یار همراه
خب میشه یه جای قابلمه هم ساخت تو صندوق عقب ماشین گذاشت و قابلمه غذا رو بزاریم روی اون تا در اثر تکان خوردن اهن ربا و گرم شدن اب درون اون دستگاه ,قابلمه که روی اون صفحه هست هم غذاش گرم بشه و بمونه تا بعد از 200کیلومتر رانندگی خواستیم بزنیم بغل یه جا با صفا بشینیم غذا بخوریم غذا داغ باشه![]()
یار همراه
منظورم از پارکت ها یه شکلی تقریبا شبیه به اینه ولی ابعاد سیم پیچ ها و آهنربا ها باید کوچکتر باشه و فاصله بین صفحات پارکت ها هم کمتر.
و یه چیزی هم الان به ذهنم رسید که ممکنه یه مشکل بزرگ باشه!بودن این همه آنربا کف زمین خونه!مثل این میمونه که دم یه دکل زندگی کنیم!!ظرر واسه بدن داره...نداره؟!![]()
GOD is Watching YOU
insta:
_shiny7_
یار همیشگی
فک کنم انرژی اصطحکاک نبوده از نیروی وزن مردم بوده در این طرح از قطعات پیزو استفاده میشه خاصیت پیزو اینه که انرژی مکانیکی را به برق تبدیل می کنه و بر عکس
این طرح در یکی از اتوبان های آمریکا اجرایی شده که جاده ترانزیتی هست و با عبور کامیون و خودرو از اون برق سیستم روشنایی را فراهم میکنه.
در ژاپن هم در ایستگاه مترو استفاده شده که برق این ایستگاه را فراهم کند.
در این زمینه که برق را از مکانیک یا نیروی وزن به برق تبدیل کردن طرح و پروژه و ایده زیاد هست.
یکی از کاربرهای این سایت تقریبا روی این طرح در دانشگاه کار می کنه .
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
استعداد برتر سایت
سلام...
دو سوال؟
در هنگام راه رفتن انرژي ماهيچه اي استفاده ميشود...
در حقيقت انرژي شيميايي به جنبشي تبديل ميشود...
اما در هنگام راه رفتن بر روي بستر نرم مانند ماسه يا چمن انگار خسته تر ميشويم...
اين احساس خستگي ناشي از چيست؟
ـــــــــــــ
حال اگر ما بر روي بستري در حركت باشيم كه در زير قدمهاي ما 2 سانت به پايين حركت كند...
چقدر در مصرف انرژي ما تاثير دارد؟ لطفا دوستاني كه ميتون حساب كنن به درصد جواب بدن...
ممنون...![]()
یار همراه
نمیشه نمونه کوچیک اینو ته کفش درست کرد یا تو لباس واسه زمستون؟گرما میده کیف میکنه ادم.
دوست آشنا
دورود
در حال ثبته...
استعدادهای برتر
یادش به خیر اولا که اومده بودم سایت میخواستم اینو بسازم اما کمی فکر کنیم و انرژی هارو بیایم به صورت عددی بنویسیم میبینیم گرمایی که تولید میشه اصلا قابل توجه نیست
فرض کنید تمام انرزی ای که ما برای راه رفتن مصرف میکنیم چقدره؟
اگر داخل شن باشه مثلا 2برابر میشه
این انرژی نمیتونه مارو به شکل قابل توجهی گرم کنه
مگه اینکه بدوییم و راه نریم که این دویدن خودش بدون مارو گرم میکنه حتی بدون این دستگاه هم!
البته من خودم برای بازده بالاتر دنبال یه ماده بودن که مستقیم از فشار گرما تولید کنه یا اصطکاک بین چند ماده مستقیم گرما ایجاد کنه که اصلا هیچ راهی پیدا نکردم!
دیگه سطحش بالاست خیلی
(منظورم مثل خمیر بازی هست که یکم باهاش بازی کنی و لهش کنی گرم میشه - یه ماده تو کفش که با له شدن گرم بشه ولی بابازده گرمایی بیشتر!)
استعدادهای برتر
انرژی ماهیچه ای رو نمیدونم و محاسبش هم ساده نیست سوال دومتون به محیط وابستس
اما اگر نشستن روی مبل 75 کالری در ساعت مصرف داره برای بدن
و راه رفتن عادی با سرعت کم 130 کالری
یعنی55 کالری مصرف میکنه ماهیچه ها! احتمالا!
ااگر راه رفتن در شن به اندازه ی راه رفتن تند انرژی مصرف کنه
پس طبق جدول هایی که در اینترنت موجوده
250-75
= 175 کالری در ساعت انرژی ماهیچه ها برای راه رفتن در شن با سرعت کم (حدودی و کلی !! و خیلی عوامل مختلف بالاپایین میبره این عدد رو)
(راه رفتن با سرعت حداکثر توان 1000 کالری در ساعت)
اما مسئله در این تولید انرژی بابت اینه که فشار وزن اینجا دخیل مبشه !
درسته که تمام انرژی هارو ماهیچه ها دارن مصرف میکنن
اما فشاری که از استخوان ها به کف پا منتقل میشه وزن هست نه ماهیچه ها چون ماهیچه ها به این وزن و اسکلت استخوانی تعادل میبخشند - مقاومت اصلی با استخوان هست!
اینا حساب شدس
حسین اقا دارن جدول فشار پا روی زمین با ریز نقاط فشار رو
اگر هنوز داشته باشند خوشحال میشیم لطف کنن اینجا بزارند فقط جدول رو با توضیحات کوتاه!
دوست آشنا
دورود استاد
خوب حرکت کردن (یعنی قدم برداشتن و به سمت جلو رانده شده) حاصل از عمل و عکس العمل نیروی ما به زمین هست....
و اصطکاکی که وجود داره....
وقتی روی زمین تخت قدم بر میداریم کف پا به مانعی برخورد میکنه که صلبه و عکسالعملی که از نیروی ما برمیگرده به همون مقداره...
من فک میکنم
وقتی سطحمون غیر صلبه همون مقدار نیرو عکسالمل نیست یعنی هست ولی مقداریش هدر رفته.....
و یا اینکه به محض قرار دادن به دلیل صلب نبودن (نمیدونم چجوری باید بیانش کنم,یا اگر بشه بهش گفت اصطکاک) مقداری از نیرومو ن صرف غلبه به نیروی وزن میشه و پامون داخل شن فرو میره و باز خوردشم طبعا کمتره...
خوب من این امارو از یه مقاله به شما میدم:
اگر یک فرد 68 کیلوگرمی با سرعت 2 گام در ثانیه حرکت کنه 280 کیلو کالری بر ساعت مصرف میکنه.که نصف این انرزی با توجه به میزان ایستایی در هر سیکل گام برداشتن و قدم زنی صرف حرکت پاها میشه
حالا نیرویی که در پاشنه همین فرد دریافت میشه با فرض بالابردن و حرکت دادن هر یک از پاشنه ها به طور تقریبی 2 سانتی متر انرزی در حدود 26 وات تولید میشه:
68(kg)*0.02(m)*9.8(m\s*s)*2(step\s)=26.656w
که البته این مقدار داده تئریه در دسترسه که حتی بهترین پیزو ها هم توانایی تبدیل حتی نصف این توان رو به پالس الکتریکی ندارن
مرجع
D.morton,human locomotion body form,the Wiliam and wilkins co.baltimore(1952)
اگر تمایل دارین خود مقاله رو هم قرار بدم
دوست آشنا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)