در مورد نظر دادن و انتقاد کردن کار خاصی نکردم چون خودتون خواسته بودید منم با توجه به موافقت خودتون ازتون انتقاد کردم که امیدوارم حداقل بتونه یه کمک کوچولویی بهتون بکنه !
و اما در مورد چیزی که نوشتید باید عرض کنم خدمت حضورتون که اگر توجه کرده باشید نوشتم حالا که خودتون خواستید بنده انتقاد می کنم و در اخر هم نوشتم که قطعا انتقاد پذیر هستید پس یعنی اینکه متولد چه ماهی هستید رو گذاشتم کنار پس یعنی اعتقادی ندارم که هرکسی که شهریوری هست پس انتقاد پذیر نیست و به همین دلیل انتقاد کردم و گرنه اگر اعتقادی به ویژگی انتقاد ناپذیر بودن شهریوری ها داشتم نظر نمی دادم و از شما انتقاد نمی کردم و در اینکه هر ادمی می تونه انعطاف پذیر باشه شکی نیست چرا که اگر غیر این بود حتما متولدین هر ماه اخلاقیات و خصوصیات منحصر به فرد ماه خودشون رو داشتند و دنیا فقط متشکل بود از 12 نوع اخلاق!! در صورتی که اینطور نیست و هرکسی طبق اندیشه ای که داره و اطلاعات و ویژگی های اخلاقی که در محیط زندگیش به دست اورده نوع اخلاق و کردار خودش رو رقم میزنه و این اخلاق می تونه تغییر کنه به دلیل اینکه همه ی ویژگی های اخلاقی ذاتی نیستند و بیشترشون اکتسابی هستند پس در نتیجه این اطلاعات اکتسابی می تونه به مرور زمان و با جایگزینی یک اخلاق اکتسابی جای اخلاق اکتسابی دیگه تغییر کنه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)