سلام شاینی جان
به به گلم عجب کیک هوس انگیزی آفرین
حتما خوشمزه است ظاهرش که با آدم حرف میزنه
ممنونم گلم از طرح سوالاتت
پیشنهاد من برای پف کردن کیک اول اینکه: در انتخاب متریال دقت کنیم مثلا کیفیت آرد و تازگی تخم مرغها خیلی مهمه و مورد بعدی اینکه حتما سفیده و زرده رو جدا کنیم و سفیده را تا مرحله سبک شدن بزنیم تا کاملا بی وزن بشه و یک مورد هم که خیلی خیلی مهمه زمانی که مایع کیک آماده شد و داخل قاب ریختیم تحت هیچ شرایطی چه با قاشق چه به اشکال دیگه نباید ضربه ای به ظرف وارد کنیم چون باعث میشه حباب های بین بافتهای کیک خارج بشه و با تخلیه حبابها کیفیت کیکمون پایین میاد و سفت میشه و حتما در اواسط پخت روی کیکمون با چنگال سوراخ هایی رو ایجاد کنیم تا راه خروج هوا باشهو کیک مغز پخت بشه
من معمولا از قالب های تفلون یا گاهی هم با قالبهای سیلیکونی که تخلیه کیک راحت تره استفاده میکنم.....
عزیزم رنگهای خوراکی که اخیرا در هایپر مارکت ها توزیع میشه قابل اعتماد ترند و میشه از اونها استفاده کرد البته برخی از قنادی ها ی معتبر هم دارند که میتونید از اونها تهیه کنید و چون معمولا منشا گیاهی دارند مشکل خاصی نداره...
اتفاقا بهترین روش برای آب کردن شکلات روش بنماریه
یه تجربه کوچولو هم که من امتحانش کردم جالب بود قطعات شکلات تخته ای رو به مایع کیکت اضافه کن تا در طول زمان پخت این شکلاتها در بین لایه های کیک آب میشه و طعم جادویی و خوشمزه ای به کیک میده
در مجموع بهت تبریک میگم و نمره کدبانویی رو 20 میدم خوش به سعادت پرنسی که میاد با اسب سفیدش یک همچین جواهری رو گلچین میکنه...
عزیزم برات آرزوی خوشبختی میکنم![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)