کل کلاتونو خوندم خوابم برد!!!!!!
بیشتر شبیه دعوای چند تا دختر لوس میمونه!!!!
اینجا بیشتر از کل کل شبیه به این میمونه که یه عده از هم قهر میکنن و بعد از هم معذرت میخوان!!!!!
من خودم دخترم و طرفدار 2 آتیشه ی پرسپولیس!!!!
ولی اینجا کل کل نمیکنم چون میبینم حتی پسرای اینجا دارن مث بچه ها دعوا میکنن تا اینکه سرگرم شن!!!!
ولی استقلالیا !!!
جای دعوا جنبه تونو تقویت کنید![]()
یار همیشگی
سلام
من با شما موافقم....با کل کل به جایی نمیرسیم....قبلا که زیادی پیگیر نتایج بودم کل کل هم میکردم اما از وقتی افتادیم تو کار و درس و زندگیکلا از غافله عقب موندم ولی هر وقت بحثش میشه من فقط اعلام میکنم که پرسپولیسیم البته نه به خاطر قرمز
منم سعی کردم محاسن رو بگم
فعلا هم که طرفدار تیم ملی تا ببینیم چی میشه![]()
ویرایش توسط yas-90 : 7th July 2013 در ساعت 04:51 PM
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
کاربر جدید
میگم دیدین استقلال چطور رفت جام جهانی؟!!!
کاربر اخراج شده
کاربر اخراج شده
نکنه همینطور برین جلو تا برسین به دهه و صده و هزاره و...
بعد از 1000 سال...
هنوز مشکل پرسپولیس همچنان حل نشده باقی مانده است.
نه- پرسپولیس با روش های قدیمی جواب می داد برا همین با متدجدید کارایی نداره. میشه به جایی رسید اما زمانی امکان پذیر خواهد بود که پرسپولیس افکار قدیمی و توهمات رو کنار بگذارد و یه انقلاب اساسی در تیم و ساختارش بدهد. همدل بودن در کنار متد جدید می تواند نقطۀ شروع باشد اما پرسپولیس درونش مشکلات اساسی دارد که توهمات اساسی ترین مشکل پرسپولیسی ها هست ؛ هر فردی وارد پرسپولیس می شود این توهمات رو بیشتر می کند و توهمات جدیدی به توهمات قبلی اضافه می کند. یکی که وارد می شود اون یکی خارج می شود. همدلی هم ندارند
بابا اینجا برامون تفریحه. خیلیا خیلی جدی گرفتن![]()
دوست آشنا
آبی
کل کل ندارم ولی !
شما هم با ادب کل کل کنین که من میدونم و شما![]()
و مجازات تخفیف یافته ات این بار حبس ابد در این دنیاست...!!!
Nearly 1 billion people go to bed hungry every night and every year 2 million children die from malnutrition
شاید صدای مرگ بود که میگفت: تو هم اگر قاتل نباشی، سارق حیات این ها بوده ای...
دوست جدید
استقلال قهرمان استقلال قهرمان میمیرم برت استقلال
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)