منم کنکوری نیستم ولی دختر عموی مامانم (البته ما کلا خانوادگی با هم رفت وآمد داریم و با هم راحتیم) رتبه ش شده 175
خوش به حالش رشه ش تجربی بوده
منم کنکوری نیستم ولی دختر عموی مامانم (البته ما کلا خانوادگی با هم رفت وآمد داریم و با هم راحتیم) رتبه ش شده 175
خوش به حالش رشه ش تجربی بوده
منم واسه همه کنکوریای آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم به اون چیزی ک خیرشونه ولایقش هستن برسن.ولی اگم کسی رتبه عالی نیاورد, زیاد غصه نخوره,بازار کار همش مدرک ودانشگاه نیست البته بی تاثیر نیستا ,ولی ازون مهمتر توانایی و نحوه استفاده از رشته ای ک میخونین .پس نا امید نشین و توکل ب خداکنین.
یه نصیحتم واسه پسرا سعی کنین سال اول برین دانشگاه حالا حتی اگه کاردانیم قبول شدین وبعد واسه کارشناسی بخونین چون واسه پسرا یه دوره خدمت هست ک ناخواسته از کار فاصله میندازشون و دوسال بعداز گرفتن مدرکشون وارد بازار کار میشین و اگه هرچه دیرتر برن دانشگاه اونوقت با سن بالاتر از هم دوره هاتون ومدرک یکسان باید دنبال کار بگردین, اونقته ک ضرر میکنین .چون الان سن وسال یکی از شرایط مهم استخدامه و اولویت با جوانتراست
نه هر ماندنی،سکون است و نه هر رفتنی ،پویش...
که موج میرود به ویرانگی و بذر می ماند به تقلای رویش...
رتبه من شده 580 . فک میکردم خیلی بهتر از اینا باشه . فیزیکی که عاشقش بودم و خیلی براش زحمت کشیدم و خیال میکردم بالاترین درصدم میشه شد پایین ترین درصدم![]()
![]()
فلسفه الاکلنگ
اثبات بزرگی شخصی است که خود می نشیند تا دیگری پرواز را تجربه کند!
ببینید دوستان من . دانشگاه رفتن همه کار نیست. یه خاطره بگم از همین یکی دوماه پیش. در حال رفتن به خونه بودیم با تاکسی که نفر سمت شاگرد جلو داشت با راننده صحبت می کرد.میگفت من فوق عمران شریف خوندم وتموم کردم با رفیقم که فوق مکانیک دانشگاه تهران هست رفتیم برای پیدا کردن کار .الان دوساله کاری برامون پیدا نشده. خیلی گله می کرد و.. خب این یعنی چی؟ یعنی صرفا اسم یه دانشگاه رو یدک کشیدن باعث باسواد شدن ویا کار امدی یک شخص نیست. چه بسا من دیدم دانشجویان پیام نور که اینقدر در کارشون موفق هستن وباسواد هستن که خب ده ها مهندس شریف وتهران واصفهان و... رو زیر دستشون استخدام میکنن. واقع بین باشید نه دهن بین![]()
بچه ها شاید باورتون نشه ولی امروز بچه های پارسال مدرسمون اومدن اصلا یه وضعی بود من خودم داشتم به جای اونا سکته میکردم استادامونم که دیگه هیچی امروز همش حرف رتبه بود یکی 61 شده بود دو قلو داشتیم دو قلو هامون یکیسون 5000 یکشون7000 شده بود ولی خوشحال بودن من به جاشون ناراحت بودم![]()
من پیام نور درس خوندم خیلی هم سخت بودکل کتاب رو باید بخونی برای 30تا تست
نه نمره دست استاد داری
نه تشریحی...
اولاش که نمره منفی هم داشت
***صرفا جهت اطلاع****
میگویند سه موقع دعا برآورده میشود:یکی وقت غروبیکی زیر بارون ...یکی هم وقتی دلت میشکند...
من وقت غروب زیربارون با دلی شکسته دعاکردم.
دوستان منم به همه كسايي كه قبول شدن تبريك ويژه ميگم
از همين جا هم از همتون خواهش ميكنم واسه منم دعا كنيد
كنكورم 25 مرداده
يافته هايت را با باخته هايت مقايسه كن
اگر خدارا يافتي هرچه باختي مهم نيست
قرار نیس هرکی تو دانشگاه خوب درس بخونه کارش اماده باشه واسه اونم باید زحمت کشید و اینو باید بدونیم که تو دانشگاه خوب درس خوندن یه نعمته که نصیب هرکس نمیشه و زحمت میطلبه من خودم سال دوم نشستم که یه دانشگاه خوب بشینم تهران و اصفهان ولی افتادم شهر خودمون خدا رو شکر میکنم ولی الان که باز نتایج اومده یاد زحمتام که میوفتم داغونم دیگه یه کلام
به قول دوستم من نمیدونم این چیه که همش واسه من خیریت داره...............
ایشالله که همه عاقبت به خیر شیم...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)