به نظر من گشت ارشاد کارش درست نیست.
اصلا نیازی نیست به گشت ارشاد، بعدشم کدوم گشت ارشاد سر دخترا چادر کرده ؟
شما فقط یه نمونه یاد کن ، صرفا گشت ارشاد به پوشش گیر داده و چادر سر کسی نکرده یعنی دختران تو جامعه فعلی آزادانه دارن چادر سرشون می کنن چرا که خیلی هاشون مانتویی محجبه هستن.
این حرف شما منو یاد دو حکایت می اندازه ...
براتون نقل قول می کنم تفکرات بعدیش با خودتون...
نقل شده كه خدمت امام (ره) ( يا شهيد بهشتي ) رسيدند و عرض كردند : آخوندي (طلبه اي ) در حوزه ي علميه هست كه دزدي مي كند . امام (ره ) فرمود : نگوييد آخوندي هست كه دزدي مي كند ، بگوييد دزدي هست كه لباس آخوندي پوشيده است.این روایت ها در مورد چادر هم صدق می کنه پس دلیلی نداره هر کسی چادر به تن می کنه آدم عفیف و پاکی باشه.!روايت شده حكوت طاغوت در زمان آيت الله بروجردي (رحمه الله عليه ) بسيار تلاش كرد تا وجهه روحانيت را خراب كند ، از قضا آخوندي را گرفتند كه دزدي كرده بود ؛ وي را به نزد آيت الله بردند و ماجرا را تعريف كردند ، ايشان در همان لحظه فرمود كه : پس او را گرفتيد ! اتفاقاً از ما هم چيزي دزديده ، نزديك شخص مي روند و عبا و عمامه را از او ميگيرند و مي گويند كه : او اين لباس ها را از ما دزديده است ، حالا مي توانيد او را ببريد.
مشکل ما میدونین چیه ؟
مشکل اینه من به استناد تفسیر علما دارم نظر میدم و شما برای خودت داری تفسیر قرآن می کنی و کلاس تفسیر قرآن گذاشتی
واقعا باعث تاسفه.
به قول قدیمی ها کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده رو نمیشه بیدار کرد.
باقی نتیجه گیری ها رو به تفکر عمومی واگذار میکنم... بحث با شما رو در این مورد کوچیک و سطحی تا اینجا لازم دیدم من بعد ملزم نیستم به ادامه.
نماز روزه هاتون قبول درگاه حق ...![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)