آقاي SaSaMc قصد بدي نداشتم.چرا ناراحت شديد!.تا حالا فيزيك تعريف من در مقاله ام از زمان(تعريف نسبيتي)را مي داند.
آقاي sr hesabi شما هم درست مي گوييد.به احتمال 100% تعريف من و در كل نسبيت از زمان در آينده اي نه چندان دور دچار تغيير مي شود.
اما يك لحظه ترمز كنيد!.رياضيات اشتباه نمي كند.مستقل از ساير علوم است.يا فرايض رياضيات مطلقاً درست يا ابداً درست هستند.(داويد هيلبرت)
اين درك ما از رياضيات براي پديده هاي فيزيكي دستخوش اشتباه و خطاست.پس بله!فيزيك ممكن است اشتباه كند اما رياضيات مطلقاً نه.
بلكه رياضيات تكامل مي يابد.
ویرایش توسط genius1 : 19th June 2013 در ساعت 01:04 PM
تشکر به خاطر توجه و تعقل در نوشته هایم به شما که برسرشان توجه و تعقل کردم
برتراند راسل زمانیکه دربارهٔ روش بُنداشتی (اصل موضوعی) سخن میگفت که در آن برخی ویژگیهای یک ساختار (که چیزی از آن نمیدانیم) فرض میشود و پیامدهای این فرض از راه منطق نتیجهگیری میشود گفت:
ریاضیات را میتوان رشتهای تعریف کرد که در آن نه معلوم است از چه سخن میگوییم و نه میدانیم آنچهکه میگوییم صحت دارد.ما در ریاضیات مطالب را نمیفهمیم، بلکه تنها به آنها عادت میکنیم.
شاید ....
راسل در ریاضیات :
در ریاضیات او پارادوکس راسل را کشف کرد که منجر به تعمیق و گسترش نظریه مجموعهها گردید.
شاید ....
درك از رياضيات متفاوت است.درك راسل گره خورده با آموخته هاي امروزي از پيشرفت علم احتمال و به كارگيري كمتر اثبات استنتاجي است.
شايد اين درك درست باشد.تنها راه عادت كردن ما به جهان هستي رياضيات است و منطق.اگر منطق هر حرفي در رياضيات بزند،بايد قبول كرد.چون اصلاً رياضيات پسر منطق است.!
تشکر به خاطر توجه و تعقل در نوشته هایم به شما که برسرشان توجه و تعقل کردم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)