دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

موضوع: *ماتروشکاهای ما کجا گم شد!؟ *

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    کامپیوتر(مهندسی نرم افزار)
    ارسال تشکر
    4,182
    دریافت تشکر: 19,008
    قدرت امتیاز دهی
    222
    Array

پیش فرض پاسخ : *ماتروشکاهای ما کجا گم شد!؟ *

نقل قول نوشته اصلی توسط تاری نمایش پست ها

*****ماتروشکاهای ما کجا گم شد؟****
    چهارشنبه بود که اومدم دوباره این تاپیک رو خوندم چون تو قرار ملاقات در موردش تاکید کرده بودی یادم نبود یهو یادم افتاد اومدم خوندمش یادم افتاد که وقتی هفت سالم بود عمه ام به عنوان کادو بهم ماتروشکا داد مال من 5 تیکه نبود چهار تا بود یادمه که اسم خودمون رو هم روشون گذاشته بودم خیلی دلم هواشون رو کرده بود بعد از اینکه تاپیک رو خوندم بلندشدم رفتم دنباالشون بگردم هر چی گشتم پیداشون نکردم از مامانم سراغشون رو گرفتم گفت که برده گذاشته طبقه پایین دلم یه لحظه گرفت گفتم این اون وسیله بازی من بود که حتی یه موقعی حاضر نبودم از خودم دورش کنم الان که دارم فکرشو میکنم فکر میکنم اخرین باری که دیدمش فکر کنم دوران راهنمایی بود بهر حال رفتم و گشتم بعد چند چند ساعت گشتن بالاخره پیداشون کردم ولی ...

ولی یکشون یه ترک برداشته بود نشستم همونجا بین کارتون های اسباب بازی هام کتابای داستانم یاد ایام بچگیم افتادم . تک تک کتابامو خوندم یه دفعه چشمم خورد به دفتر نقاشی سال دوم دبستانم تک تک نقاشی هامو دیدم که هر وقت بیست میگرفتیم یه برچسب هم میزدن کنار اون نمره بیستمون ( چقدر هم برامون ارزش داشت ) .

ولی خب الان خیلی از چیزها فرق کرده یادمه یه دفعه این بحث شد سرکلاسمون استادمون گفت که هر چیزی با توجه به پیشرفت ما ادما فرق میکنه حتی علایقمون . استادم میگفت که اون موقع عروسک های ما دو تیکه چوب بود و یه صورت پارچه ای مال شما ها ( ما رو میگفت ) کم کم تغییر کرد و لطیف تر شدن ولی الان چی ؟؟؟ ایا پیشرفت تو هر زمینه ای لازمه ؟؟؟ بهتر نبود که عروسک ها انقدر پیشرفت نمیکردن و تبدیل به ربات نمیشدن ؟؟؟ واقعا ما همونجور که با عروسک هامون ارتباط برقرار میکردیم بچه های الان هم همونطور هستن ؟؟؟ اونجوری که ما از خاله بازی هامون لذت میبردیم اونا هم میبرن ؟ اصلا الان بچه ها خاله بازی میکنند ؟؟؟؟ همون طور که شبا بدون اونا نمیخوابیدیم اونا هم الان همینطور هستند ؟؟؟

فقط ماتروشکای ما نیست که گم شده خیلی از علایق بچگی ما هم گم شده
    شنبه : یارب العالمین 1شنبه : یا ذاالجلال والاکرام
    2شنبه : یا قاضی الحاجات 3شنبه : یاارحم الراحمین
    4شنبه : یا حی یاقیوم 5شنبه : لا اله الا الله الملک الحق المبین
    جمعه : اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

2. 3 کاربر از پست مفید آبجی سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع