سلام بانو
ممنونم از پاسخ هاتون
یک مورد دیگه که در زیباتر شدن رنگ غذاهای این نوع خورشتها میتونه موثر باشه علاون بر توضیحات خوب دوست خوبم بانوی ایرانی عزیز مقدار کمی نعنا رو در روغن تفت بدیم و وقتی روغن سبز رنگ شد به خورشت اضافه کنیم و یک فوت کوزه گری برای دختر خانومها ی گل که حتما خانمهای با تجربه بلدند میگم اون هم اینه همیشه خورشت هاتون رو 15 الی 20 دقیقه قبل از سرو کردن زیر حرارتش رو خاموش کنید تا حسابی روغن غذاتون روی غذا به مهمونهاتون چشمک بزنه




 
            
            
 
             
.gif) 
	
 پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******
 پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******
                 نوشته اصلی توسط banooye irani
 نوشته اصلی توسط banooye irani
					

 
                    
                    
                    
                         پاسخ با نقل قول
  پاسخ با نقل قول 
			

علاقه مندی ها (Bookmarks)