با سلام خدمت دوستان و تشکر از صحبت جناب آقای متقی و آقا عبدالله
من لازم دونستم در تکمیل صحبتهای این عزیزان این موارد رو یادآور بشم که هم جناب متقی درست میفرمایند که دروغ نمیتونه بازتاب خوبی در زندگی مشترک داشته باشه و این امر بسیار دارای اهمیت در روابط زوجینه
و با توجه به فرمایشات آقا عبدالله بزرگوار که با تکمیل و توضیح متنشون کاملا برامون شفاف سازی کردند ....
همونطور که دوستان گفتند یکی از بارزه های شخصیتی خانمها تاییدایدآلیستی همسرانشون از اونهاست و توقع دارند همسرشون اونها رو منحصر به فرد ترین شخص در زندگیش بدونه...
شاید گاهی با این مساله مواجه بوده باشید که برخی مردان شوخ مزاج گاها برای چاشنی مجالس تیر شوخی هاشون رو بدون هیچ نیت سوئی به سوی همسرانشون نشانه میگیرند صرفا برای تغییر فضا و برای تفریح به خانمشون میگن یادته چقدر دلت میخواست بیام خواستگاریت و التماسم میکردی ؟؟؟؟؟؟؟ و شوخی های اینچنینی....
عموما چهره خانمها در این مواقع که سیبل این اهداف هستند تلفیقی از این چند چهره هست البته به همین ترتیب که براتون قرار میدم
+
+
+
+
+
+
=
دلشکستگی و عواقب روحی روانی برای زن و گاها مسائل جبران ناپذیر...
برای تشریح واضح تصاویر میتونم بگم در اولین واکنش خنده ظاهری توام با تعجب و غم و بغض و خجالت از شنونده ها که الان در مورد این خانم چی ممکنه فکر کنند یعنی
ممکنه فکر کنند من رو دست پدر مادرم موندم ؟؟؟؟
ممکنه مشکل جسمی دارم ؟؟؟؟
اگر حرف شوهرم رو باور کنند چی ؟؟؟؟؟
و هزار و یک فکر دیگه که هر چند این یک شوخی ساده بوده و همسر این خانم هم در اوج عشقی که به همسرش می ورزه نمیتونه از دریای خروشان و پرتلاطم دل این زن با خبر بشه و گاها برخی زوجهای بی تجربه این قضیه رو با زوم کردن به یک فاجعه تبدیلش میکنند ....به همین سادگی
این که یک شوخی بود فکرشو بکنید همسر واقعیت رو بخواد در جمعی بگه با توجه به روحیات یک زن که کاملا از شناسه های شخصیتیشه چه اتفاقی خواهد افتاد؟؟؟؟
دوستان این مثال رو مطرح کردم که بگم روحیات زن و مرد خیلی با هم تفاوت داره پس در بیان برخی مطالب بایستی زوج هامون دقت نظر داشته باشند چون این حالتها جزء روحیات و سرشت دختران و پسرانه
ممکنه بشه در یک دیدگاه دیگه هم بررسی بشه و اون فرهنگ خانواده هاست در جایگاه مدرن و سنتی
در چنین مقوله هایی با برخوردهای بسیار شدید هم با فرزند خود و هم با نیش و کنایه ها به زوجه باعث ایجاد اختلافاتی هم متاسفانه در بین خانواده ها میشن
و زمانیکه دختر و پسر بدونند با طرح واقعیت امر از هر طرف از خانواده ها و حتی از جانب یکی از طرفین مورد حمله و سرزنش قرار میگیرند ممکنه بخوان مطلب رو بین خودشون بصورت سکرت محفوظ نگه دارند که در اون صورت نمیشه گفت دروغگویی شاید با بیانی بهتر عدم بیان واقعیت به دلیل شرایط بشه گفت....
ممنونم از توجه همه شما عزیزان

+
+
+
+
+
=
دلشکستگی و عواقب روحی روانی برای زن و گاها مسائل جبران ناپذیر...

علاقه مندی ها (Bookmarks)