چرا دولتی نباید خوب کار کنه؟مشکل صنعت خودرو سازی اینه که نخبه ها توش نیستن و دولتی هست و چون دولتی هست اصولا تلاشی برای پیشرفت از سوی مسئولینش انجام نمیشه.و خب نظارتی هم نیست که مدیران رو مورد توبیخ قرار بدن.باید روی کارهای گمرکی و کشیدن کارخونه ها به رقابت کاری بشه
اصلا چرا حمایت مسئولین رده بالا تا این حد ادامه پیدا کرده؟حمایت از چی؟واقعا میشه به این خودروها گفت محصول صنعت؟
چطوری کارخونه هارو به رقابت بکشن.هر کارخونه ای رو اگه محصولشو با قیمت واقعیش بیارن باز هم شرکت های خودرو سازی داخلی توانایی رقابت ندارن.و باز هم ضربه میخورند و خیل عظیم کارگران و مهندسان و افرادی که ازین راه کسب درامد دارند بیچاره میشند
بهتره اینطور بگم این توان و این سرمایه که داریم برای خودروسازی خرج میکنیم واقعا لازم هس؟سلام بر شما
و با تشکر از بحث خوبتون
به نظر من این که ما بیایم و خودمون رو محدود کنیم در این عرصه کاملا کار اشتباهی میتونه باشه
به نظر من بهتره که بیایم و با توجه به اطلاعاتی که داریم وجمع آوری اطلاعات از خط تولید و نحوه تولید ماشین های خارجی ماشین های ایرانی خودمون رو اصلاح کنیم
و یا این که منتاژ ماشین های خارجی رو در ایران انجام بدیم
البته روش دوم هم ممکنه یک جور وابستگی به خارج باشه
ولی به نظر من ما باید از ماشین های ایمن و در عین حال قدرت مند ایده برداری کنیم و بر روی ماشین های ایرانی پیاده کنیم
چرا همیشه از وابستگی به خارج حرف میزنیم و سعی داریم همه ی موارد رو خودمون از اول طی کنیم و داشته باشیم؟
نمشد این توان و این جوانان و این هزینه رو برای چیزی خرج میکردیم که تجربه یا توانایی انجامشو داشتیم؟صنعت خودرو سازی بسیار سنگین و پیچیده هست و نیاز به تجربه بالا داره
من اگه سوالی طرح میکنم واسه جهت دادن به بحث هست.منظورم این نیست که با کسی مخالف یا موافقم
تا الانم دولت هزینه میکرد.اما نتیجه ای نداشت.یعنی برای مردم نتیجه ای نداشت.با سلام و ممنونم از محمد عزیز که این بحث مهم رو مطرح کردن
چون خیلی به جا هست و مهم
و اینکه باید به این موضوع حسابی رسیدگی بشه
خیلی از تکنولوژی و صنعت خودرو های داخلی سر در نمیارم اما واقعیت های جامعه رو میبینم و بیم این دارم که این درصد تصادفات و صدمات ناشی از خودرو به 50% جمعیت برسه با این پیشرفت روزانه
من میبینم روزانه چه اندازه پیشرفت توی تکنولوژی و صنعت داریم و مطرح میشن همه اما هیچ گونه پیشرفتی تو خودرو سازی که اصل تکنولوژی یکی از اصول و پایه های اون هستش هیچ پیشرفتی نداره و روزانه خودروهایی به بازار عرضه میشه که از کیفیت پایین تری برخورداره
اگر ما تو زمینه ی تکنولوژی پیشرفت کردیم پس باید تاثیری توی چنین صنایعی داشته باشیم..
اگر از نیروهای سرآمد و نخبه ی ایران که کم هم نیستن تو این صنعت استفاده بشه و فکر و علم پشتش باشه به نظرم پیشرفتی حاصل بشه
متخصصین باید تو چنین کارهایی شرکت داشته باشن نه افراد سودجو تا کیفیت کار بالا بره نه کمیت
دولت باید تو چنین صنایعی که با جان آدمها سر و کار داره سرمایه گذاری کنه![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)