سلام به استاد شیمی
آفرین قشنگ گفتی یکی از مشکلات توجه به فرع به جای اصل هست و افراد مذهبی ما فقط گیر دادن به بی حجابی مثلا اگه درست بگم یک داستان هست که میگه ینفر میره پیش پیامبر و میگه من فقط یکی از سه گناهم را می تونم ترک کنم و پیامبر هم فقط می گه یکیش رو ترک کن و..... خب این نشون میده توانایی هرکس در انجام دستورات دینی تا حدی هست و ما به عنوان امر به معروف فقط می تونیم شناخت درست از خدا در دل ها ایجاد کنیم
ممنون از نظر خوبت یاسمین خانوم
ویرایش توسط maziyar787 : 25th August 2013 در ساعت 10:30 PM
چشمه ها به این هوا چشمه شدن که تو قلبشون به بارون برسن آدما آدم به دنیا اومدن که یک روز به آرزوشون برسن
سلام ممنون که در بحث شرکت کردیند
به نکته ی جالبی اشاره کردیند متاسفانه ایرانی ها عادت کردن برن دنبال غصه ها و بی دلیل به خود رنج بدهند شرکت در غم و شادی امامان فقط گریه کردن در عذا و دست زدن در شادی ها نیست امامان به گریه ی ما برای تسکین احتیاج ندارند بلکه به نظر من هدف از وجود این همه مناسبت های مختلف اینکه به یاد بیاریم چه خدای مهربانی داریم که امامان انقدر برای رسیدن به آن تلاش کردن و امید و انگیزه و علاقه به خدا را درخود پرورش دهیم.
چشمه ها به این هوا چشمه شدن که تو قلبشون به بارون برسن آدما آدم به دنیا اومدن که یک روز به آرزوشون برسن
کـــــــاربر فــــعال
دین یعنی مثل ادم رفتار کردن و طبق دستورات رفتار کردن و خودگیر نبودن.بعضی ها زیادی افراط میکنن توی دینداری جوری که منحرف میشن و چه بسا کلا از دین هم خارج میشن.کسی که دیندار هست باید شاد باشه و خوش رو نه برج زهرمار باشه و اخمو جوری ادم ببینتش کفاره بده.در کل مومن باید خوشرو باشه جوری که جذب بشن بقیه به دین نه فرار کنن
همکار تالار بیماریها
یه حدیث بود که میگفت مومن شادی اش در چهره اش و اندوهش در دلش هست...
یا اینکه مومن باید اخلاق نیکو داشته باشه...
یا اینکه اگر پیامبر خوش اخلاق نبود همه از اطرافش پراکنده میشدند...
میبینیم که اسلام دین خوش رویی و شادیه...
اونایی که اخلاق ندارند و شادی ندارند مشکل از خودشونه نه دین...
![]()
کاربر اخراج شده
همکار تالار بیماریها
کاربر اخراج شده
همکار تالار بیماریها
این مدعیان در طلبش بی خبرانند............
زهی خیال باطل... برای هر دو گروه...
یا رب این نو دولتان را با خر خودشان نشان/کاین همه ناز از غلام ترک و استر میکنند...
حالیا مصلحت وقت در آن میبینم/که کشم رخت به میخانه و خوش بنشینم
جام می گیرم و از اهل ریا دور شوم/ یعنی از اهل جهان پاکدلی بگزینم
جز صراحی و کتابم نبود یار و ندیم/ تا حریفان دغا را به جهان کم بینم
سر به آزردگی از خلق برآرم چون سرو/گر دهد دست که دامن ز جهان درچینم
سینه تنگ منو بار غم او هیهات/ مرد این بار گران نیست دل مسکینم
من اگر رند خراباتم و گر زاهد شهر/این متاعم که همی بینی و کمتر زینم
بنده ی آصف عهدم دلم از راه مبر/که اگر دم زنم از چرخ بخواهد کینم
بر دلم گرد ستم هاست خدایا مپسند/که مکدر شود آیینه مهر آیینم
![]()
دوست آشنا
درود
یک جمله ایی داشتیم توی کتاب تعلیمات دینی....چندین سال
این بود:
دین آیین زندگانی و دستوراتی برای بهتر زیستنه(مضمونش یادم موند)
من اون سالها فقط این جمله رو حفظ میکردم.اما کم کم متوجه شدم مفهوم این حرفو....
دین دقیقا یکسری دستور برای یک زندگی موفق خوب و مسالمت آمیز کنار بقیه مخلوقا خداست.....
برای آسایش منه.....اینا شعار نیست....یک لحظه فک کنین.....به نظر من دین آیین آدمیته.....
اخلاقه.....تو دین ما تهمت زشته گناهه.....جدای از دین حالا فک کنین اگر بی دین هم بودین این عمل براتون زشت و قبیحه....
یا غیبت کردن.باعث میشه دید شما نسبت به اون فرد عوض بشه....
یا کلی اعمال دیگه
مثلا تو اسلام داریم که آدمی که به هر ترتیبی نمیتونه روزه بگیره جلوی روزه دار چیزی نخوره....
خوب فک کنین میبینین این نشان از ادبه...اصلا ربطی به دین هم که نداشته باشه
تو جایی که اکثریت و قانون اینو میگه این بی ادبی فرد رو میرسونه که جلوی روزه دار اونم اخیراا تو اوون گرمای خرما پزون آب خنک بخوره...
دین آسایش میاره....
به قول مولا حسین کسی که دین نداره اگر آزاده هم باشه از اصول دین پیروی میکنه خواه ناخواه
و درباره شاد بودن یا نبودن باید بگم که بعضی تو این جامعه رخی از دین رو نشون دادن که تنها اشک و ماتمه...
این صحیح نیست....
دین دار واقعی(به نظرم در حال حاضر انگشت شمارن در کل دنیا) بحجت رو در جا و چیز دیگه ایی میبینن...
و دین دار واقعی بودن یعنی انسان واقعی بودن....
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)