دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: اتفاقی که حیرت جهانیان را برانگیخت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    اقتصاد
    ارسال تشکر
    21,844
    دریافت تشکر: 45,916
    قدرت امتیاز دهی
    82824
    Array
    Almas Parsi's: جدید94

پیش فرض پاسخ : اتفاقی که حیرت جهانیان را برانگیخت

نقل قول نوشته اصلی توسط عرفان سلیم زاده نمایش پست ها
    سلام خانوم ببخشید دیر جواب دادم. ترموالکتریسیته یکی از بخش های ترمودینامیک هست که تبدیل مستقیم اختلاف دما به برق می پردازه. خود دستگاه های ترموالکتریک در واقع همان ترموکوپل های درون بخاری می باشند منتها پیشرفته تر، با راندمان و ولتاژ بالاتری می باشند. به غیر از این اگر به آنها جریان برق وصل کنین می توانند سرما تولید کنند. نمونه های موجود در بازار قابلیت ایجاد اختلاف دما 70 درجه ای رو به ازای ولتاژ 12 ولت دارند که اگر طرف داغ این ترموالکتریک کولر ها بر روی 20 درجه باقی بمونه(که البته با جلیقه آبی ممکنه) طرف سرد ترموالکتریک توانایی ایجاد سرمای منفی 50 درجه را داراست. شکل کلی این ترموالکتریک ها به صورت سرامیک های مربعی سفید رنگ هست با ضلع 4 سانتی متر. توانایی تولید برق بر اثر اختلاف دما هم یکی از کاربرد های جالب این وسیله است من خودم یه سیستمی درست کردم که شعله شمع ، 5 وات انرژی تولید میکرد و یک led 4 وات رو با موفقیت روشن می کرد. کلیپ هایی در زمینه دارم که آپلود خواهم کرد.کاربرد آیرو ژل در این وسیله میتونه به کاهش هدایت حرارتی ناخواسته ترموالکتریک و ضد آب کردن آن از طریق عایق بندی سطوح میانی بین دو سرامیک باشه. موفق باشید.

با سلام و تشکر از پاسختون
    یک سوالی داشتم اینکه آیا در ساخت یخچالهایی که بدون گاز و کمپرسور کار میکنند از المانهای این روش یعنی ترمودینامیک بهره میگیرند یا روش آن متفاوت است ؟

2. 3 کاربر از پست مفید Almas Parsi سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع