همکار بخش مذهبی
ممنون از تاپیکتون
این غذا رو دیدم یاد یه سری خاطره هایی افتادم
فقط چند تا نکته بگم
بادمجونا رو سعی کنید کبابی بپزید و بعدش پوستش بگیرید اون طعم کبابی به خود غذا واقعا خوشمزه اش میکنه
سیر رو سعی کنید تازه مصرف کنید مخصوصا اگه که امکان دسترسیتون به سیر سبز باشه که فوق العاده است کسانی که علاقمند به سیر باشند شیفته اش میشن البته بگم بهتر این غذا در یکی از روزهای تعطیل درست شهچون بوی سیر میمونه البته با یه آدامش اوکالیپتوس از بین میره ولی خوردنش با خودتونه
بعضیا مثل من از گوجه پخته و بوش بدشون میاد![]()
برای جدا کردن پوستش کافیه گوجه رو از وسط نصفش کنید دستتون رو مرکز گوجه بزارید و حالا وقتی رنده میکنید از همونجا فشارش بدین که پوست گوجه رنده نشه (این کارو همه بلدن)
برای انتخاب گوجه ها نه گوجه زیاد پخته و نرم و نه زیاد کال باشه
من خودم میزارم تمام گوجه آبش بخار شه و بعد تخم مرغ ها رو میریزم روش (بدون هم زدن قبل) و بعد هم میزنم (اینم یه جورشه دیگه)
پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید
راستی اگه از رنگ غذا زیاد راضی نیستید و میخواید خوشگل تر و پررنگ تر بشه میتونید کمی از رب گوجه فرنگی استفاده کنید![]()
امام حسین علیهالسلام معلم مقاومت آگاهانه است.
امام خامنه ای
کـــــــاربر فــــعال
سلام عزیزم
ممنونم از توصیه هاتون اینها فوت های کوزه گری هر کدبانوی ایرانیه
من هم باهاتون موافقم که گوجه فرنگی رو به سبک املت در این غذا استفاده کنیم من هم مدل آب پز زیاد دوست ندارم در ضمن برای تکمیل صحبت های دوست خوبمون جا داره یک تجربه ای که برای خودم اتفاق افتاده براتون بگم و اونهم اینه که تقریبا یک ماه پیش که حسابی تیریپ آشپزهای حرفه ای رو گرفته بودم همسرم تقاضای میرزا قاسمی کرد من هم تمام انرژی کدبانوگریم رو به کار بردم و با دقت تمام مرحله به مرحله پیش رفتم چون من بعد از کبابی کردن بادمجانها برای اینکه شیرابه بادمجان کشیده بشه با روغن زیتون سرخ میکنم طبق معمول مقدار یک قاشق روغن در تابه ریختم و بادمجانها رو اضافه کردم ....
از اونجایی که خانم های ایرانی چندین کار رو با هم مدیریت میکنند هوس کردم یک سالاد فصل هم برای مهربان همسر درست کنم وقتی رفتم سراغ کابینت روغن زیتون رو بردارم متوجه لیبل روی شیشه شدم چشمتون روز بد نبینه میخواستم زار زار گریه کنم آخه به جای روغن زیتون یک قاشق شربت سکنجبین به غذام اضافه کرده بودم...
از اون لحظه به بعد تو حال خودم نبودم فکرش رو بکنید نزدیک اومدن همسرتونه و غذا هم آمادست از همه چیز بدتر اینکه جرات نداشتم غذا رو تیست کنم توکل کردم به خدا و میز غذا رو چیدم ...
نفسم تو سینه حبس شده بود سر غذا نه به همسرم چیزی گفتم و نه به ساغر .....
منتظر واکنش بودم که جمله زیبایی منو از اون برزخ نجاتم داد ((((وای از همیشه خوشمزه تر شده)))))
اول فکر میکردم دارن مسخره میکنند گفتم مطمئنید همسرم گفت این دفعه انتخاب بادمجانهات حرف نداشت چون طعم مطبوعی داره و زمانیکه خودم خوردم بلافاصله خودم رو جمع و جور کردم و سعی کردم چیزی نگم و ژست یک آشپز حرفه ای رو گرفتم و گفتم خوب ما اینیم دیگه
ولی بعد از نهار وقتی قضیه رو مطرح کردم همگی به این نتیجه رسیدیم که مفدار کمی سکنجبین در محو کردن تیزی برخی بادمجانها کمک میکنه و من از اون موقع فرمول میرزا قاسمیم رو به این شکل تغییر دادم
توصیه میکنم در زمان پخت از یک قاشق سکنجبین استفاده کنید .......
همکار تالار مد و لباس اسلامی
من هم این غذا رو خیلی دوست دارم!
ولی بنظرم اگه گوجه فرنگیش بیشتر از بادمجونش باشه بهتره و خوشمزه تر می شه!و ترکیب گوجه و ربش با هم خیلی بهتر هم میشه.
سیر رو سرخ کنید و بعد رب رو بهش اضافه کنید مزه اش خیلی خوب و متفاوت می شه!بعد این رو به مخلوط بادمجون و گوجه سرخ شده اضافه کنید.
فقط خدا
طرز تهیه ی چیپس با سس سالسا ( غذای مورد علاقه خودم )
مواد مورد نیاز :
سیب زمینی2 عدد ( متوسط )
پوست کن
چاقو
گوجه فرنگی 2 عدد
قارچ در صورت تمایل 1 عدد
فلفل دلمه 1/4
نمک و فلفل به اندازه لازم
همزن برقی
سیر 1 حبه
پیاز 1/2
طرز تهیه :
برای چیپس می توانید از چیپس های آماده نیز استفاده کرد ولی در صورت تمایل می توانید خودتان هم درست کنید به روش زیر
سیب زمینی ها را پوست می کنیم وبعد با استفاده از پوست کن آن ها را ورقه ورقه می کنیم که حالت چیپس داشته باشد
سپس چیپس هارا در ظرف پر از آبی می ریزیم تا تغییر رنگ ندهد :
بعد از آماده کردن سیب زمینی ها آن ها را با پارچه ای تمیز خشک می کنیم و برای سرخ کردن آماده می کنیم
سپس ماهیتابه را از روغن پر می کنیم و می گذاریم تا روغن خوب داغ شود
بعد سیب زمینی ها را سرخ می کنیم
برای این که سیب زمینی مقدار زیادی روغن جذب نکند
آن هارا روی دستمال رولی یا کاغذی می ریزیم و بعد منتقل می کنیم به ظرفی که تصمیم داریم در آن سرو کنیم
و برای تهیه ی سس سالسا :
گوجه ها را خرد می کنیم در اندازه های کوچک و با پوست و در داخل قابلمه میریزیم
بعد فلفل دلمه را خرد می کنیم و همینطور قارچ را
بعد از این که گوجه فرنگی آب انداخت قارچ را اضافه می کنیم و وقتی گوجه آبش را کشید دلمه ها را اضافه می کنیم و هم میزنیم
بعد از این که گوجه ها نرم شدند
به مقدار نصف یک استکان آب می ریزیم
و بعد پیاز را رنده می کنیم و سیر را خرد می کنیم و با هم اضافه می کنیم
و بعد فلفل و نمک را اضافه می کنیم و هم می زنیم
بعد از ان صبر می کنیم تا غلظت مورد نظر را پیدا کند در صورت رقیق بودن صبر می کنیم و در صورت غلیظ بودن کمی آب اضافه می کنیم
اگر تمایل داشتید با میکسر یا گوشت کوب برقی میکس کنید اما در غیر این صورت می تونید همینجوری میل کنید
سپس سس را در یخچال می گذاریم تا خنک شود
و روی چیپس ها نمک می پاشیم
بعد سس را از یخچال بیرون می آوریم و در کنار چیپس قرار می دهیم
وبعد سرو می کنیم
نوش جان
توصیه می کنم حتما این خوراکی مورد علاقه من رو امتحان کنید
و حتما نظر بدید
البته این سس سالسا با کمی تغییرات هست
خانواده که راضی بودن و دوست داشتن
همه زنده ایم تا الان و حالمون خوبه
البته پدرم برای دلگرمی من خیلی از غذا تعریف کرد
اما واقعا خوشمزه میشه حتما امتحان کنید
ویرایش توسط Sa.n : 21st June 2013 در ساعت 07:00 PM
" برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "
کـــــــاربر فــــعال
دوست جدید
مادر ودختر چه قدر از هم تعریف میکنند
ای رقیه تویی قبله حاجات ما
حرم کوچکت باب مناجات ما
ای گل پرپر باغ حسین
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
واااای خدا نکنه خانومی
ایشاالله همیشه زنده باشید
اگر میشد حتما طعم و بوی و مزه غذا اصلا خود غذارم می فرستادم
دیگه شرمنده تکنولوژی درست و حسابی پیشرفت نکرده
- - - به روز رسانی شده - - -
واااای خدا نکنه خانومی
ایشاالله همیشه زنده باشید
اگر میشد حتما طعم و بوی و مزه غذا اصلا خود غذارم می فرستادم
دیگه شرمنده تکنولوژی درست و حسابی پیشرفت نکرده![]()
" برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "
کاربر حرفه ای
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)