استعدادهای برتر
من قبلا هم در تاپیک دیگه ای در این مورد صحبت کردم
اولا دریاچه خزر 25متر از سطح دریاهای ازاد مثل خیج فارس بالاتره
یعنی اگر این دوتارو به هم وصل کنی چیزی شبیه سیفون میشه!
وسط راه هم 2تا رشته کوه هست باکلی اختلاف ارتفاع درصورتی که آب سربالانمیره و فقط به سمت پایین جریان پیدا میکنه
یعنی میخوان کل این عوارض زمینی رو همسطح کنن؟؟
یه جا ارتفاع از سطح دریا 1800 متره - یه جا 2000 و یه جا 20 متر - خب اینهمه خاک برداری که چه عرض کنم سنگ برداری و کوه برداری و کندن پوسته ی زمینه! تونل باید بزنن!
این همه اب رو میخوان برای انرژی اتمی که اب خنک کننده هارو تامیین کنه و در ضمن طی عملیات ساخت اشتغال زایی شده باشه!!!
در صورتی که همین هزینه رو میتونن نصفشو بزارن واسه انرژی های تجدید پذیر مثل انرژی های خورشیدی و نصف رو هم وام بدن به همون کارگرا که خودشون اشتغالزایی کنن واسه خودشون!
جزییات این طرحو از کجا میشه تهیه کرد؟
- - - به روز رسانی شده - - -
اگه راه کاری عملی داشته باشیم باید به کجا ارائه بدیم؟
کـــــــاربر فــــعال
ببینین حتما نیاز نیست که دقیقا شمال رو به جنوب وصل کنن.میشه تا نزدیکترین جایی که به سمت شمال بشه این راه ابی پیش بره مثلا از جنوب تا تهران و اینجوری راحت میشه کالاها رو از تمامی کشورهای آسیا مرکزی و شما دریای خزر منتقل کرد و از اونجا بار کشتی کرد و خیلی هم درامد زا و با صرفه هست ولی میگم سخته درست کردن این برنامه دقیق میخواد این راهی که گفتم برای اینکه بخوایم کشتی هم داخلی بیاد وگرنه اگر صرفا انتقال اب برای تامین اب مرکز کشور چه از لحاظ شیرین کردن و چه کشاورزی و ابادانی باشه به راحتی میشه این کار رو انجام داد. طبق طرحی که گفتم قبلا.
خب بستگی به کشتی که مد نظر هست داخل کانال بشه.
استعدادهای برتر
من تضمین میکنم این انتقال اب به هیچ وجه اقتصادی نیست
و تقریبا با یه هدف احمقانه طرح ریزی شده
دولت قبل تا وقتی بود نمیشد گفت اما هدف دولت فقط اشتغال زایی در حد حرف و بحث و چند فرصت شغلی برای 3-4 سال بود که کارگاه هایی راه بیفته و کارهایی انجام بشه و بعد هم دولت به نفر بعد منتقل بشه با کلی بدهی به شرکتهای پیمانکاری
حالا شما بیا ایده و طرح ارائه بده
وقتی هدفی نداره این کار
چه فایده؟
اینکار اشتباهه
اشتباه
استعداد برتر سایت
استعداد برتر سایت
سلام...
بايد ديد هدف اصلي چيه؟
ترانزيت يا آباداني؟
سود ترانزيتش فكر نميكنم بصرفه...
يك دهم اين هزينه رو روي پتروشيمي بذاريم خيلي موفقتريم...
ولي از لحاظ آباداني...
از اونجايي كه آب خز رو ولگا تامين ميكنه...
اگر رودخونه هاي مهمي رو كه از خاك ما به دريا ميريزه محدود كنيم و 50 درصد دبي اون ها رو به يه منبع در ارتفاع سازه اي طبيعي مجاور رود مثلا در 1000 متري بريزيم...
ميتونيم با لوله و كانال و فقط با انرژي پمپاژ اوليه و هزينه خيلي كمتر آب شيرن رو به مناطق كويري ببريم...
و اما كنوانسيونهاي محيط زيستي هم به سادگي اجازه كانال كشي نميدن...
شما حتي نميتونيد چمني خارج از اقليم خودتون براي استاديوم هاي ورزشي سفارش بديد...
چه برسه آب رو 1000 كيلومتر انتقال بدي...
و اينكه اگر سطح خزر 30 متر پايينتر از سطح دريا باشه...
تمام شهرها و تاسيسات ساحلي خزر غرق ميشن...
در هر صورت آباداني كوير اگر صورت بگيره و مخصوصا با آب شيرين...
تحول و جهش عظيمي در كشور رخ خواهد داد...
همکار بخش مذهبی
یک بار پای صحبت یه استاد زمین شناسی نشسته بودمدر هر صورت آباداني كوير اگر صورت بگيره و مخصوصا با آب شيرين...
تحول و جهش عظيمي در كشور رخ خواهد داد...
میگفت طرح آبادانی کویر طرح کاملا مضریه
هم برای اقلیم ایران و آب و هوا
هم برای محیط زیست
میگفت خود این زمین ها میشه استفاده و بهره های دیگه ایی از لحاظ همین کویری بودن ازش به کار گرفت
با این نظریه شما چه پیشنهادی دارین؟
بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن
امام حسین علیهالسلام معلم مقاومت آگاهانه است.
امام خامنه ای
استعداد برتر سایت
به نظر من نباید به این طرح حتی فکر هم بشه چه به حال اینکه ایده هم بخواهیم بدیم. روسیه اگه فکر دریای کاسپین بود با کشتی های یخ شکن هسته ایش از قطب شمال کوه های یخی رو بهش منتقل می کرد. ایران و دیگر کشور های خاور میانه به هر حال دارند وارد یه دوره 30 ساله خشک سالی میشن نمیشه با اینکار های مسخره جلوی خشک سالی رو گرفت. چیزی آخرش می مونه کیلومتر ها رودخانه خشک شده است و میلیون ها تن رسوبات نمکی که برای نسل های بعدی به یادگار می مونه. بهتره به فکر مصرف درست تر آب باشیم تا لج بازی با طبیعت.
استعداد برتر سایت
سلام...
نميشه بگي مضر...
در حقيقت محاسن اون كاملا پيداست ولي معايب اون نهفته...
و ممكنه معايبي داشته باشه كه دامن گير كل گيتي بشه...
براي همين ريسك زياد ميگن مضر هست...
اون آب شور دريا كه تقريبا منتفي هست با روش كانال...
به علت اينكه كانال به عمق بيش از 1000 متر بايد كنده بشه...
در مورد آب شيرين هم ما ميتونيم آب رو انتقال بديم ولي نميتونيم تصفيه كنيم...
هزاران موجود به اقليم جديدي راه پيدا ميكنن...
ميشه همون داستان تعداد يه خرگوش باردار كه نسل روباه رو منقرض كرد...
ممكنه يه آفت ميكروسكپي كه مدام منتقل ميشه كلا حيات كوير رو از بين ببره...
يعني يه گياه رو نابود كنه كه جونده ها ميخورن و پرنده هايي كه جونده ها رو ميخورن و گوشخواران پرنده خوار و كلا...
اما از نظر كاربردهاي كوير حتما روشهايي وجود داره كه كاربرد به صرفه اي رو به دنبال داره...
ولي ميزان كوير ما بسيار زياد و بيشترن كار رو هم ازش بگيريم بازم 90% اون مساحت زيادي مياد...
اگر بشه با آزمايش مدام نتيجه ريسك تغيير اقليم رو براورد كرد و آب شيرين رو از عناصر مضر حذف كرد و به مناطق كويري كم آب انتقال داد شايد بشه حركت مناسبي انجام داد...
در حقيقت اين يه برنامه چند جهته ميخواد و با 2-3 تخصص نميشه برسيش كرد و بايد يه تيم كامل چند سال روش وقت بذارن...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)