دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: خودم اختراع کردم!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #7
    یار همراه
    رشته تحصیلی
    برق الکترونیک
    نوشته ها
    1,850
    ارسال تشکر
    8,023
    دریافت تشکر: 11,669
    قدرت امتیاز دهی
    29798
    Array
    shiny7's: جدید44

    پیش فرض پاسخ : خودم اختراع کردم!

    سلام!!

    باز هم اومدم با یه غذای من درآوردی دیگه!!!

    من یادمه اسم غذای قبلیمم با پیچ شروع می شد......

    حالا اسم این هم
    پیچ بادمجونه!!!!

    نمی دونم من چه علاقه ای به پیچ دارم؟؟!!!؟!؟خودمم توش موندم!!!!!

    خب بریم سر بخت مواد لازم!!


    گوشت چرخ کرده

    بادمجان

    فلفل دلمه ای سبز

    گوجه فرنگی

    پنیر(اگه خواستید)

    ذرت (اگه خواستید)

    نمک و روغن و آبغوره



    خب.....


    اول بادمجون ها رو دراز دراز و با قط کم(خیلی نازک) ببرید(یادتون نره پوستشو بکنید ها!!!) و تو روغن سرخ کنید.


    **فوت کوزه گری:وقتی بادمجونارو بریدید تو یه لگن آب به همراه یه قاشق نمک بذارید تا 10 دقیقه ای خیس بخورن و نمک تو جونشون بره!

    بعد گوشت ها رو قل قلی کنید(اگه از پنیر و ذرت هم استفاده می کنید اونارو لای گوشت بذارید و بعد قل قلی کنید)و تو روغن تفت بدید.

    بازم**فوت کوزه گری!:قل قلی هارو تا زمانیکه رنگشون یکم عوض بشه و خودشونو بگیرن تو ماهیتابه هی بچرخونید(یعنی دسته ماهیتابه رو بگیرید هی تکون تکون بدید تا قل قلی ها قل بخورن تو ماهیتابه!!اینطوری قشنگ گرد و قل قلی می شن!!)

    حالا 2 تا ورق از بادمجون ها رو به شکل به علاوه رو هم بذارید و قل قلی ای وسطش بگذارید!اضافی قسمت های بادمجونو مثل بقچه روی قل قلی بیارید تا قشنگ روشو بپوشونه.آخر سر هم خلال دندون بزنید توش تا ثابت وایسته.
    بقیه بادمجونا رو هم همینطوری کنید.

    آخر سرم فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی مربعی خورد شده رو روی خلال دندونا بزنید.

    حالا بادمجونا رو توی ماهیتابه ای با یه ذره روغن و یه ته استکان آب و 2 قاشق آبغوره و یه کمی هم نمک بذارید تا بپزن(در ماهیتابه رو هم بذارید)

    یه قل که زد بردارید و تو ظرف بچینید.


    می تونید با برنج و یا خالی سرو کنید!

    ما دیشب خوردیم حرف نداشت!!!!(مردم چقدر دست پخت خودشونو تحویل میگیرن!!)



    نوش جــــــــــــــــان!!!!!

    GOD is Watching YOU

    insta:
    _shiny7_



  2. 15 کاربر از پست مفید shiny7 سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •