دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: از 1 تا 10 چه نمره ای به خودتون میدین؟(صادق باشید)

رأی دهندگان
43. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 1

0 0%
  • 2

1 2.33%
  • 3

0 0%
  • 4

3 6.98%
  • 5

4 9.30%
  • 6

6 13.95%
  • 7

7 16.28%
  • 8

12 27.91%
  • 9

5 11.63%
  • 10

5 11.63%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: در کل چقدر به عقل خود تکیه دارید؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    الکترونیک و فیزیک هسته ای
    ارسال تشکر
    4,930
    دریافت تشکر: 13,220
    قدرت امتیاز دهی
    12297
    Array
    عرفان سلیم زاده's: خجالت

پیش فرض پاسخ : در کل چقدر به عقل خود تکیه دارید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط سونای نمایش پست ها
    سلام داداشم ممنون به خوبی شما... خواهش برام جالب بود .... اینو =» / مشکل جامعه امروز سریع شدن کاذبه. / متوجه نشدم تقریبا منظورتون به کدوم بخش از گفته هام بود!! در خصوص این که گفتین اگه متن رو با دقت میخوندین.... باید بگم که آقا داداش پستهایی رو که شما و بعضی های دیگه میزارید جرات ندارم با دقت نخونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! وقتی دچار اعتماد به نفس کاذب شدم و حاضر شدم به سوال شما!!! پاسخ بدم، یعنی بسیییییییییییییار با دقت خوندم! اونقد با دقت خوندم و از بعد های مختلف بهش نگاه کردم که هنگ کردم و توو جواب دادنش موندم( اینم یه بیماریه بهش میگن وسواس فکری) اولش میخواستم بگم 50 . 50 ! اما وقتی تعریفتون رو از 50 50 خوندم! دیدم منصفانه نیست که به خودم نسبت بدم!!!!!!! و وقتی بیشتر دقت کردم دیدم خداییش نمیشه بگم نصف نصف! بسته به نوع سوال متفاوت هست!! گاهی یه سوال اونقدر ساده هست که به محض روبرو شدن باهاش نیازی به تحلیل نیست و همون به ذهن سپرده ها رو فقط به زبون میاری ( به انگشت!) خب اینجا نمیتونم بگم 50 درصد از منطق و درک و چشمه استفاده کردم! یه سوال حد واسط هست و مجبوری هم از تحلیل استفاده کنی هم از منابعی که توی ذهنت هست... و گاهی هم بالعکس ِ مورد اول، اونقد باید کلنجار بری و از زاویه های مختلف نگاه کنی! تا بتونی تشخیصی مناسب داشته باشی و در نهایت یه جواب یه کلمه ای بدی! خب اینا برابر نیست!!!! بـَعدش هم گفتم خب از اینا میانگین بگیرم و به یه جواب برسم!!!! دیدم جواب این میانگین اون جوابی نیست که باید به این سوال داد! چون سوال گفته به پرسش چه نوع پاسخی میدی؟ من میگم پاسخ ِ من بسته به نوع ِ پرسش متغییر هست! پس میانگین گیری این سه نوع پاسخ (و بلکه بیشتر) به نظرم اون جوابی نبود که شما منتظرش بودین! چون تکلیف نوع پرسش برام مشخص نبود! خلاصه همون کمپلکس و واکنش دوطرفه که اول گفته بودم هست... ولی اگه نوع پرسش جدا بشه ! مثلا پرسش های ساده( مثل تعریف یه واژه ).....صادقانه میگم تحلیلی نمیکنم فقط چیزی رو که در اثر تکرار حفظ کردم به زبون یا همون در ایینجا به انگشت میارمکه این حفظیجات همون استفاده از منبع هست! پرسش های حد واسط = 50 50 همون منجی ! پرسش هایی که به تحلیل نیاز داره ....خب بیشتر استفاده از همون چشمه و درک و منطق و تحلیل و نگاه ابعادی و ...... و در نهایت یه پاسخ که حالا خود این تحلیل ها گاهی فقط وابسته به منبع هست گاهی هم وابسته به منبع هم اون پیچیدگی و توانایی ذهنی! جواب این نظر سنجی ها چون خیلی مهمه واسه همین نخواستم سر سری جواب بدم! زیادی دقت کردم شد این البته یه چیزای دیگه هم هست توی ذهنم که نمیاد به زبون!!! دیشب نگهبان شب بودم مغزم دیگه یاری نمیده! 4 نفر کشیک بودیم دونفر تا خود صبح خوابیدن!سه چهار بار پا شدن گفتن همه چی خوبه؟! دونفر موندیم!!!! این شبه هم دست هر چی شب یلداست از پشت بسته بود!!!!!!!!!!!!!!!!!! دیگه تموم نمیشد!!!!!!!!! نه خواهش میکنم داداش! ما که با هم ازین حرفا نداریم! رک گویی شما باعث رشد ما هست....
    سلام خب سریع شدن کاذب بر می گرده به تند خوانی و تند تصمیم گیری و تند اجرا کردن. در واقع امروز بیش از هر چیز سریع رد شدن از موضوعات یا مشکلات مد نظره که درست نیست.گاهی اوقات 10 دقیقه فکر کردن میتونه اساس یه قضیه رو زیر سوال ببره. منظور من از با دقت خوندن این نبود که معنی کلمات تو متن جای داده شده. منظور اینه که برداشت درستی از متن داشته باشید. البته ممنونم که برای اطلاعات ورودی تون انقدر ارزش قائلید. درست میگین 50 50 برای من و بقیه هم خیلی دور از دسترس و واقعیته. درس بزرگ اینجاست که نه تکیه کامل به عقل کار درستیه و نه تکیه کامل به منابع و مراجع. اگر ما زیاد به عقل تکیه می کنیم دلیلش اینه که از خوندن مطالب زیاد خوشمون نمیاد که درست نیست و این که بخوایم به منابع و مراجع اکتفا کنیم هم درست نیست چون به هر حال مسئول ماییم و اگه مشکلی پیش بیاد نمیشه انداخت گردن کتاب ها.میشه نتیجه گرفت که یک عالم میانه رو کسه که با تکیه بر عقل خود و کمک گرفتن از مراجع هم مشکلات رو حل بکنه و هم نکات جدید رو یادداشت کنه. این تاپیک درست پیش نرفت هدف این بود که افراد رو به میانه روی دعوت کنیم انشالله تو تاپیک های بعدی بهتر بیان خواهد شد تا سوء تفاهمی پیش نیاد.موفق باشید.

2. 5 کاربر از پست مفید عرفان سلیم زاده سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع