من موافقم باید برن دخترا خواسگاری بدش پسره بگه خوب چی بلدی بیرون کار کنی پولتو تو خونه خرج میکنی بگه جهیزیه داری اگه جهیزیت مارک دار ه .باید مستاجری بشینیم پسنداز داری اصلا ما تو کویر لوت خونه میگیریم دماقتو عمل کن اونجات کجه بعد بگه بزار فکرامو بکنم بعد از چند روزم دختره زنگ بزنه در حالی که تو این چند روز داشته قصر میساخته بعد پسره میگه ما بدرد هم نمیخوریم آی حال میده غرور این دخترها شکسته میشه وقتی میری خواسگاری میخوان همه چی داشته باشی با کلی توقعات که طلا بخره فلان قدر مهریم کنه فلان قدر جهیزیم هم بخره هرچی میگم باید گوش کنه با تمام بد رفتاریها و احانتا بازم باید منو دوست داشته باشه من میگم کجا کی بیاد کی بره و الا .... خوبه من موافقم نصف این طلاق ها بخاطر توقعات بیجای زن هاست برا همینه که سن ازدواج رفته بالا دختر ها یادشون میره این صورت زیبا از دست رفتنییه و این سیرت آدم هست که باقی میمونه و اینکه دختر ها در بهترین شرایط تا سن 35 سالگی میتونن بچه دار شن لازمه این دختر ها یک تکونی به خودشون بدن البته مواظب باشن مورد سو استفاده قرار نگیرن اینم جای بحث داره با خوانوادشون برن بهتره من چنتا خواستگار دختر داشتم رد کردم یک چنتایی هم من خوشم اومده اونا منو رد کردن هه هه حالا قسمت چی باشه خدا میدونه اینشالله همه بچه های این مرز و بوم خوشبخت باشن
علاقه مندی ها (Bookmarks)