سلام بر شما
خب یکی از مهم ترین حقوقی که من به گردن پدر و مادرم دارم انتخاب نام شایسته و نیکوست ...
انتخاب اسم مناسب، میتونه بار معرفتی خوبی از خودش به جا بذاره و یه چیزیه که تا آخر عمر باهاته
و من ِ بچه !میتونم درباره علت نامگذاریش فکر کنم و چه بسا ممکنه همین اسم موجب بشه یه شخصیت خوب و عالی از خودم بسازم ...
متاسفانه تو دوره ی ما عده ای هستند كه دنبال اسم های خاص با معانی خاص میگردن ( تلفظ و مغنای غریب ) و فكر می كن این کار براشون ارزش و اعتبار میاره و انتخاب اسم های اسلامی و شرقی یه نوع پس رفتگی و ارتجاع محسوب میشه و میگن اگه اسمهای غربی و نا آشنا رو فرزنـداشون بذارن، اون ها پیشرفته و متمدن معرفی میشن و موجبات اعتبار و ارزش رو
براشون فراهم میکنه ... من یه دوست دام اسم خودش آنیشام و برادرش آرشامه ... معنی این اسم ها چیه رو باهاش کاری ندارم . ولی هر وقت از دور می بینمش ، اول چیزی که تو ذهنم تداعی میشه کلمه ی خون آشامه .
یه وقت هایی هم هست پدر و مادرا اسم خوب رو بچه شون میذارن ... ولی با نخوه صدا زدنشون عزت نفس بچه رو میارن پایین و یه جوری صداش میکنن که توش تمسخر و
سرزنش بیداد میکنه یااین که بد صداش میزنن . مثلا اسم بچه اش رو میذاره خاطره ولی ؛ صداش میکنه خاطی
گاهی هم این مامان و بابا ها اسم رو بچه شون میذارن ... قشنگ هم هست ولی یه نظر میاد فقط به یه دوره سنی میخوره و اصلا سنخیت با ویژگی های دوره ی بعدی زندگیش
نداره و وقتی فرد وارد مرحله جدیدی میشه ،دیگران خجالت میکشن اسمش رو صدا بزنن و وقتی باهاش کار دارن سعی میکنن از به کار بردن اسم اون فرد خود داری کنن و روش
لقب بذارن یا ...
خلاصه کلام این که :
من دلم میخواد نام خوبی داشته باشم و از شنیدنش لذت ببرم تا این که باعث خجالتیم بشه یا متحمل فشار بشم ...

میتونم درباره علت نامگذاریش فکر کنم و چه بسا ممکنه همین اسم موجب بشه یه شخصیت خوب و عالی از خودم بسازم ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)