دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: از 1 تا 10 چه نمره ای به خودتون میدین؟(صادق باشید)

رأی دهندگان
43. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 1

0 0%
  • 2

1 2.33%
  • 3

0 0%
  • 4

3 6.98%
  • 5

4 9.30%
  • 6

6 13.95%
  • 7

7 16.28%
  • 8

12 27.91%
  • 9

5 11.63%
  • 10

5 11.63%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: در کل چقدر به عقل خود تکیه دارید؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همراه
    رشته تحصیلی
    DVM
    ارسال تشکر
    20,723
    دریافت تشکر: 12,331
    قدرت امتیاز دهی
    18942
    Array
    رضوس's: شاد3

پیش فرض پاسخ : در کل چقدر به عقل خود تکیه دارید؟

سلام آقای مخفی خان عزیز
    حالا اون موقه که مخفی بودی میگفتیم عرفان حالا که عرفان شدی از درد ناچاری باید بگم مخفی
    جواب به این سوال خیلی سخته به نظر من نه یکی میتونه 10 باشه نه میتونه یک!!! چون به هر حال نمود اطلاعات و مطالعات ما مستقیم با نقل قول یا غیر مستقیم در گفته ها نوشته های ما مشخصه
    همچنین ما در برخورد با مسائل گوناگون پاسخ های مختلفی میدیم که به این رفتار ما میگن حل مسئله!!!
    که حل مسئله ما میتونه با توجه به داده ها و تجربیات گذشته خودمون یا دیگران باشه
    یا میتونه تصمیمات آنی با توجه به اطلاعات کسب شده و موجود در این حالت خاص باشه
    من به شخصه در تمام سوالات سعی میکنم نمره ای که به خودم میدم کمتر از 6 نباشه ولی اگر شما از من در مورد یه کلمه بپرسی من قطعا جوابی که به شما میدم کاملا نقل قول از یک فرهنگ لغته پس نمره جواب دادن من به اون سوال 1 میشه
    ولی الان که دارم سوال شما رو جواب میدم جواب من بر اساس عقل و درک و منطق خودمه و اگر اون حل مسئله رو چند خط قبل نمیگفتم شاید میتونستم به خودم نمره 10 رو بدم
    ولی من با توجه به رشتم و مطالعاتی که داشتم یاد گرفتم که نسخه ی یه جای دیگه الزاما در یک جای دیگه جوابگو نیست پس پاسخ های ما باید بر اساس منطق و عقل خودمون باشه
    به قول معلممون زیست شناسی علمیه که همیشه توش 2*2 تا 4 تا نمیشه بعضی وقتا میتون 5تا بشه بعضی وقتا 3تا گاهی وقتا خیلی و بعضی وقتا هیچ
    و به نظر من این برای زندگی های ما هم صادقه
    ما جایی میتونیم نقل مستقیم کنیم که شرایط و ظوابط کاملا یکسان باشه ولی با تغییر به پارامتر تمام معادلات میتونه عوض بشه
    خب خیلی حرف زدم
    من از انتقاد خوشم میاد پس اگه کسی خواست چیزی بگه من در خدمتم
    با تشکر از آقا عرفان بخاطر پست مفیدش
    خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
    زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود

2. 6 کاربر از پست مفید رضوس سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع