ممنون خیلی عالی داریم پیش میریم با یاری دوستان
تا بحث جریان داره _____این تاپیک________ هم هست انشالله استقبال میشه
ممنون خیلی عالی داریم پیش میریم با یاری دوستان
تا بحث جریان داره _____این تاپیک________ هم هست انشالله استقبال میشه
متاسفانه توی مملکت مااگر کسی پاچه خواری نکنه میگن طرف ادب نداشت!!!!!
سلام
کلا فقط تو بحث راه بنداز یه کار بدرد بخور نکنیاااااااااا
کلا سوالا رو که بچه ها جواب دادن دستشون درد نکنه ولی من یه سوال میخوام اضافه کنم!!!!
چرا ما با این که خیلی وقتا میدونیم که داره پاچه خواری میکنه طرف مقابل ولی باز هم در دام میافتیم چرااااااا؟؟؟؟
خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود
با سلام به همه دوستان
و تشکر از جناب آقا مهدی که زحمت این تاپیک خوب رو کشیدند
در تایید صحبتهای نارون عزیز روانشناس خوب سایتمون باید بگم که دقیقا پاچه خواری یا همون چاپلوسی یک صفت در افراد هست این اشخاص مطالبی رو در مورد دیگران مطرح میکنند که اعتقادی به اون ندارند
این صفت امروزه گریبانگیر جامعه ماست و یک خصلت عادی و رایج در بین مردم شده
در حالی که در دین و شریعت ما هم به شدت منع شده
عموما افراد چاپلوس هیچ اعتقادی به گفته هاشون ندارند و عموما اعتماد به نفس پایینی دارند هیچ محارتهایی رو ندارند و معمولا با تظاهر به نداشته هاشون سرپوشی بر روی ضعف هاشون میزارن ....
در جامعه ای که این صفت ترویج داره نشانگر ناسالم بودن هنجارهای حاکم بر اون جامعه هست
و زمانی این حالت پر رنگ میشه که منزلت ها و نقش افراد به شایستگی تعیین و توزیع نشده باشه و به عبارتی در اون شایسته سالاری وجود نداشته باشه
به فرموده بزرگان چاپلوسی سر منشا اش شرک و جهل و نفاق و خودخواهی است و غایتش نفس و ثمره اش خفت و خواری
این گروه از افراد عموما اشخاصی تو خالی و عاری از منطق هستند و چون در جایگاه ضعف قرار دارند به دنبال راه نجاتی با استفاده از تملق میگردند و در مقابل افرادی هم هستند که با ریاضیات شرعی خودشون رو تربیت کردندو فقط طالب رضای حق هستند و ظواهر و زینت های دنیوی قدم های اونها رو نمیلرزونه حتی زمانی که زیر دست هستند حق و حق طلبند و همچون افراد شریف گذران عمر میکنند
و در گروه متواضعین هستند با درایت هاشون منزلت رو کسب میکنند نه با چاپلوسی.
افراد چاپلوس چون شیرازه وجودیشون قابل تغییر نیست همیشه چشم نیاز به بخشش و عنایت دیگران میدوزند و چون خلا ها و نقاط ضعف شون رو در رشد دیگران احساس میکنند برای نجات خود از چاپلوسی برای کسب مقام و منزلت کاذب استفاده میکنند
عموما افراد چاپلوس دروغگویان ماهری هم هستند چون بایستی برای بدست آوردن نظر اطرافیان از نداشته های خود بتی قابل توجه بسازند و در زمان کوتاهی نتیجه ذلت و خواری را به وضوح شاهد خواهند بود
جای بسی خشنودیه که در این جمع گرم و صمیمی همه از محارتهای علمی و خدادادی شون بهره میبرند و نیازی به این صفت ندارند چون این صفت مختص افراد نادان و ضعیف النفس هست
با تشکر از توجهات همه دوستان![]()
من با این حرف که این افراد اعتماد به نفس پایین دارن مخالفم چون نمونه هاش رو دیدم که کلا اینجوری نبوده فقط دنبال یه میان بر برای رسیدن به خواسته شون هستن...اگه اعتماد به نفس نداشتن که اینقده زبون باز نبودن
از یه طرف دیگه بر عکس باید اعتماد به نفس داشت که زل زل تو چش طرف حرفای صد من یه غاز زد.....اقرار میکنم که شاید اگر من هم چنین اعتماد به نفسی داشتم این کار رو انجام میدادمبالاخره آدمم وقتی چنین توانایی رو ندارم میگم دلیلش اینه که چنین اعتماد به سقفی ندارم اما معلوم هم نیست که اگر داشتم اینجوری نمیشدم
![]()
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
*nura*, *مینا*, Almas Parsi, homeyra,M@hdi42, Majid_GC, masoume.a.92, maziyar787, Sa.n, solinaz, نارون1, رضوس, سونای69
سلام
سوال جالبی بود و فکر کنم جواباش هم گزینه زیاد داشته باشه
شاید خوشمون میاد ازمون تعریف کنن
شاید ما این اعتماد به نفس رو نداریم که باهاشون برخورد کنیم
شاید میخوایم تو دلمون بهشون بخندیم که ما رو ... فرض کردن
شاید هم ما که میدونیم این کارشون نتیجه نداره میذاریم حالشون گرفته شه و چاخان سر هم کنن
شاید هم خبر نداریم طرف اصلا داره چاخان میکنه
و
.
.
.
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
*nura*, Almas Parsi, homeyra,M@hdi42, Majid_GC, masoume.a.92, Sa.n, نارون1, رضوس, سونای69
با عرض سلام و ادب خدمت دوستان عزیز
به نظر من این که یک نفر میاد و پاچه خواری می کنه حس خود کم بینی داره
و می خواد با این کارش کسی که ازش بالا تره بیشتر بهش توجه کنه
به نظر من این یک نوع اختلال می تونه باشه در فرد
این جمله به نظر من واقعا می تونه منظور عمق مطلب رو برسونه :
سپاسگزاري بيش از شايستگي، چاپلوسي است و كوتاهي ورزيدن از اندازهي شايستگي، يا از ناتواني است يا از حسادت.((امام علي (ع)))
چون اگر کسی بیش از حد و بی خود از کسی تعریف کنه میشه چاپلوسی
و اگر بدونه که یک نفر چه ویژگی هایی داره و بهش نگه و تشویقش نکنه میشه حسادت کردن
باز هم ممنون از شما![]()
ویرایش توسط Sa.n : 17th August 2013 در ساعت 09:06 PM
" برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "
سلام
اون وقتایی که خبر نداریم که چاخان میکنن که هیچی
ولی بقیه حرفاتو قبول ندارم حالا به جز اون اعتماد به نفس برخورد یکم
ما چرا باید بزاریم اونا به نیتشون برسن وقتی میدونیم که چاپلوسیه؟؟؟
ولی وقتا ما برخوردنکنیم غیر مستقیم گذاشتیم کارشون به نتیجه برسه چرا؟؟؟؟؟
خوش اومدم حالا یه بحثیه![]()
خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود
سلام به یاس 90 عزیز
در خصوص اعتماد به نفس عموما در اشخاص چاپلوس اعتماد به نفس کاذب رو ما همیشه شاهد هستیم
چون افراد اگر اعتماد به نفس شون بالا باشه که خوب تو اجتماع به راحتی میتونند به خواسته هاشون برسند
به اعتقاد من دلیل موفقیت بالا در افراد اعتماد به نفس بالا ست که در اون شرایط فرد با اتکا به دانسته هاش با جسارت کافی به دنبال خواسته هاش میره
ولی افراد چاپلوس چون اعتماد به نفسشون پایینه و خودشون میدونند نمیتونند از راه دیگه ای برای خودشون اعتبار کسب کنند متوصل به گدایی کردن توجه از اشخاص میشن و اگر بنیاد این افراد رو جستجو کنیم عموما افرادی هستند که مغزشون درست کار نمیکنه
اتفاقا شما از اون دسته از افرادی هستید که اعتماد به نفس بالایی دارید و این رو میشه از عملکرد هاتون به وضوح تشخیص داد
چون به قول معروف رنگ رخسار خبر میدهد از سر نهان
با تشکر![]()
*nura*, *مینا*,M@hdi42, Majid_GC, masoume.a.92, maziyar787, Sa.n, نارون1, رضوس, سونای69
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)