دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 110

موضوع: نقد عرف های من دراوردی جامعه ایران

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    دوست آشنا
    ارسال تشکر
    1,826
    دریافت تشکر: 4,412
    قدرت امتیاز دهی
    2955
    Array
    BaAaroOoN's: جدید134

پیش فرض پاسخ : نقد عرف های من دراوردی جامعه ایران

راستش نمی خواستم بیام نظر بدم.چون اینجا بیشتر از بحث شبیه جنجال میمونه و آدمی مثل من که از بیرون داره نگاه میکنه میترسه!!!!ولی طبق قانون کشورم حجابم رو رعایت میکنم.طوری که مردم در این آب و خاک به من به چشم انسان نگاه کنند و حق کوچیکترین بی حرمتی ای نسبت به من نداشته باشند.ولی چادر یک مبحث سلیقه ایه.هرکس بخواد میپوشه و هرکس بخواد نه...مبحث رنگ چادر برای من هم هم مبهم بود.اینکه بعضی از کاربرا بگن آقایون حق ندارن نظر بدن اشتباهه.چون من در خودم این رو میبینم که به پوشش آقایون ایراد وارد کنم و یا نظر بدم و یا ....پس آقایون هم حق این رو دارن که نظر بدن....حالا میریم سراغ مبحث چادر.من باز هم میگم "اشتباه هستش که حجاب رو در چادر ببینیم"و کاملا با این قضیه مخالفم.اینکه رنگ چادر چیه اصلا مهم نیست ...ولی این مفهوم رو میرسونه که افرادی که چادر نمی پوشن بی حجاب هستن!!!!و این یه توهین به افراد مانتوییه!!!!من دوستان چادریه بسیاری دارم و رابطه م با اونها خیلی هم دوستانه و خوبه.ما یاد گرفتیم به عقاید هم احترام بذاریم و ایرادِ بیجا بهم وارد نمی کنیم!اینکه چادر صرفا یک مانع در برابر نگاه های آلوده ست کاملا غلطه....چه بسا من در جامعه ی خودم مشاهده کردم دختران چادری ای رو که از افراد بی حجاب بدتر هستن.یاد بگیریم قبل از اینکه به ظاهر کسی نگاه کنیم به آن چیزی که بهش عقیده داره توجه کنیم....چیزی که باعث جلب نظر میشه مهم تر از همه رفتارهای آلوده هستش.رفتار هاذرو درست کنیم!این قضیه از نظر من بازخورد بهتری داره.شما هرچقدر هم میتونی پوششت رو بیشتر کن!ولی وقتی با نگاه ها و رفتارهای معنی دار در صدد جب نظر ها بربیای .....حرف من این بود.امیدوارم بجای دیدن نوکِ انگشتی که داره به یه هدف دور اشاره میکنه،به هدف نگاه کنید!

2. 8 کاربر از پست مفید BaAaroOoN سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع