آفرین همینه عزیزم.
هر کسی هر کاری بخواد میتونه بکنه اما ایده یا فرضیه یا نظریه و غیره باید از خودش باشه و نویسنده اش هم خودش همین.
نمیخوام محدودیتی بزارم فقط هر چیزی تو بخش خودش باشه بهتره مثلا تو بخش هنر، آثار هنری مختلف بزارید اما تو علوم انسانی میتونید فلسفه و اقتصاد و روانشناسی و غیره بزارید.
ممنونم.
منم کاره زیادی بلد نیستم اما خوشحال میشم کناره بزرگانی چون شما چیزای زیادی یاد بگیرم...![]()
منزه است خداوندي كه برطرف كننده ي غم هاست.غم و مشكل مرا برطرف كن بر ضعف و كمي چاره ام رحم كن و مرا از جايي كه گمان نميكنم روزي ده اي رحم كننده ي رحمت كنندگان
سلام . منم میتونم تو بخش مهندسی همکاری کنم
خدایا، به داده و نداده و گرفته ات شکر
که داده ات نعمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان!
سلام
قابل بدونید منم هستم
میشه منم باشم؟البته من هنوز انتخاب رشته نکردم وتخصصی ندارم ولی دوست دارم هر طور شده منم فعالیت کنم![]()
کی شروع میشه؟
stealth boat رو اعصابه ;دی محاسبات پایداریشو انجام دادم مونده پیدا کردن زوایای انحنا + یه لایه نانو برای جذب ;دی
بچه های اورکلاکر لطفا به من پیغام بدند، یعنی از بین این همه کاربر هیچکدوم اورکلاکر نیستید؟
I AM ADRENALINE
سلام من پیگیر وضعیت هستم و امیدوارم تا هفته آینده درخواست ها بررسی و موافقت های لازمه داده بشه.
تا اون موقع یکم صبور باشید. چون بعد از تاسیس تالار های جدید باید چندین تاپیک جهت معین شدن رسالت تک به تک افراد مشخص بشه.
نظم تو این تالار ها حرف اول رو میزنه وگرنه راندمان پایین میاد. ما تا خودمون درک درستی از پروژه نداشته باشیم نمیتونیم درست به دیگران آموزش بدیم که درست عمل کنند.
این پروژه خیلی مهمه برای توصیف میزان مهم بودنش یه لقب برای تالار نخبگان جوان ایرانی گذاشتم " کندوی عسل" که واقعا بهش میاد چون عصاره درک و فهم کاربران نخبه سایت درونش جا میگیره.
وظایف شما در قبال دوستانی که میان چیه؟
دوست دارم بیام اما میترسم مشکلاتی که دوستان عزیز در تالار ادبیات ایجاد کردن رو اینجاهم داشته باشم و افسردگی و مشکلات روحی برام پیش بیاد.
چقدر قول میدید به بچه ها ضربه نخوره؟سوالی کردن جواب بدید اذیت نشن؟
شخصا دوست دارم بیام شرایطی رو که گفتی هم دارم دوست دارم کنجکاوم اما میترسم بازم ضربه بخورم و به عقب پرت شم.
کانال ایده داستان را در تلگرام دنبال کنید... ideh_dastan@
شاید دوستان مسخرم کنن اما واقعا دوست دارم.ادمی جای من بود با این همه طرح و ایده و به قول بعضی دوستان دفتر نقاشی میتونست راحت اختراع کنه و راهو برای پیشرفت و اختراع بعضی های دیگه که نمیونن چه کار کنن باز کنه.
هی سوال کنیم جواب ندن،راهنمایی بخوای انجام ندن،بری سایت بنیاد محترم راهی پیدا نکنی...
برام جالبه.دوست دارم بدونم کسایی که میخوان عضو بشن توی تالار چه مزایایی خواهند داشت؟چند درصد تضمین میدید عین من ضربه نخورن؟
اگر امکانش هست جواب بدید
کانال ایده داستان را در تلگرام دنبال کنید... ideh_dastan@
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)