سلام!!
باز هم اومدم با یه غذای من درآوردی دیگه!!!
من یادمه اسم غذای قبلیمم با پیچ شروع می شد......
حالا اسم این هم پیچ بادمجونه!!!!
نمی دونم من چه علاقه ای به پیچ دارم؟؟!!!؟!؟خودمم توش موندم!!!!!
خب بریم سر بخت مواد لازم!!
گوشت چرخ کرده
بادمجان
فلفل دلمه ای سبز
گوجه فرنگی
پنیر(اگه خواستید)
ذرت (اگه خواستید)
نمک و روغن و آبغوره
خب.....
اول بادمجون ها رو دراز دراز و با قط کم(خیلی نازک) ببرید(یادتون نره پوستشو بکنید ها!!!) و تو روغن سرخ کنید.
**فوت کوزه گری:وقتی بادمجونارو بریدید تو یه لگن آب به همراه یه قاشق نمک بذارید تا 10 دقیقه ای خیس بخورن و نمک تو جونشون بره!
بعد گوشت ها رو قل قلی کنید(اگه از پنیر و ذرت هم استفاده می کنید اونارو لای گوشت بذارید و بعد قل قلی کنید)و تو روغن تفت بدید.
بازم**فوت کوزه گری!:قل قلی هارو تا زمانیکه رنگشون یکم عوض بشه و خودشونو بگیرن تو ماهیتابه هی بچرخونید(یعنی دسته ماهیتابه رو بگیرید هی تکون تکون بدید تا قل قلی ها قل بخورن تو ماهیتابه!!اینطوری قشنگ گرد و قل قلی می شن!!
)
حالا 2 تا ورق از بادمجون ها رو به شکل به علاوه رو هم بذارید و قل قلی ای وسطش بگذارید!اضافی قسمت های بادمجونو مثل بقچه روی قل قلی بیارید تا قشنگ روشو بپوشونه.آخر سر هم خلال دندون بزنید توش تا ثابت وایسته.
بقیه بادمجونا رو هم همینطوری کنید.
آخر سرم فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی مربعی خورد شده رو روی خلال دندونا بزنید.
حالا بادمجونا رو توی ماهیتابه ای با یه ذره روغن و یه ته استکان آب و 2 قاشق آبغوره و یه کمی هم نمک بذارید تا بپزن(در ماهیتابه رو هم بذارید)
یه قل که زد بردارید و تو ظرف بچینید.
می تونید با برنج و یا خالی سرو کنید!
ما دیشب خوردیم حرف نداشت!!!!(مردم چقدر دست پخت خودشونو تحویل میگیرن!!)
نوش جــــــــــــــــان!!!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)