کاربر فعال سایت
الان امضای شما مطمئنا با توجه به مطالعات و خواندن جملات و عبارات خاصی در ذهن شما شکل گرفته است
شما جذب چیزی شده اید که این تراوش ذهنی شمارو در پی داشته
شاید پشت یک امضا یک کتاب حرف باشه ، نمیشه با قطعیتی که در کلام شماست بگیم که یک جمله در امضا تبعیت صرف و عدم ابتکار و خلاقیت فکری افرادی هست که اینو گذاشت![]()
دوست آشنا
سلام دوست عزیز
آیا به خود اعتماد ندارین که مبادا حرفی بزنین که مایه تمسخر و درسر شما بشه ؟
اگه از حرف دیگران خوشت میاد میتونی برای خود جمله مشابهی از اون رو خلق کنید
اگه قرار بود فقط به اون چه خوشمون میاد قناعت میکردیم دیگر جایی برای خلاقیت در دنیای انسانها باقی نمیموند
با تشکر
اندیشیدن ، نبضِ حیاتِ ذهن ماست
دوست آشنا
یار همراه
خوبه بله شما درست میگید.... اما به خودم اعتماد دارم... حوصله فکر کردن ندارم![]()
من ترسیم کردن را به حرف زدن ترجیح میدهم،
زیراترسیم کردنسریعتر است و مجال کمتری برای دروغ گفتن باقی میگذارد.
(لوکوربوزیه)
کاربر فعال سایت
تغییر هیچوقت بد نیست،با تغییرات در روزگاران،انسان هم تغییر میکند،مثل آب رودخانه که مسیر گوناگونی رو طی میکنه
و گرنه اگر آب راکد بمونه...
ما انسان ها نیاز به تغییر داریم
بنا به رشد سنی و تجربیاتی که بدست میاریم،ممکنه امضامون تغییر کنه،یا اینکه از امضایی که داریم،به مرور زمان برداشت های زیباتری کنیم و امضامون رو تغییر ندیم
این تفکرات ما آدم هاست که تغییر میکنه،که در رفتار متجلی میشه حالا می تونه روی امضا هم تاثیر بذاره.
گاهی هم ممکنه از امضای دیگران خوشمون بیاد،ولی بهتر اینه که نوآوری داشته باشیم،آدمی همیشه دنبال اینه که بهتر دیده بشه،امضای سایرین یه جور وسیله است برای تغییر افکار خودمون و یا ارزیابی خودمون.
دوست آشنا
یار همراه
من ترسیم کردن را به حرف زدن ترجیح میدهم،
زیراترسیم کردنسریعتر است و مجال کمتری برای دروغ گفتن باقی میگذارد.
(لوکوربوزیه)
دوست من از کدام جعل صحبت میکنید؟
هرامضایی هرچقدر زیبا و ابتکاری و احیانا پیچیده باشد باز نمونه مشابه فراوان دارد چون زاییده فکر و ید مخلوق است
اثر انگشتان دست ها نیست که مطلقا منحصر بفرد باشد
توحرف مفت میزنی و من مفتی حرف میزنم و هر 2 به این تفاهم خود می بالیم !
همکار تالار مکانیک
الان این خبر فوری بود؟![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)