سلامممنون از پستای خوبتون.
حالا گذشته از همه مشکلات مالی و چیزای دیگه در مورد ازدواج من به یه موردی برخوردم که دوست دارم نظر شما و بقیه دوستانم در موردش بدونم.
راستش این مسئله برای یکی از دوستام پیش اومده،ایشون در محیط کاری با یه بنده خدایی همکاری داشته و باهم کار میکردن تا اینکه طرف به دوستم پیشنهاد ازدواج میده.حالا اینا هم از نظر اخلاقی هم اعتقادی و هم فرهنگ و سایر شرایط باهم جورن و مشکلی ندارن به نظر منم خیلی شرایط ایده ال و خوبی برا دوستم پیش اومده و نباید از دست بده که ممکنه دیگه همچین موردی پیش نیاد.تنها مشکلی که این وسط وجود داره و دوستمو دو دل کرده و به نوعی داره منصرف میشه از فکر به این پیشنهاد؛زبان و گویش دو خانواده هستش.....
حقیقتش پدر و مادر دوستم پا به سن گذاشتن و هم سواد ندارن و آذری زبان هستن ونمیتونن فارسی صحبت کنن و از طرفی پسره و خونوادش فارسی زبانن و آذری بلد نیستن.دوستم بخاطر این مسئله میخواد بی خیال این ازدواج و خواستگاری بشه من اولش بهش گفتم نباید بی خیال شه ولی بعد دیدم بنده خدا حق داره بترسه آخه فردا دو خونواده میخوان بشینن باهم در مورد ازدواج بچه هاشون و مسائل مربوطه صحبت کنن یا اگه وصلتی صورت گرفت این دو خونواده با هم رفت و آمد خواهندداشت و.....
حالا با این مشکلی که هس چه طوری بشینن حرف بزنن؟؟؟!!!!
آیا راهکاری برای این مشکل هس یا دوستم باید بی خیال شه؟
یه راهکار خیلی ساده
تو مراسم خواستگاری یه نفر که ترکی بلده
میتونه بشینه و حرفا رو برا هر دوطرف ترجمه کنه![]()
آدم برفی از خجالت آب شد ... وقتی که دید ... کودکی گرسنه به هویج دماغش زل زده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)