چهارشنبه بود که اومدم دوباره این تاپیک رو خوندم چون تو قرار ملاقات در موردش تاکید کرده بودی یادم نبودیهو یادم افتاد اومدم خوندمش
یادم افتاد که وقتی هفت سالم بود عمه ام به عنوان کادو بهم ماتروشکا داد مال من 5 تیکه نبود چهار تا بود
یادمه که اسم خودمون رو هم روشون گذاشته بودم
خیلی دلم هواشون رو کرده بود بعد از اینکه تاپیک رو خوندم بلندشدم رفتم دنباالشون بگردم هر چی گشتم پیداشون نکردم
از مامانم سراغشون رو گرفتم گفت که برده گذاشته طبقه پایین
دلم یه لحظه گرفت گفتم این اون وسیله بازی من بود که حتی یه موقعی حاضر نبودم از خودم دورش کنم الان که دارم فکرشو میکنم فکر میکنم اخرین باری که دیدمش فکر کنم دوران راهنمایی بود
بهر حال رفتم و گشتم بعد چند چند ساعت گشتن بالاخره پیداشون کردم
ولی ...
ولی یکشون یه ترک برداشته بودنشستم همونجا بین کارتون های اسباب بازی هام کتابای داستانم یاد ایام بچگیم افتادم
. تک تک کتابامو خوندم یه دفعه چشمم خورد به دفتر نقاشی سال دوم دبستانم
تک تک نقاشی هامو دیدم که هر وقت بیست میگرفتیم یه برچسب هم میزدن کنار اون نمره بیستمون ( چقدر هم برامون ارزش داشت )
.
ولی خب الان خیلی از چیزها فرق کرده یادمه یه دفعه این بحث شد سرکلاسمون استادمون گفت که هر چیزی با توجه به پیشرفت ما ادما فرق میکنه حتی علایقمون . استادم میگفت که اون موقع عروسک های ما دو تیکه چوب بود و یه صورت پارچه ای مال شما ها ( ما رو میگفت ) کم کم تغییر کرد و لطیف تر شدن ولی الان چی ؟؟؟ایا پیشرفت تو هر زمینه ای لازمه ؟؟؟
بهتر نبود که عروسک ها انقدر پیشرفت نمیکردن و تبدیل به ربات نمیشدن ؟؟؟ واقعا ما همونجور که با عروسک هامون ارتباط برقرار میکردیم بچه های الان هم همونطور هستن ؟؟؟ اونجوری که ما از خاله بازی هامون لذت میبردیم اونا هم میبرن ؟ اصلا الان بچه ها خاله بازی میکنند ؟؟؟؟ همون طور که شبا بدون اونا نمیخوابیدیم اونا هم الان همینطور هستند ؟؟؟
فقط ماتروشکای ما نیست که گم شده خیلی از علایق بچگی ما هم گم شده![]()

یهو یادم افتاد اومدم خوندمش
از مامانم سراغشون رو گرفتم گفت که برده گذاشته طبقه پایین
بهر حال رفتم و گشتم بعد چند چند ساعت گشتن بالاخره پیداشون کردم
ولی ...
نشستم همونجا بین کارتون های اسباب بازی هام کتابای داستانم یاد ایام بچگیم افتادم
. تک تک کتابامو خوندم یه دفعه چشمم خورد به دفتر نقاشی سال دوم دبستانم
تک تک نقاشی هامو دیدم که هر وقت بیست میگرفتیم یه برچسب هم میزدن کنار اون نمره بیستمون ( چقدر هم برامون ارزش داشت )
.
ایا پیشرفت تو هر زمینه ای لازمه ؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)