چشم عزیزمنه دیگه هر نظریه ای که جالب بود رو میگم.البته هنوز زوده در این باره بخواهیم صحبت کنیم. بعد از ایجاد زیر مجموعه ها باید سخت کار کنیم و هر نظریه و فرضیه ای که داریم رو بنویسیم تا برای بچه های دیگه جا بیوفته که چیکار کنند. خیلی ها مثل خود من برای خوندن مطالب سایت نمیان.میان که حرفای خودشون رو بزنن و برن همین. این بخش برای این افراد خواهد بود.
اینجا یک ایراد اساسی وارده و اون اینه که طرح بعد از اینکه تکمیل شد به اسم چه کسی میره بالا؟
و همچنین این سوال که اگر ما تمام نتایج تحقیقات رو داخل سایت قرار بدیم قطع به یقین مورد سو استفاده قرار میگره، راه حل؟
I AM ADRENALINE
من هم اعلام حضور میکننم
امیدوارم بتونیم برای ارتقاع سطح تمامی رشته ها مفید باشیم
![]()
و یک چیز دیگه.ایده پردازی فقط واسه اختراع و طرح های فیزیکی نیست.فقط نباید با فرمول و مواد و کاربرداتشون سرو کار داشته باشیم.
از تمام رشته ها باید سعی کنند اینجا خلاقیتشونو پرورش بدن.تالار نخبگان باید شلوغ بشه و متشکل از تمام گروه ها.مثلا همکاران بخش روانشناسی میتونند اینجا برای طراحی یک نوع تست برای اندازه گیری پارامتری خاص همفکری کنند و حتی در صورت امکان فضای نمونه ی آزمایشاتشون خود بچه های سایت باشن.
گروه پزشکی باید بتونند اینجا با هم مشورت و ایده پردازی کنند.
گروه اقتصاد و کار آفرینی میتونند اینجا با طرح سوالات خلاقانه قدرت تحلیلی و اطلاعات اقتصادی کاربران رو افزایش بدن.
میتونیم برای ایجاد خدمات جدید ایده پردازی کنیم.
از دوستانی که کارهای گرافیکی بلدند میتونیم استفاده کنیم برای طرح های خلاقانه.
میتونیم با برسی موقعیت های اقتصادی هر استان و اطلاعات دوستان یک اقتصاد خرد راه بندازیم و کسب درآمد کنیم.
این نظرات من بود که فکر میکنم این مسائل کمرنگ هستند تو سایت.
سلام
آقا ببخشید من چطور میتونم فعالیت کنم![]()
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
تو کنفرانس ها میشه تا 12 تا نویسنده رو معرفی کرد اما تنها یک نویسنده مسئول داریم که با علامت * از بقیه چدا میشه. صاحب مقاله شما باشید با * جدا می شین و بعد کسانی که کمک کردند نوشته خواهند شد.
اگر طرف واقعا شخصیت داشته باشه تو فهرست منبع های مقاله لینک مقاله شما رو هم میزاره اگر هم نداشته باشه که آبروش رفته چون کسی بخواد تو گوگل سرچ کنه به مقاله شما هم بر میخوره.
درکل نگران نباشید در پایان مقاله تون حتما نام خود و تاریخ رو ذکر کنین.
البته مقالات و فرضیه هایی که ما اینجا میزاریم معمولی نیست و دفاعیه بزرگی لازم داره به همین دلیل کسی جز خودمون نمیتونه مسئولیتش رو به عهده بگیره.
موفق باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)