دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 35 از 49 نخستنخست ... 252627282930313233343536373839404142434445 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 341 تا 350 , از مجموع 487

موضوع: ..::آشپزخانه نخبگان::..

  1. #341
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79815
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض پاسخ : ..::آشپزخانه نخبگان::..

    طرز تهیه آش ماست شیرازی برای افطار

    مجموعه: آموزش انواع غذاها
    این آش سبک خوش طعم و بسیار مناسب برای افطار می باشد.

    مواد لازم :
    گوشت 125 گرم
    لپه 125 گرم
    برنج 200 گرم
    سبزی (ترخان و شوید) 1 پیمانه
    ماست غلیط 500 گرم
    پیاز 2 عدد
    نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم


    طرز تهیه :
    لپه و برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید.
    گوشت را با پیاز خورد شده و نمک و فلفل و زردچوبه آب پز کنید . سپس استخوان های آن را جدا کرده و له کنید.
    لپه را هم جداگانه بپزید.
    برنج را با حدود هفت پیمانه آب بگذارید با شعله ملایم بپزد و حسابی له شود .
    سبزی را که ریز خورد شده است را به برنج بیفزایید و اجازه دهید سبزی بپزد .
    سپس لپه و گوشت میکس شده را اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید با شعله کم آش غلیظ شده و جا بیفتد. هر از گاهی آش را هم بزنید تا ته نگیرد و آماده شود.
    این آش را باید مقداری سفت تر از حد انتظار از روی اجاق بردارید. چون با اضافه شدن ماست دوباره کمی رقیق می شود .
    ماست را با نمک و فلفل مخلوط کنید .
    وقتی شعله را خاموش کردید اجازه دهید تا آش از داغی بیفته وکمی سرد بشه .
    سپس ماست را به آن افزوده و مخلوط کرده و در ظرف سرو ریخته و با فلفل سیاه تزیین و نوش جان فرمایید .
    نکته :
    اگر ماست را به آش داغ اضافه کنید ممکن است ماست کمی بریده بریده شود .
    منبع : baharsite.com


    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  2. 5 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .


  3. #342
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79815
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض پاسخ : ..::آشپزخانه نخبگان::..

    طرز تهیه ی ترشی باميه

    مجموعه: انواع مربا و ترشیجات

    مواد لازم :
    باميه 500 گرم
    سركه و آب از هر کدام دو پيمانه (500 ميلي‌ليتر)
    نمك نصف قاشق مرباخوري
    سير سه حبه
    فلفل تند دو عدد
    برگ گلپر چهار عدد
    نمك يك و نيم قاشق سوپخوري


    طرز تهيه:
    ابتدا باميه‌ها را شسته و با قيچي انتهاي آن را جدا مي‌كنيم. سپس آنها را در قابلمه ريخته، با 250 ميلي‌ليتر سركه، 250 ميلي‌ليتر آب و نصف قاشق مرباخوري نمك روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تا بپزد. پس از پختن، باميه‌ها را آبكش كرده و مي‌گذاريم تا سرد شود. باميه، فلفل تند، سير و برگ گلپر را با هم مخلوط كرده و در شيشه مي‌ريزيم. يك پيمانه سركه يك پيمانه آب و يك و نيم قاشق سوپخوري نمك را مخلوط كرده و هم مي‌زنيم تا نمك در آب حل شود محلول را روي باميه‌ها ريخته، در شيشه را محكم بسته و در جاي خنك نگهداري مي‌كنيم. بعد از دو هفته ترشي آماده است.
    منبع : sooran.com
    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  4. 3 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .


  5. #343
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79815
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض پاسخ : ..::آشپزخانه نخبگان::..

    شیرینی آلمانی برای عید فطر


    با این شیرینی خوش طعم در عید فطر از میهمانان تان پذیرایی کنید.

    مواد لازم :
    آرد 600 گرم
    روغن قنادی 300 گرم
    پودر قند 150 گرم + 2 قاشق سوپ خوری
    تخم مرغ 2 عدد
    مارمالاد توت فرنگی به میزان لازم
    شیر 30 میلی لیتر
    آب ½ لیوان
    زعفران ½ قاشق چای خوری
    وانیل ½ قاشق چای خوری
    شکلات + خلال پسته + کنجد برای تزیین


    این شیرینی بسیار کم شیرین و مناسب برای عید فطر می باشد.
    طرز تهیه :
    زعفرون و 2 قاشق سوپ خوری پودر قند رو ترکیب کنید. آب رو اضافه کنید و روی شعله قرار بدید تا شربت غلیظی بدست بیاد.

    روغن رو همراه با پودر قند داخل یه ظرف بزرگ بریزید.

    خوب با همزن برقی بزنید تا مثل تصویر پایین بشه.
    نکته : روغن رو چند ساعت قبل از استفاده در دمای معمولی قرار بدید!

    شربت رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

    تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
    نکته : از این جا به بعد دیگه به همزن برقی نیازی نیست.

    شیر و وانیل رو اضافه کنید. و بعد آرد رو کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید.


    اگر 600 گرم آرد رو اضافه کردید و هنوز خمیر به دستتون میچسبید یه مقدار دیگه آرد اضافه کنید تا خمیری مثل تصویر پایین بدست بیاد.
    نکته: بین 600 تا 650 گرم به آرد نیاز هست.

    میز کارتون رو کمی نم دار کنید و یه پلاستیک تمیز رو روش پهن کنید. کمی آرد بپاشید و خمیر رو با وردنه به ارتفاع نیم سانت پهن کنید.
    نکته خیلی مهم: هرچی نازک تر قالب بزنید شیرینی بهتری خواهید داشت.

    داخل سینی کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر ها رو به شکل دلخواه قالب بزنید.
    نکته: دو تا خمیر رو یک شکل قالب بزنید اما یکی رو با سر ماسوره ساده یا هر ابزار گرد دیگری سوراخ کنید. این شیرینی های عید فطر جفت جفت هستند.

    شیرینی ها رو به مدت 20 تا 25 دقیقه با حرارت 175 درجه سانتی گراد توی فر قرار بدید تا فقط یه مقدار شیرینی ها تغییر رنگ بدند.
    حالا مارمالاد رو روی یکی از شیرینی ها بریزید و اون جفتش رو روش قرار بدید.


    روی شیرینی ها رو با کنجد، پسته و شکلات تزیین کنید.


    این هم شیرینی های عید فطر تزئین شده.

    منبع : baharsite.com
    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  6. 2 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .


  7. #344
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79815
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض پاسخ : ..::آشپزخانه نخبگان::..



    مواد اولیه فرنی کاکائوئی شیر نیم لیترآرد برنج و نشاسته از هر کدام یک قاشق سوپ‌خوریشکر چهار قاشق سوپ‌خوریپودر کاکائو یک تا دو قاشق مرباخوریگلاب به میزان لازم طرز تهیه فرنی کاکائوئی* آرد برنج، نشاسته و پودر کاکائو را در شیر حل کنید.* بعد، شکر و در صورت تمایل گلاب را بیفزایید.* مایه را در ظرف لعابی ریخته روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید. وقتی جوش آمد و غلیظ شد فرنی آماده است.
    ********************


    مواد اولیه فرنی نارگیلی شیر یک لیترشکر یک پیمانهزرده تخم‌مرغ یک عددآرد سفید و آرد برنج و نشاسته ذرت هر کدام یک قاشق سوپ‌خوریپودر نارگیل دو قاشق سوپ‌خوریوانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری طرز تهیه فرنی نارگیلی* همه مواد به جز وانیل را با هم مخلوط نموده و روی حرارت مدام هم می‌زنیم تا غلیظ شود.* وقتی حباب زد وانیل را افزوده و هم می‌زنیم سپس از روی حرارت برداشته در ظرف مورد نظر می‌ریزیم.* وقتی فرنی کمی خودش را گرفت با پودر گردو و پودر نارگیل تزیین می‌کنیم.
    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  8. 3 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .


  9. #345
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79815
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض پاسخ : ..::آشپزخانه نخبگان::..





    برگرهایی که در ادامه آموزش داده ایم از جمله خوش طعم ترین و لذیذترین برگرهایی هستند که مطمئن باشید انگشتان خود را هم با آنها خواهید خورد. خیلی از مردم همبرگر را دوست دارند و از این رستوران به آن رستوران، برگرهای آنها را امتحان می کنند تا بهترین مزه را بیابند. اما دست از جست‌وجو بردارید و خودتان وارد عمل شوید.


    برترین ها: برگرهایی که در ادامه آموزش داده ایم از جمله خوش طعم ترین و لذیذترین برگرهایی هستند که مطمئن باشید انگشتان خود را هم با آنها خواهید خورد. خیلی از مردم همبرگر را دوست دارند و از این رستوران به آن رستوران، برگرهای آنها را امتحان می کنند تا بهترین مزه را بیابند. اما دست از جست‌وجو بردارید و خودتان وارد عمل شوید.


    برگر با پنیر بلوچیز و اسفناج



    • تعداد: 4 برگر

    • زمان تهیه: 30 دقیقه

    مواد لازم

    • 450 گرم گوشت چرخ کرده (گوساله)

    • یک قاشق غذاخوری سس تند و پرادویه

    •یک قاشق چایخوری فلفل سیاه سابیده شده

    •نصف پیمانه پنیر بلوچیز خرد شده

    • یک عدد پیاز قرمز متوسط (خلالی)

    • روغن زیتون

    • 4 نان همبرگر

    • یک پیمانه اسفناج ریز

    • نمک

    طرز تهیه

    1. در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ‌کرده، سس تند و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. گوشت رابه چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و آنها با شکل گلوله درآورید. یک قاشق غذاخوری بلوچیز داخل هر کدام از گلوله ها بگذارید و گوشت را دوباره در دست گرد کنید. سپس کمی فشار دهید تا صاف (شبیه همبرگر) شوند.

    2.پیازها را داخل روغن زیتون بغلتانید و نمک بزنید.

    3.برگرها و خلال پیازها را روی توری کباب پز بگذارید و با حرارت متوسط، هر طرف را 5 دقیقه کباب کنید. سطح داخلی نان های همبرگر را روغن زیتون بمالید و آنها را روی حرارت برشته کنید.

    4. برگرها را با تکه های کبابی پیاز، اسفناج و پنیر باقی مانده سرو کنید.

    برگر سوسیس


    • تعداد: 6 نفر

    • زمان تهیه: 30 دقیقه

    • زمان کباب کردن: 10 تا 12 دقیقه

    مواد لازم

    • سس آووکادو*

    • یک عدد پیاز قرمز متوسط (خلالی)

    •آب یک عدد لیمو ترش

    •یک قاشق غذاخوری سرکه سفید

    •نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز

    •نمک دریایی و فلفل سیاه

    • 170 گرم سوسیس خام

    • 800 گرم گوشت چرخ‌کرده (گوساله)

    • 6 عدد نان همبرگر

    طرز تهیه

    1.ابتدا سس آووکادو را به روش زیر آماده کنید و داخل یخچال بگذارید. برای تهیه ترشی فوری پیاز، در یک قابلمه متوسط، آب بریزید تا بجوشد. سپس خلال های پیاز را داخل آب جوش بریزید و 30 ثانیه حرارت دهید. آنها را آبکش و خنک کنید. در یک کاسه متوسط، پیازهای سرد شده، آب لیموترش، سرکه، زیره، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. ظرف را هم بزنید و سی دقیقه آن را کنار بگذارید.

    2. در یک تابه بزرگ، روی حرارت متوسط سوسیس های خرد شده را سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند. کنار بگذارید تا خنک شوند.

    3. زغال را آماده کنید. در یک کاسه سوسیس های پخته شده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید. آنها را به شش گلوله تقسیم کنید و به شکل همبرگر فرم دهید. در مرکز هر کدام از چانه های مسطح، شیار ایجاد کنید تا مغز پخت شوند. آنها را روی توری کباب پز بگذارید و با در بسته 10 تا 12 دقیقه کباب کنید.

    4. داخل نان های همبرگر سس آووکادو بمالید و برگرها را روی آنها بگذارید و ترشی پیازی که آماده کرده اید را روی برگرها بگذارید.

    سس آووکادو*

    • یک عدد فلفل سبز بزرگ (پوپلانو)

    • یک عدد آووکادوی متوسط خرد شده

    • آب لیمو ترش

    • یک قاشق غذاخوری گشنیز ریز شده

    • یک قاشق چایخوری مایونز

    • نمک

    طرز تهیه

    فلفل پوپلانو را کبابی کنید. یا 25 دقیقه در فر با حرارت 425 درجه فرنهایت بپزید. پوست سیاه و تخم فلفل را جدا و آن را ساتوری کنید و داخل یک کاسه کوچک بریزید. نصف یک آووکادو را به آن اضافه و با چنگال له کنید. نیمه دیگر آووکادو را خرد و به کاسه اضافه کنید. آب لیموترش، جفری ریز شده و مایونز را اضافه کنید و هم بزنید. برای مزه دار شدن نمک و فلفل اضافه کنید.

    دابل چیزبرگر با آیولی ژامبون



    • تعداد: 6 برگر

    • زمان تهیه: 30 دقیقه

    • زمان پخت: 6 دقیقه

    مواد لازم

    • آیولی ژامبون*

    • 700 گرم گوشت چرخ‌کرده (گوساله)

    • ¼ پیمانه جعفری ریز شده

    • دو قاشق غذاخوری کره آب شده

    • 110 گرم پنیز موزارلا رنده شده

    • یک قاشق چایخوری روغن زیتون

    • 4 عدد تخم مرغ (اختیاری)

    • نمک معمولی یا دریایی

    • 4 عدد نان همبرگر

    • برگ های تازه ریحان

    طرز تهیه

    1. آیولی ژامبون را به روش زیر تهیه کنید و کنار بگذارید.

    2. کباب پز را روشن و زغال را آماده کنید. در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ‌کرده، جعفری، کره، نصف قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل را با هم مخلوط کنید و آنها را به شکg 8 چانه با ضخامت دو سانتی متر درآورید.

    3. روغن را داخل تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و هم بزنید و داخل روغن داغ بریزید و در تابه را بگذارید تا خاگینه آماده شود.

    4. همبرگرها را روی توری کباب پز بگذارید و حدود 5 دقیقه بپزید. آنها را برگردانید و چند دقیقه هم آن طرف را بپزید تا گوشت کاملا پخته شود. روی آنها پنیر بریزید و یک دقیقه روی حرارت بگذارید بمانند.

    5.داخل نان همبرگرها (بالا و پایین) دو قاشق غذاخوری آیولی ژامبون بریزید. دو همبرگر روی سس بگذارید و در صورت تمایل، خاگینه را روی آن بگذارید.

    آیولی ژامبون*


    مواد لازم

    • 16 حبه سیر با پوست

    •یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

    • 8 ورق ژامبون ریز شده

    • یک پیمانه مایونز

    طرز تهیه

    1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. سیرها را داخل فویل بپیچید، روغن زیتون بزنید و 20 دقیقه داخل فر بپزید تا کاملا نرم شوند.

    2. در همین هنگام، در یک تابه بزرگ، روغن را داغ و ژامبون های ریز شده را سرخ کنید. 7 تا 8 دقیقه به طور مرتب هم بزنید تا کاملا برشته شوند. سپس آنها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغنشان گرفته شود.

    3.سیرها را از پوست جدا کنید و داخل کاسه کوچکی بریزید. با چنگال آنها را له کنید. ژامبون و مایونز را اضافه و همه مواد را خوب مخلوط کنید.

    برگر کازابلانکا



    • تعداد: 4 برگر

    • زمان تهیه: 20 دقیقه

    • زمان پخت: 15 دقیقه

    مواد لازم

    • 450 گرم گوشت چرخ‌کرده (گوساله)

    • 1/3 پیمانه برگه زردآلوی خرد شده

    • دو قاشق غذاخوری دانه کاج (سرخ شده)

    • دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده

    • دو حبه سیر رنده شده

    • نصف قاشق چایخوری نمک

    • نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز

    • 1/4 قاشق چایخوری پودر دارچین

    • 1/4 قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز

    • 1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه

    • کچاپ موراکان*

    • 4 برگ کاهو

    • یک عدد گوجه فرنگی متوسط خرد شده

    طرز تهیه

    1. در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ‌کرده، برگه زردآلو، دانه کاج، گشنیز، سیر، نمک، زیره سبز، دارچین، پودر تخم گشنیز و فلفل را با هم مخلوط کنید. مواد را به چهار گلوله تقسیم کنید. کمی با کف دست فشار دهید تا شکل همبرگر به خود بگیرند.

    2. گوشت ها را به مدت 15 تا 18 دقیقه روی حرارت متوسط زغال قرار دهید و دو طرف آن را به خوبی بپزید. داخل نان همبرگر سس موراکان بزنید، برگرهای آماده شده را روی آن بگذارید و با گوجه و کاهو، ساندویج را پر کنید.

    3.برای تهیه سس موراکان* فقط کافی است 1/3 پیمانه کچاپ، 1/8 قاشق چایخوری پودر زیره سبز، 1/8 قاشق چایخوری پودر دارچین، 1/8 قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز و 1/8 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  10. 2 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .


  11. #346
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79815
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض پاسخ : ..::آشپزخانه نخبگان::..



    برترین ها:

    مواد لازم:



    2 عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان، که از طول به دو نیم شده

    نمک دریایی و فلفل

    پودر سیر

    ربع فنجان پنیر چدار، رنده شده

    4 برش فلفل کبابی

    8 برگ اسفناج تازه و ریز

    نیم فنجان پودر سوخاری ایتالیایی

    آب یک عدد لیمو

    1 قاشق چایخوری روغن زیتون



    دستور تهیه:

    فر را بگذارید در دمای 450 درجه فارنهایت داغ شود. به ظرف فر اسپری بزنید تا چرب شود.

    هر سینه مرغ را از طول به دو نیم کنید. هر چهار تکه را روی تخته آشپزخانه بگذارید و با کاغذ روغنی بپوشانید. با گوشتکوب آن ها را آنقدر بکوبید تا ضخامت آنها نیم سانت شود.

    حالا به تکه های مرغ نمک دریایی و فلفل و پودر سیر بزنید تا مزه بگیرند. بعد پنیر رنده شده را در مرکز هر تکه بریزید و رویش فلفل خرده شده کبابی و دو برگ اسفناج بگذارید. حالا با دقت هر تکه مرغ را محکم بپیچید و رو به پایین در بشقابی بگذارید.



    پودر سوخاری را در بشقابی بریزید. سپس آب لیمو، روغن زیتون، نمک دریایی و فلفل را در کاسه ای مخلوط کنید.

    مرغ ها را در مخلوط آب لیمو فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید تا لایه ای از پودر سوخاری کل آن را بگیرد. حالا تکه ها مرغ را در ظرف فر بگذارید و در فر قرار دهید تا نیم ساعت بپزند و طلایی شوند.

    سپس آنها را از فر درآوری و برش بزنید و سرو کنید.
    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  12. 3 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .


  13. #347
    همکار تالار مد و لباس اسلامی
    رشته تحصیلی
    علوم انسانی
    نوشته ها
    187
    ارسال تشکر
    1,319
    دریافت تشکر: 1,049
    قدرت امتیاز دهی
    10831
    Array
    banooye irani's: جدید27

    پیش فرض پاسخ : ..::آشپزخانه نخبگان::..

    نقل قول نوشته اصلی توسط Sa.n نمایش پست ها
    طرز تهیه ی ترشی باميه

    مجموعه: انواع مربا و ترشیجات

    مواد لازم :
    باميه 500 گرم
    سركه و آب از هر کدام دو پيمانه (500 ميلي‌ليتر)
    نمك نصف قاشق مرباخوري
    سير سه حبه
    فلفل تند دو عدد
    برگ گلپر چهار عدد
    نمك يك و نيم قاشق سوپخوري


    طرز تهيه:
    ابتدا باميه‌ها را شسته و با قيچي انتهاي آن را جدا مي‌كنيم. سپس آنها را در قابلمه ريخته، با 250 ميلي‌ليتر سركه، 250 ميلي‌ليتر آب و نصف قاشق مرباخوري نمك روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تا بپزد. پس از پختن، باميه‌ها را آبكش كرده و مي‌گذاريم تا سرد شود. باميه، فلفل تند، سير و برگ گلپر را با هم مخلوط كرده و در شيشه مي‌ريزيم. يك پيمانه سركه يك پيمانه آب و يك و نيم قاشق سوپخوري نمك را مخلوط كرده و هم مي‌زنيم تا نمك در آب حل شود محلول را روي باميه‌ها ريخته، در شيشه را محكم بسته و در جاي خنك نگهداري مي‌كنيم. بعد از دو هفته ترشي آماده است.
    منبع : sooran.com
    سلام عزیزم .من این ترشیو خیلی دوست دارم و هر سال هم سعی میکنم درست کنم .فقط سیر نزنید خیلی بد بو میشه وقتی در ترشیو باز میکنید یکم هم روی مزش اثر میزاره
    فقط خدا

  14. کاربرانی که از پست مفید banooye irani سپاس کرده اند.


  15. #348
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79815
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض پاسخ : ..::آشپزخانه نخبگان::..

    طرز تهیه اردۀ کنجد خام

    طرز تهیه اردۀ کنجد خام
    کنجدها سرشار از کلسیم هستند، اما مشکلی که در خوردن آنها وجود دارد، این است که کل کنجدی که می خورید اغلب درسته از دستگاه هضم شما می گذرد، بدون اینکه اصلا جذب بدن گردد. ارده کنجد یک راه عالی برای مصرف دانه های کنجد است، زیرا خیلی آسان تر هضم و جذب بدن می گردد. معمولا ارده هایی که شما از بیرون خریداری می کنید، خام نیستند، یعنی دانه های کنجد قبل از تهیه ارده، برشته می گردند. اما در اینجا با نوع خام آن آشنا می شوید.

    در اینجا سه نوع طرز تهیه اردۀ کنجد خام گیاهی را می گوییم.

    روش اول برای 2 فنجان:
    برای این روش، ما کنجد را خیس می کنیم، خیس کردن مغزها و دانه ها آنزیم بازدارندۀ رشد را که در تمام مغزها و دانه ها بطور طبیعی یافت می شود، خنثی می سازد و هضم آنها را راحت تر می گرداند.

    1 فنجان کنجد خام
    2 فنجان آب، برای خیساندن کنجد ها

    طرز تهیه: کنجدهای خام را در دمای اتاق به مدت 4 ساعت در آب کافی خیس نمائید، بطوری که حدود دو و نیم سانتی متر روی کنجد را بپوشاند، زیرا وقتی کنجدها آب را جذب کنند، برجسته می گردند.
    آبی که کنجد در آن خیس خورده را جدا کنید و دور بریزید. آنها را زیر آب جاری بشوئید و آنها را در یخچال برای 4 ساعت قرار دهید تا جوانه زند.

    کنجدها را در دستگاه مخلوط کن با قدرت بالا یا غذا ساز بریزید و تا وقتی خامه ای شود، مخلوط کنید. از یک قاشق برای تمیز کردن گوشه ها و لبه های مخلوط کن استفاده کنید، و تمام دانه های باقی مانده را جمع کنید و در داخل مخلوط بریزید و بازهم مخلوط کنید، تا وقتی که دیگر هیچ دانه کنجدی باقی نماند. در هربار، در صورت نیاز، یک قاشق غذا خوری آب اضافه کنید تا مخلوط روان باشد.
    این ارده به مدت 3 روز در شیشۀ در دار در یخچال باقی می ماند.

    روش دوم برای 1 فنجان:

    2 فنجان کنجد خام
    2 قاشق غذا خوری روغن خام (مانند روغن زیتون یا کرۀ نارگیل آب شده، استفاده از روغن فقط به منظور روان کردن کنجد انجام می شود، خیلی نیاز نیست، فقط کمی)

    طرز تهیه: کنجدها را در دستگاه غذا ساز یا مخلوط با قدرت بالا بریزید و 4 تا 5 دقیقه با درجه بالا مخلوط کنید. هنوز کاملا ترد است. مانند این شکل:


    همچنین ارده در حین مخلوط شدن در دستگاه غذا ساز، گرم می شود، بنابراین می گذاریم کمی بماند تا گرمایش کم شود و لبه های غذاساز را با قاشق تمیز می کنیم و تمام کنجد های باقی مانده را در داخل مخلوط می ریزیم. سپس دوباره روی درجه بالا برای 4 تا 5 دقیقه مخلوط می کنیم. اکنون کم کم نرم و یکنواخت می گردد، اما هنوز بنوعی خشک است و بافت خامه ای ندارد. دوباره گوشه های ظرف غذاساز را با قاشق تمیز می کنیم و 1 قاشق غذا خوری روغن خام اضافه می کنیم. برای 1 تا 2 دقیقه مخلوط می کنیم. دوباره گوشه های ظرف را با قاشق تمیز می کنیم. دومین قاشق غذا خوری روغن را اضافه کرده و برای 1 تا 2 دقیقه دیگر مخلوط می کنیم و این گونه می شود.
    اردۀ کنجد خام خامه ای!

    روش سوم:
    این یکی روش نسبت به روش اول بافت و قوام بهتری دارند و مانند یک اردۀ عادی است و مدت زمان بیشتری هم می توانید آن را نگه دارید، اما فقط تهیه آن وقت بیشتری می برد. زیرا در این روش به خشک کننده یا خشک کردن کنجد نیاز دارید.

    طرز تهیه : دانه های کنجد بدون پوست خام را در آب برای 4 ساعت خیس کنید. گاهی آن را هم بزنید. سپس آب آن را جدا کنید و دور بریزید. کنجد را بشوئید و بگذارید آبش برود. می توانید بگذارید برای 4 ساعت به همین حال باقی بماند.
    آن را روی ورق های روغنی پختنی پهن کنید و در دستگاه خشک کننده به مدت 4 الی 6 ساعت یا در طول شب در درجۀ 115 فارنهایت (40 سانتی گراد) آن را خشک کنید. یا از آفتاب برای خشک کردن استفاده نمائید.

    دانه های کنجد را در ویتامیکس یا آسیاب کن آسیاب کنید تا مانند بلغور خیلی خیلی ریز شود.
    کمی کرۀ نارگیل را گرم کنید و آن را روی کنجدها بریزید و کاملا با دست هم بزنید تا وقتی که کاملا خامه ای شود. اگر توده ای تشکیل شد با قاشق آن را بخوابانید و به همزدن ادامه دهید تا هیچ توده ای باقی نماند.
    اگر دوست داشتید خیلی کم نمک دریا هم اضافه کنید.


    ایده ها برای استفاده از ارده:
    1. برای تهیه یک سس سالاد خامه ای
    2. در شیر مغزها. به ازای هر فنجان آب، 1 قاشق غذا خوری ارده استفاده کنید تا آسان ترین و سریع ترین شیر مغز ممکن را تهیه کنید.
    3. به هوموس نخود اضافه کنید.
    4. به ارده کنجد، گیاهان و ادویه ها را اضافه کنید تا پنیرهای دانه های وگان خام را درست کنید.
    5. یک قاشق پر از ارده کنجد را به سس های پاستا اضافه کنید تا یک سس پاستای خامه ای خوشمزه درست کنید.
    منبع : phce.org
    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  16. 4 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .


  17. #349
    یار همراه
    رشته تحصیلی
    معماري
    نوشته ها
    2,535
    ارسال تشکر
    10,246
    دریافت تشکر: 10,466
    قدرت امتیاز دهی
    32327
    Array
    معمار حانیه's: خواهش

    پیش فرض پاسخ : ..::آشپزخانه نخبگان::..

    طرز تهیه بستنی سنتی


    چند نكته ضروري در مورد تهيه بستني ها:
    1- وقتي خامه به راحتي شكل نمي گيرد، نشان دهنده پرچرب بودن آن است. در اين صورت كمي شير خنك به آن اضافه مي كنيم و خوب به هم مي زنيم، بعد مورد استفاده قرار مي دهيم. علت ديگر ، شل بودن خامه است كه در اين صورت مقداري پودر خامه خشك اضافه مي كنيم.
    2- شير را براي تهيه بستني حتماً بجوشانيد.
    3- اگر كيفيت ثعلب( ماده پودري شكلي است كه معمولاً براي غليظ كردن بستني ها و بعضي از مرباها مورد استفاده قرار مي گيرد) پائين بوده ويا مقدار آن براي تهيه بستني كم باشد، در اين شرايط بستني كشدارنشده و حالت يخي به خود مي گيرد، پس بهتر است به مقدار تعيين شده توجه شود.
    مواد لازم
    1 كيلو
    شير
    250 گرم شكر
    30 گرم ثعلب
    نصف استكان گلاب
    يك سوم قاشق چايخوري زعفران سائيده
    100 گرم خامه
    طرز تهيه:

    شير را مي جوشانيم و بعد حرارت آن را ملايم كرده و زعفران حل شده در گلاب را اضافه مي كنيم و شكر و ثعلب مخلوط شده را هم كم كم به آن اضافه كرده، با چنگال مرتب به هم مي زنيم تا شكر و ثعلب در شير حل شود. پس از خنك شدن مايع بستني، آن را در ظرف فلزي ( استيل) مي ريزيم و در ظرف پر از يخ نرم شده قرار مي دهيم و با همزن مرتب به هم مي زنيم تا بستني خودش را گرفته وسفت و كشدار شود. ظرف را در فريزر قرار مي دهيم و بعد از نيم ساعت آن را در مي آوريم و مجدداً با همزن خوب مي زنيم تا بستني آماده شود. موقع سرو مي توانيم آن را در ظرف بستني خوري بريزيم و با يك قاشق سوپخوري شربت آلبالو آن را تزئين كنيم و يا به طريق زير به آن خامه تكه تكه شده اضافه كنيم.
    خامه را با كاردك فلزي يا پلاستيكي به كف سيني به قطر 2 ميلي متر بكشيد و آن را در فريزر و يا يخدان قرار دهيد.پس از سفت شدن آن را با كاردك از سيني جدا كرده و به بستني اضافه كنيد . موقع سرو از پودر پسته هم مي توانيم استفاده كنيم.
    نكات تغذيه اي:
    به علت وجود شير و خامه در بستني، براي افرادي كه به مقدار كم لبنيات مي خورند، مي تواند مفيد باشد ولي خواص شير را نخواهد داشت.
    كل انرژي اين مقدار بستني، 1735 كالري است. اين مقدار اگر توسط 10 نفر ميل شود، سهم هر فرد 5/173 كالري خواهد بود.
    گردآوری : گروه اینترنتی پرشین وی
    ویرایش توسط معمار حانیه : 5th August 2013 در ساعت 06:09 PM
    من ترسیم کردن را به حرف زدن ترجیح میدهم،

    زیراترسیم کردنسریعتر است و مجال کمتری برای دروغ گفتن باقی میگذارد.

    (لوکوربوزیه)

  18. کاربرانی که از پست مفید معمار حانیه سپاس کرده اند.


  19. #350
    یار همراه
    رشته تحصیلی
    معماري
    نوشته ها
    2,535
    ارسال تشکر
    10,246
    دریافت تشکر: 10,466
    قدرت امتیاز دهی
    32327
    Array
    معمار حانیه's: خواهش

    پیش فرض پاسخ : ..::آشپزخانه نخبگان::..

    طرز تهيه ي بستني وانيلي بسيار خوشمزه




    مواد لازم
    شکر 0.5 فنجان , شیر 1فنجان ,زرده تخم مرغ زده شده 3 عدد

    وانیل 0.25 قاشق چایخوری, خامه 1 فنجان
    معادل 200 گرم




    در قابلمه ای شکر و نمک وشیر و زرده تخم مرغ را بریزید و کمی آنرا مخلوط کنید قابلمه را روی آتش ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا بجوش آید بلافاصله خاموش کنید . وانیل را اضافه کرده مایه را خنک کنید . بعد در ظرف فلزی مانند کاسه ریخته در فریزر قرار دهید و هر 20دقیقه یکبار هم بزنید تا کمی سفت شود . خامه را بزنید تا کاملاً پف کند و فرم بگیردبه بستنی اضافه کنید خوب مخلوط نمایید سپس مجدداً در فریزر قرار دهید و یک ساعت یکبار هم بزنید حدود 4 بار سپس اجازه دهید کاملاً بستنی سفت شود و مورد مصرف قراردهید برای 8 نفر کافی می باشد






    من ترسیم کردن را به حرف زدن ترجیح میدهم،

    زیراترسیم کردنسریعتر است و مجال کمتری برای دروغ گفتن باقی میگذارد.

    (لوکوربوزیه)

  20. کاربرانی که از پست مفید معمار حانیه سپاس کرده اند.


صفحه 35 از 49 نخستنخست ... 252627282930313233343536373839404142434445 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آشپزخانه
    توسط *مینا* در انجمن خانه و خانه داری
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 15th April 2009, 06:58 PM
  2. خبر: دفتر نخبگان استان یزد افتتاح می شود
    توسط diamonds55 در انجمن اخبار اجتماعی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 31st December 2008, 11:36 PM
  3. خبر: صداوسيماشبكه‌اي مختص نخبگان ايجادكند
    توسط diamonds55 در انجمن اخبار اکتشافات
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 6th November 2008, 02:47 PM
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 8th October 2008, 03:57 PM
  5. نخبگان و اهمیت وجود نخبگان
    توسط Amir در انجمن متفرقه
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 6th September 2008, 06:58 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •