دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 110

موضوع: نقد عرف های من دراوردی جامعه ایران

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر جدید
    ارسال تشکر
    43
    دریافت تشکر: 387
    قدرت امتیاز دهی
    1481
    Array

پیش فرض پاسخ : نقد عرف های من دراوردی جامعه ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi42 نمایش پست ها
    بله زورکیه .معیاری نیست که بگه اگه حکومت ازاد کنه همه چادر میپوشن؟ اگه اینطور بود قبل انقلاب همه میپوشیدن. در ضمن گشت ارشاد این وسط حتما برای پخش کردن آب انگوره .نه؟
    به نظر من گشت ارشاد کارش درست نیست.

اصلا نیازی نیست به گشت ارشاد، بعدشم کدوم گشت ارشاد سر دخترا چادر کرده ؟

شما فقط یه نمونه یاد کن ، صرفا گشت ارشاد به پوشش گیر داده و چادر سر کسی نکرده یعنی دختران تو جامعه فعلی آزادانه دارن چادر سرشون می کنن چرا که خیلی هاشون مانتویی محجبه هستن.

با چادر هم پنهان نمیمونه اگه اینطور بود الان چادری ها بعضا ......
    این حرف شما منو یاد دو حکایت می اندازه ...

براتون نقل قول می کنم تفکرات بعدیش با خودتون...

نقل شده كه خدمت امام (ره) ( يا شهيد بهشتي ) رسيدند و عرض كردند : آخوندي (طلبه اي ) در حوزه ي علميه هست كه دزدي مي كند . امام (ره ) فرمود : نگوييد آخوندي هست كه دزدي مي كند ، بگوييد دزدي هست كه لباس آخوندي پوشيده است.
    روايت شده حكوت طاغوت در زمان آيت الله بروجردي (رحمه الله عليه ) بسيار تلاش كرد تا وجهه روحانيت را خراب كند ، از قضا آخوندي را گرفتند كه دزدي كرده بود ؛ وي را به نزد آيت الله بردند و ماجرا را تعريف كردند ، ايشان در همان لحظه فرمود كه : پس او را گرفتيد ! اتفاقاً از ما هم چيزي دزديده ، نزديك شخص مي روند و عبا و عمامه را از او ميگيرند و مي گويند كه : او اين لباس ها را از ما دزديده است ، حالا مي توانيد او را ببريد.
    این روایت ها در مورد چادر هم صدق می کنه پس دلیلی نداره هر کسی چادر به تن می کنه آدم عفیف و پاکی باشه.!

الان شما رسما نظر خودتونو نظر خدا دونستین وکسی که خلاف نظر شما بوده رو غیر مستقیم مخالف نظر خدا که این نوع بحث زیبا وصحیح نیست برادر عزیزم. . این مشکل اکثریت دوستان هست که خدا رو که چیزیه همه با جون دل قبول دارن رو وسط بحثی میندازن که فعلا در مرحله واکاویه. به جاش کمی استدلال بیارین نه این ایه و فلان ایه رو هر جور دلتون خواست تفسیر کنید که خدایی نکرده این وسط جفایی به خود خدا هم نشه دوست عزیز
    مشکل ما میدونین چیه ؟

مشکل اینه من به استناد تفسیر علما دارم نظر میدم و شما برای خودت داری تفسیر قرآن می کنی و کلاس تفسیر قرآن گذاشتی
    واقعا باعث تاسفه.

به قول قدیمی ها کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده رو نمیشه بیدار کرد.

باقی نتیجه گیری ها رو به تفکر عمومی واگذار میکنم... بحث با شما رو در این مورد کوچیک و سطحی تا اینجا لازم دیدم من بعد ملزم نیستم به ادامه.

نماز روزه هاتون قبول درگاه حق ...
    ویرایش توسط علائدین : 12th July 2013 در ساعت 06:23 PM

2. کاربرانی که از پست مفید علائدین سپاس کرده اند.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع