سلام
به این تاپیک خوش اومدید
اتفاقا متوجه شدم گذاشتن آدرس تاپیک در امضا میتونه مفید باشه شاید برا بقیه موضوعات هم امتحان کردم
فکر نکنم مشکل خیلی بزرگی باشه بعضی اینجوری فکر میکنن.....من خودمم اینجوریم.... در روز همیشه حداقل یه دو ساعتی پیاده روی فکری رو دارم
اما شما: فشار کاری و فکری شما باعث شده وقتی راه میرید و فکر میکنید متوجه گذر زمان نشید.....البته شاید راه رفتن شما از استرسی که فشار کار بر شما وارد کرده هم ناشی بشه
وقتی دارید فکر میکنید گاهی تو ذهنتون یه دفعه چندین موضوع میاد یا حتی یه موضوع که انگار تو ذهنتون نمیدونید چطور داده هاتونو در کنار هم بذارید و برای اینکه به جواب و نتیجه برسید حس میکنید باید راه برید و انگار با راه رفتن ذهنتون باز تر میشه و بهتر میتونید به نتیجه برسید...........خوب من جایی خوندم که گفته بودن وقتی فرد راه میره نمیکره چپ و راست مغز همزمان فعال میشن و انگار در ذهن فضای بیشتری برای فکر کردن هست....با توجه به این فکر کنم شما هم ناخودآگاه چنین احساسی دارید
ولی بهتره بیشتر حواستونو جمع کنید............. این راه رفتنا معمولا خیلی اصولی نیستن و چون شما حواستون نیست به مرور میتونه باعث کمر درد بویژه در ناحیه قوس کمر بشه.......از طرفی پاهاتون(ساق پا) درد میگیره...( هر دوش تجربه شخصی هم هست)
بهتره در کار عملی با کامپیوتر هم هر از گاهی به چشماتون استراحت بدید چون وقتی روی موضوعی متمرکز میشید تعدا پلک زدن چشمها(علاوه بر اینکه بعضی افراد کم کم فاصله شونو هم با مانیتور کم میکنن) کم میشه و این به مرور باعث ضعیف شدن چشمها میشه به جز اینکه چشمها خسته میشن
یه چیز دیگه اینکه زیاد نشستن روی صندلی هم خیلی خوب نیست......چون فکر نمیکنم اکثر افراد نوع نشستنشون خوب باشه...گاهی کمی نرمش و ماساژ گردن و حرکات دست هم میتونه مفید باشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)