منم چند تا سوال بپرسم با اجازه
(سلام آبجی گلم بپرس)
اول سلام و خسته نباشد خدمت شما!
(مرسی ممنونم شما هم خسته نباشی)
سوال اول، صندلی داغ چه قد تحمل تون رو برده بالا؟
( والا الان که فکر می کنم خیلی زیاد البته تازه فهمیدم که چقدر دیوانه ام که روی تک تک سوالات فکر کردم)
اگه بهتون بگن زندگی تون رو روی یه تابلو نقاشی کنین چی میکشین، گذشته، حال و آینده رو با هم داشته باشه؟
( مردی با لباس سفید کنار حوض خونه اش که داره به آب درون حوض نگاه می کنم)
دوست دارین زندگی تون مثل پله برقی باشه یا از پله معمولی استفاده کنین، یعنی دوس دارین مثل پله برقی رو پله اول که رفتین بی زحمت برسین به هدف (مثلا داشتن پارتی)
یا نه خودتون با تلاش خودتون به هدف برسین، لطفا شعاری فک نکنین و حرف دلتون رو بگین!
(این سوال سختیه چون اگه یه سیستمی درست باشه اجازه پارتی بازی رو نمیده. اگر من نوعی ببینم که باید تلاش کنم تا به هدف برسم حتما اینکارو می کنم و با جان و دل انجام میدم مثلا برای کنفرانس سعی می کنم بهترین یافته هام رو بفرستم.اما وقتی یه مسابقه پارتی بازی باشه دیگه رقابت درونش معنی نداره. ) شده تو زندگی تون گره کور بیافته، اگه آره چی کار کردین، اگه نه، خب شده گره زندگی کسی به دست شما باز شه، اصلا همچین توانایی تو وجود خودتون میبینین؟
( آره شده و سعی کردم اهدافی رو انتخاب کنم تا در کوتاه مدت اجرا بشه.این که گره کسی با دستان من باز بشه به صورت مادی نه ولی به صورت معنوی چرا.شاید دارم اغراق می کنم اما من الگوی خیلی از افراد هستم و سعی می کنم در حد توانم الگوی خوبی باشم.)
از اینکه اسم تون جدای اسم کاربران سایت نوشته میشه، ناراحتین، خوشحالین، یا اصلا براتون فرقی نداره، تو زندگی تون چه طور؛ چه قد جدای از اطرافیان خودتون رو می بینید اصلا تفاوتی هس؟
(خوشحالم چون الان دیگه دسترسی به من راحته. آره خودم رو جدا می بینم اما یه جمله ای هست که بهش رسیدم اینکه مثل بقیه افراد جامعه باشی یه نعمت بزرگه)
آدم راستگویی هستین یا دروغ گو، یا بستگی به مصلحت هاتون داره؟
( زندگی رو نمیشه روی دروغ ساخت. اگر کسی احمقه باید بپذیره وگرنه هیچ وقت نمیتونه پیشرفت کنه)
به ارتباطات اجتماعی تون چه نمره ای میدین، تا 20 ؟
( 7 میدم)
شده از یه خصلت خودتون راضی نباشین و تغییر بدین؟
( آره من خیلی منتظر بودم که کارام درست بشه اما زیاد تلاش نمی کردم. اینو تو خودم تغییر دادم و با برنامه ریزی و مشاوره و توکل به خدا، پشت کارم رو زیاد کردم.خیلی از ماها از راهی که میخوایم پا توش بزاریم می ترسیم)
در کل به خودتون چه نمره ای میدین، اینم تا 20 ؟
( 15 میدم)
خوبه هاکلی کیف داره سوال پرسیدن
شاید بازم اومدم !
![]()
(قدمتون روی چشم حتما بیاید)
موفق و پیروز باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)