دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 59

موضوع: مهریه عجیب این عروس خانم در تهران خبر ساز شده است ! بخوانید

همکار تالار مدیریت
    رشته تحصیلی
    مدیریت بازرگانی
    ارسال تشکر
    2,757
    دریافت تشکر: 2,880
    قدرت امتیاز دهی
    6986
    Array
    رضا66's: جدید143

پیش فرض پاسخ : مهریه عجیب این عروس خانم در تهران خبر ساز شده است ! بخوانید

سلام این عروس خانم کاربزرگی کرده...
    همین پرنیان خودمون هر چند سنش پایینه اما همین که به مادیات فکر نمی کنه واقعا عالیه احسنت بر شما و خانواده شما
    توسن پرنیان مادیات حرف اولو می زنه ....
    میگویند سه موقع دعا برآورده میشود:یکی وقت غروب یکی زیر بارون ...یکی هم وقتی دلت میشکند...
    من وقت غروب زیربارون با دلی شکسته دعاکردم.

2. 3 کاربر از پست مفید رضا66 سپاس کرده اند .

همکار تالار بیماریها
    ارسال تشکر
    12,105
    دریافت تشکر: 7,437
    قدرت امتیاز دهی
    31773
    Array
    masoume.a.92's: جدید33

نقل قول نوشته اصلی توسط عبدالله91 نمایش پست ها

قرار نیس کسی اجبار کنه. مسأله اینه که این وظیفۀ مرد هست. مهریه از اسمش مشخصه چی هست. و در این مورد تعداد مسأله نیست عمق ارادت مرد به زن و.. مسأله است. چون چنین رایج شده که کی داده کی گرفته وضع شده این شکلی.

خب این بی منطقی هست. خواهر اون فرد چه ربطی به اون فرد داره؟ پسر داییت باید از خداش باشه که با چنین افراد بی منطقی وصلت نمیکنه

آخه ازدواج پسر چه ربطی به خواهرش داره؟ پسره عقایدش شاید فرسنگها با خواهرش فرق داشته باشه. هرکس اعتقاداتی داره. قیاسش اصلا خوب نیست. برادرای من تقریبا یکیش 200 سکه و دو تای دیگرش114 سکه مهریشون هست. اما بنده عمرا بالای 14 سکه رو قبول کنم. و این ربطی به خواهر و برادرهای من ندارن.

چرا وقتی حرف مهریه میشه پای خواهرو وسط میکشن اما تو زندگی اینجور حساب نمیکنن؟البته قیاس اعتقادات فرد با خواهرش اصلا درست نیستا.
    منظورم از کلمه اجبار همون وظیفه بوده.
    کی داده کی گرفته که شعاره. ولی مثلا شما که میگی 14 تا داری فردای روز بعد از عقدت 14 تا بدی؟ قیاس درمورد اکثر چیزا درست نیست ولی این مورد به خصوص یک چیز شخصی نیست بلکه خانوادگیه بله دختر دایی من زیادم با پسر داییم فرق نداره به هرحال از یه خانواده با یک مدل فرهنگ واعتقاداتو رسوم و آداب خاص... بجز تفاوت در موارد جزیی نمیشه که اعضای یک خانواده از بیخ باهم فرق کنن؟ چرا باید خواهرش از پسر مردم مثلا 300 تا بخواد ولی داداشه بگه من 14 تا میدم. اونم باید ماشینشو بفروشه قرض و... کنه که 14 تا بده. به هر حال دختری ک طلاق میگیره دیگه معلوم نیست آیندش چی میشه. نباید تضمینی برای زندگی برباد رفته و آینده ی مبهمش داشته باشه تا زیر منت کسی نره و پیش هر کس و ناکس کوچیک نشه...؟ این چیزی که میگن مهریه رو باید مرد بتونه بده عقل من قبول میکنه ولی تو مردم جامعه عملا مهریه از چیزی که میتونن بدن بیشتره و درعمل در عرف قابل اجرا نیست. الان داداشای جنابعالی دارن این تعداد سکه جیرینگی بدن؟ ولی زندگیشون خراب شده؟ والا ما که همه فک فامیلامون اینجورین. هیچکدوم هم طلاق نگرفتن مهریه هم ندادن!

4. کاربرانی که از پست مفید masoume.a.92 سپاس کرده اند.

همکار تالار بیماریها
    ارسال تشکر
    12,105
    قدرت امتیاز دهی
    31773
    Array

قرار نیس کسی اجبار کنه. مسأله اینه که این وظیفۀ مرد هست. مهریه از اسمش مشخصه چی هست. و در این مورد تعداد مسأله نیست عمق ارادت مرد به زن و.. مسأله است. چون چنین رایج شده که کی داده کی گرفته وضع شده این شکلی.

خب این بی منطقی هست. خواهر اون فرد چه ربطی به اون فرد داره؟ پسر داییت باید از خداش باشه که با چنین افراد بی منطقی وصلت نمیکنه

آخه ازدواج پسر چه ربطی به خواهرش داره؟ پسره عقایدش شاید فرسنگها با خواهرش فرق داشته باشه. هرکس اعتقاداتی داره. قیاسش اصلا خوب نیست. برادرای من تقریبا یکیش 200 سکه و دو تای دیگرش114 سکه مهریشون هست. اما بنده عمرا بالای 14 سکه رو قبول کنم. و این ربطی به خواهر و برادرهای من ندارن.

چرا وقتی حرف مهریه میشه پای خواهرو وسط میکشن اما تو زندگی اینجور حساب نمیکنن؟البته قیاس اعتقادات فرد با خواهرش اصلا درست نیستا.
    کی داده کی گرفته که شعاره. ولی مثلا شما که میگی 14 تا داری فردای روز بعد از عقدت 14 تا بدی؟ قیاس درمورد اکثر چیزا درست نیست ولی این مورد به خصوص یک چیز شخصی نیست بلکه خانوادگیه بله دختر دایی من زیادم با پسر داییم فرق نداره به هرحال از یه خانواده با یک مدل فرهنگ واعتقاداتو رسوم و آداب خاص... بجز تفاوت در موارد جزیی نمیشه که اعضای یک خانواده از بیخ باهم فرق کنن؟ چرا باید خواهرش از پسر مردم مثلا 300 تا بخواد ولی داداشه بگه من 14 تا میدم. اونم باید ماشینشو بفروشه قرض و... کنه که 14 تا بده. به هر حال دختری ک طلاق میگیره دیگه معلوم نیست آیندش چی میشه. نباید تضمینی برای زندگی برباد رفته و آینده ی مبهمش داشته باشه تا زیر منت کسی نره و پیش هر کس و ناکس کوچیک نشه...؟ این چیزی که میگن مهریه رو باید مرد بتونه بده عقل من قبول میکنه ولی تو مردم جامعه عملا مهریه از چیزی که میتونن بدن بیشتره و درعمل در عرف قابل اجرا نیست. الان داداشای جنابعالی دارن این تعداد سکه جیرینگی بدن؟ ولی زندگیشون خراب شده؟ والا ما که همه فک فامیلامون اینجورین. هیچکدوم هم طلاق نگرفتن مهریه هم ندادن!

6. کاربرانی که از پست مفید masoume.a.92 سپاس کرده اند.

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    دریافت تشکر: 15,586
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط masoume.a.92 نمایش پست ها
    بجز تفاوت در موارد جزیی نمیشه که اعضای یک خانواده از بیخ باهم فرق کنن؟
    دید پسر دایی شما به زندگی یقینن با دختر داییتون یکی نیست. دختر داییتون شاید یه دیدی نسبت به شوهر داشته باشن و پسر داییتون یه دید دیگه. اگه مهریه در حد توان نباشه پسر جه جوری میتونه بده؟ در این صورت باز زنی که طلاق میگیره پشتوانه ای نخواهد داشت.

لان داداشای جنابعالی دارن این تعداد سکه جیرینگی بدن؟ ولی زندگیشون خراب شده
    خب عقیدۀ بنده راجع به خانم و زندگی با عقاید بقیه فرق داره. هیچ دو نفری رو نمی تونی پیدا کنی که دیدشون یکی باشه. درسته از یک خونواده ای هستن اما دیدشون حتما و صددرصد فرق میکنه. عقاید کلیشون تقریبا میشه گف یکی هست اما نسبت به زندگی دیدشون یکی نخواهد بود.

بنده حتما سعی دارم مهریه خانمم رو بدم. اگه همون اوایل داشته باشم همون اوایل میدم اگه نداشته باشم به مرور حتما میدم. این وظیفه ام هست و نشانۀ علاقه. دادن مهریه نشونۀ طلاق نیس. به عقیدۀ بنده باید یا اوایل پرداخت بشه یا به مرور بهش داد. مهریه رو باید و باید داد. هروقت پولش جور شد قسمتی رو به خانم میشه داد و باید داد.

8. کاربرانی که از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند.

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    دریافت تشکر: 15,586
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

خواهرش از پسر مردم مثلا 300 تا بخواد ولی داداشه بگه من 14 تا میدم.

این منطق نیست.

خواهر ربطی به برادر نداره. خدارو شکر که مهریۀ خواهرای بنده یکی دو تا سکه میشه فوقش اون یکی خواهرم 5عدد.
    ویرایش توسط عبدالله91 : 16th June 2013 در ساعت 06:20 PM

الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
    آمین

10. کاربرانی که از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند.

همکار تالار بیماریها
    ارسال تشکر
    12,105
    قدرت امتیاز دهی
    31773
    Array

12. کاربرانی که از پست مفید masoume.a.92 سپاس کرده اند.

همکار تالار بیماریها
    ارسال تشکر
    12,105
    قدرت امتیاز دهی
    31773
    Array

آخخخ... چرا این پست چند بار اومده؟ من نفرستادما! چجوری پاکش کنم؟
    مگه مهریه عندالمطالبه نیست؟ خب شما باید بتونید بلافاصله بعد از عقد پرداخت کنید... میگم که از نظر عقلی درسته ولی نمیشه عملیش کرد. بله عقاید هیچ دونفری یکی نیست پس چطور شما قبل از توافق با همسر آینده میگید من 14 تا بیشتر نمیدم؟ باید تو موقعیتش به توافق رسید نمیشه که اصلا آدم یکطرفه بگه من انقد سکه میخوام یا انقد سکه میدم.
    درضمن دخترای خارجی شاید این چیزا رو اگه دولتشون حقشون بدونه حتما از شوهر بخوان ولی دخترای ایرونی با محبت اند وقتی زندگیشون خوبه دلشون خوشه آرامش دارن مهریه میخوان چیکار؟ عشق کافیه. چرا باید مهریه بگیرن؟ درعمل میبینیم که خانم هایی که زندگی خوبی دارند مهریه نخواستن...

خدارو شکر که مهریۀ خواهرای بنده یکی دو تا سکه میشه فوقش اون یکی خواهرم 5عدد.
    الان مهریه خواهرای شما 1 تا 5 تا هست؟
    ویرایش توسط masoume.a.92 : 16th June 2013 در ساعت 06:44 PM

14. 2 کاربر از پست مفید masoume.a.92 سپاس کرده اند .

همکار تالار نرم افزار
    رشته تحصیلی
    رایانه
    ارسال تشکر
    1,720
    دریافت تشکر: 3,882
    قدرت امتیاز دهی
    2141
    Array
    Alpha110's: جدید151

نقل قول نوشته اصلی توسط parnian 80 نمایش پست ها
    کلاسام از اول تیر شروع میشه

خانوم افتخار شاگردیتونو میتونم داشته باشم بخدا سر کلاس شلوغ نمیکنما
    :.:.:.:.: دلتنگ که باشی گاهی آرزو می کنی، یک نفر اسمت را صدا کند حتی اشتباهی! :.:.:.:.:

16. کاربرانی که از پست مفید Alpha110 سپاس کرده اند.

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    7,101
    دریافت تشکر: 5,335
    قدرت امتیاز دهی
    24323
    Array
    parnian 80's: جدید85

نقل قول نوشته اصلی توسط Alpha110 نمایش پست ها
    خانوم افتخار شاگردیتونو میتونم داشته باشم بخدا سر کلاس شلوغ نمیکنما
    حالا که اصرار می کنی می تونم دربارش فکر کنمالبته هزینه هم داره ها
    سادگی یعنی فکر کنی کسانی که دورت میزنند،به دورت میگردند....
    حماقت یعنی صداقت داشتن با کسی که سیاست دارد....

18. کاربرانی که از پست مفید parnian 80 سپاس کرده اند.

دوست جدید
    ارسال تشکر
    434
    دریافت تشکر: 974
    قدرت امتیاز دهی
    1183
    Array

من یه نظر دارم راجب مهریه و اون اینه که مهریه واسه خانما پشتوانه محسوب میشه هرچی بهتر باشه دل خانوم قرص تره چون متاسفانه تو زندگیای این دوره زمونه توقعات رفته بالا و بنای زندگی سسته.. با کوچکترین اختلافی ممکنه کار به طلاق بکشه..بهمین خاطر سعی میکنن مهریه بالاتریرو در نظربگیرن..اینایی که مهریرو کم در نظرمیگیرن پنج تا یا چهارده تا طرفو مقابلو از همه نظر قبول دارن یا میخان یه کار نمادین انجام بدن

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)