کـــــــاربر فــــعال
به نام او که زندگی از او رنگ میگیرد
سلام
دستت درد نکنه با چسب چوپ پرش کردماولا نگران نباش ترکشو برات درستش می کنم.تو کار بزرگان دخالت کردم
نباید که دست تو دست بزاریم و بگیم زمان و علایق عوض شده که. می شه؟
من از بچه های دور و برم شرو می کنم شما هم همینطور و بقیه هم ...
زمان این بحران شدت یافته را سست خواهد کرد اگر خودمان را باور کنیم و اقدام کنیم.![]()
من که تا اونجایی که تونستم شروع کردم . خیلی وقته . عروسک بافتنی های ماسوله رو نمیدونم یادت هست یا نه اونا هم مثل این ماتروشکاها یه خانواده هستن تا اونجایی که من دیدم فقط تو همون ماسوله هست . زنداییم از یکی از محلی هاشون یاد گرفته بود و مامانم هم از زنداییم
( یه چرخه کامل شد ) یادمه بافته بود برامون چند وقت پیش یکی از اقوام با بچه شون اومده بودن خونه مون یکی شو دادم بهشون
![]()
![]()
![]()
شنبه : یارب العالمین 1شنبه : یا ذاالجلال والاکرام2شنبه : یا قاضی الحاجات 3شنبه : یاارحم الراحمین4شنبه : یا حی یاقیوم 5شنبه : لا اله الا الله الملک الحق المبینجمعه : اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
همکار تالار هنر های تجسمی
یارب
به این اعتقاد قلبی دارم.
آیا هرکدام از ما چون این قطره نمی توانیم باشیم در اصلاح فرهنگمان.
ببین چگونه دریا را تحت تاثیر قرار داده. موج وار.
یاعلی
یا رب با تو سخن می گویم:گر به تو افتدم نظر؛ چهره به چهره، رو به روشرح دهم غم فراق؛ نکته به نکته، مو به مو
(پروردگارا! مرا و والدین مرا و مومنان را روزی که حساب برپا شود، ببخشا) 41سوره ی ابراهیم
یارب
لازم دونستم به بخشی از تحقیقات صورت گرفته توسط اینجانب اشاره داشته باشم بلکه مفید باشد.
بُعدی از وظیفه ی من دانش آموخته ی هنر
انتقال دانش در دل نسل جدید (کودک)
vدلیل انتخاب موضوع بررسی فرهنگ در نسل جدید = شرایط کنونی جامعه
آیا من هنرمند ...
می توانم کاری برای نجات فرهنگ غنی خود انجام دهم؟!
آیا لااقل شتاب حرکتی بحران فرهنگ را کند کنم؟!
آیا با بستر سازی می توان گریزی به تاریخ زد تا هویت، نمود عینی پیدا کند نه کتبی؟!
آیا روند فراموشی تمدن، روند رو به کمال و مثبتی است در فرهنگ؟!
آیا پذیرفتن فرهنگ غرب، پذیرفتن جهانی شدن است!؟
آیا هویت نسل جدید دچار بحران شده است؟! سقوط ارزشها؟!
آیا بی توجه به درون جامعه، زنده نگه داشتن میراث صرف به مطرح شدن آن در دنیاست؟!
آیا اطلاعات نسل جدید بیشتر شده است؟
ووو....
خیلی چراهای دیگر از وضع کنونی
vهدف از انتقال دانش (معلمی):
جاری ساختن آموخته ها در بطن جامعه از طریق عوامل انسانی که مُهره های اصلی ساختار فرهنگ هستند
بستر سازی برای بقاء و دوام فرهنگ اصیل ایرانی، از طریق سوق دادن خرده فرهنگها به هویت اصلی ایرانی.
ایمن ساختن نسل جدید از يورش سهمگين اطلاعات و بهره گیری مفید از آن
....
هر یک از ما نمی توانیم معلمی باشیم در پناه آموخته هایمان؟
تامل
ویرایش توسط تاری : 23rd May 2010 در ساعت 12:37 PM
یا رب با تو سخن می گویم:گر به تو افتدم نظر؛ چهره به چهره، رو به روشرح دهم غم فراق؛ نکته به نکته، مو به مو
(پروردگارا! مرا و والدین مرا و مومنان را روزی که حساب برپا شود، ببخشا) 41سوره ی ابراهیم
یارب
در ادامه ی تحقیق جامع راه حل شما چیست؟
http://tary1357.blogfa.com/cat-37.aspx
اندیشه ی خود را کنار نکشید.
ممنون
یاعلی
یار همراه
با همون اولين نگاه به سوالت ياد عروسك افتادم ...بلي اين كلمه به معناي عروسك مي باشد...
در زبان تركي (آذري خودمان) هم گاهي به عروسك در برخي لهجه هاي تركي ماتيشكه مي گويند...
بیشتر آدم ها زمانی نا امید میشن که چیزی به موفقیتشون نمونده..در یک قدمی پیروزی دست از تلاش بر می دارند...آنها در دقیقه آخر تمامی امید خود را از دست میدهند..یک قدم مانده به خط پایان و پیروزی
سلام پست جالبی بود
من مدرس هنر کودکان هستم این موضوع رو با بچه ها کار کرده بودم تصاویرش در سایت ما هست شاید براتون جالب باشه
www.naghashikodakan.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)