باعث خجالتیم بشه یا متحمل فشار بشم
    ...

اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر

2. 11 کاربر از پست مفید طلیعه طلا سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)