به به خانومی شما هنرمند که هستید هیچ کدبانو هم هستید
هزار ماشاالله
حالا میریم سراغ سوالات :
به نظر من برای پف بیشتر کیک می تونید از بیکینگ پودر استفاده کنید یا این که زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید
بعد در آخر هنگام مخلوط کردن این دوتا رو باهم مخلوط کنید و ... و یک چیز دیگه هم که باید توجه داشته باشید این که ماده ی کیک که آماده هست برای داخل فر گذاشتن رو زیاد نگذارید بیرون از یخچال بمونه
قالب هایی که سطح تماسشون با محیط فر زیاد هست بنا به تجربیات من بهتره
رنگ های خوراکی فکر نمی کنم ضضری داشته باشن
البته تمامی رنگ ها غیر از رنگ آبی که این رنگ جز رنگ های غیر مجاز هست
ممنون بابت کیکتون واقعا عالی بود
و مشخصه که طعمش بی نظیره من با این که نخوردمش قول میدم طعمش عالی باشه![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)