سلام بر همه دوستان عزیز
به خصوص صاحب گرامی تاپیک جناب مازرون
ضمن تشکر از شما اگر اجازه بفرمایید به بنده حقیر من هم نظرم رو در این رابطه بیان کنم
ببنید گاهی برای من پیش میاد که تصمیمی میگیرم و والدین مخالفت می کنن اول از همه جنبه این رو که آیا تصمیم من منطقی هست یا نه رو نگاه می کنم اگر که منطقی باشه که ادامه میدم اما اگر حتی 1 % غیر منطقی باشه از خانواده عذر خواهی می کنم و حق رو به اون ها میدم چون هر چی که باشه شاید اون ها پیچش مو رو ببیند و من مو رو
حالا میگذریم اما اگر منطقی باشه در این مواقع من و پدرم به دلیل اختلافات نظری که در این زمینه داریم می آیم از یک راهبردی استفاده می کنیم و اون هم اینه که می شینیم نقطه نظرات پدرم رو و دلیل مخالفت ایشون رو می نویسیم و همینطور دلیل این رو که چرا من پا فشاری می کنم رو می نویسیم و بررسی می کنیم که درصد منطقی بودن کدوم یک از ما بیشتره و هر دو هم با هم راه میایم و می پذیریم این رو که حق با طرف مقابل هست
بعد از این کار از بقیه اعضای خانواده هم نظر پرسیده میشه و اظهار نظر اون ها هم یادداشت میشه
بعد از این ما میام یک جمع بندی می کنیم که آیا این کار به صلاح من یا خانواده ام هست ؟ یا این که ضرر هاش بیشتر از منفعتاش هست
اما در آخر بعد از اظهار نظر همه، پدر و مادرم قدرت تصمیم گیری رو به خودم میدن که آیا می خوام اون کار رو انجام بدم یا نه و اگر هم جواب من مثبت باشه مخالفتی نمی کنن
البته این راه برای تصمیم گیری هایی بود که من خیلی پا فشاری می کنم یا این که خیلی مهم و موثر هست در زندگی
ولی در تصمیم گیری های معمولی برای چیز های کوچک اگر پدر و مادرم موافق نباشند من هم دیگه در اون رابطه بحثی نمی کنم چون قطعا مادر و پدرم صلاح من رو می خوان و بحث کردن بی فایده است
البته این رو بگم که من در هر تصمیمی با پدرم مشورت می کنم حتی اگر کوچک ترین چیز باشه و نظرشون رو هم می خوام چون همیشه نظراتشون کمک به من کرده و موجب شده بتونم بهتر تصمیم بگیرم
خیلی معذرت می خوام که قبل کمی صحبتم طولانی شد
و واقعا عذر می خوام که سرتون رو درد اوردم
امیدروام موفق باشید
و تشکر ویژه دارم از جناب مازرون برای تاپیک مفیدشون
علاقه مندی ها (Bookmarks)