گفتم که مهریه خواهرام چقد هستن. پس اجازه میدن که کم بوده. خب اینجاهاش کشید به خونواده ی بنده و تاپیک شخصی شد با این حال اما میگم . پدرم در بعضی مواقع اونم با حرف اکثریت خانواده تصمیم میگیره در جاهای دیگه فقط پیشنهاد دهنده است. مثلا در انتخاب عروس دخالت نمیکنه. میگه هر کسی رو که خودتون بگین میرم همون خونه رو در میزنم. اگه دادن که دادن اگه ندادن که هیچ.
پدر بنده خدا میدونه که عاشق عروس هاش هست. بهشون نهایت احترام رو میذاره. برادرهام هم در این صفت به پدرم رفتن که زنهاشونو خیلی دوس دارن.
خواهرام هم خیلی سربه زیرتر از این حرفا بودن که مهر تعیین کنن یا حتی در موردش حرف بزنن پدرم هم به مادرم میگفت و می پرسید که نظر دختراش چی هست . اصلا وقتی خواستگار می اومد خواهرام اتاق دیگه ای می رفتن و بعده رفتن خواستگارا هم پیش پدرم نمی اومدن. خانواده ما سنتی هست. پدرم احترام کسی رو نمیشکنه و کسی حرمت پدرمو نشکونده. ما با عنایت خدا با صدای تلاوت قرآن پدر، بزرگ شدیم.پدرم روحانی نیس اما منبر میره و مداح اهل بیت است و هرچقد پول می یارن یه قرون هم برنمیداره میگه من بخاطر خدا منبر میرم و مداحی میکنم. البته الان کم منبر میره اما مداحی میکنه. به اهالی منطقه گف آخوند بیارین.
اینارو گفتم تا اگه سوالی داشتین جوابتونو بگیرین . این تاپیک برامون مسأله ساز شده. عزیزانی موجب ناراحتیشون شده. هدف فعالیت ناراحت کردن کسی نیست . برا همین بهتره زیاد به موضوع نپردازیم .
علاقه مندی ها (Bookmarks)