سلام داداشم ممنون به خوبی شما... خواهش برام جالب بود .... اینو =» /
مشکل جامعه امروز سریع شدن کاذبه. / متوجه نشدم تقریبا منظورتون به کدوم بخش از گفته هام بود!! در خصوص این که گفتین اگه متن رو با دقت میخوندین.... باید بگم که آقا داداش پستهایی رو که شما و بعضی های دیگه

میزارید جرات ندارم با دقت نخونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! وقتی دچار اعتماد به نفس کاذب شدم

و حاضر شدم به سوال شما!!! پاسخ بدم، یعنی بسیییییییییییییار با دقت خوندم!

اونقد با دقت خوندم و از بعد های مختلف بهش نگاه کردم که هنگ کردم و توو جواب دادنش موندم

( اینم یه بیماریه بهش میگن وسواس فکری

) اولش میخواستم بگم 50 . 50 !
اما وقتی تعریفتون رو از 50 50 خوندم! دیدم منصفانه نیست که به خودم نسبت بدم!!!!!!! و وقتی بیشتر دقت کردم دیدم خداییش نمیشه بگم نصف نصف! بسته به نوع سوال متفاوت هست!! گاهی یه سوال اونقدر ساده هست که به محض روبرو شدن باهاش نیازی به تحلیل نیست و همون به ذهن سپرده ها رو
فقط به زبون میاری ( به انگشت!

) خب اینجا نمیتونم بگم 50 درصد از منطق و درک و چشمه استفاده کردم! یه سوال حد واسط هست و مجبوری هم از تحلیل استفاده کنی هم از منابعی که توی ذهنت هست... و گاهی هم بالعکس ِ مورد اول، اونقد باید کلنجار بری و از زاویه های مختلف نگاه کنی! تا بتونی تشخیصی مناسب داشته باشی و در نهایت یه جواب یه کلمه ای بدی! خب اینا برابر نیست!!!! بـَعدش هم گفتم خب از اینا میانگین بگیرم و به یه جواب برسم!!!! دیدم جواب این میانگین اون جوابی نیست که باید به این سوال داد! چون سوال گفته به پرسش
چه نوع پاسخی میدی؟ من میگم پاسخ ِ من
بسته به نوع ِ پرسش متغییر هست! پس میانگین گیری این سه نوع پاسخ (و بلکه بیشتر) به نظرم اون جوابی نبود که شما منتظرش بودین! چون تکلیف نوع پرسش برام مشخص نبود! خلاصه همون کمپلکس و واکنش دوطرفه که اول گفته بودم هست... ولی اگه نوع پرسش جدا بشه ! مثلا پرسش های ساده( مثل تعریف یه واژه ).....صادقانه میگم تحلیلی نمیکنم فقط چیزی رو که در اثر تکرار حفظ کردم به زبون یا همون در ایینجا به انگشت میارم

که این حفظیجات همون استفاده از منبع هست! پرسش های حد واسط = 50 50 همون منجی ! پرسش هایی که به تحلیل نیاز داره ....خب بیشتر استفاده از همون چشمه و درک و منطق و تحلیل و نگاه ابعادی و ...... و در نهایت یه پاسخ که حالا خود این تحلیل ها گاهی فقط وابسته به منبع هست گاهی هم وابسته به منبع هم اون پیچیدگی و توانایی ذهنی! جواب این نظر سنجی ها چون خیلی مهمه واسه همین نخواستم سر سری جواب بدم! زیادی دقت کردم شد این

البته یه چیزای دیگه هم هست توی ذهنم که نمیاد به زبون!!! دیشب نگهبان شب بودم

مغزم دیگه یاری نمیده! 4 نفر کشیک بودیم دونفر تا خود صبح خوابیدن!سه چهار بار پا شدن گفتن همه چی خوبه؟! دونفر موندیم!!!! این شبه هم دست هر چی شب یلداست از پشت بسته بود!!!!!!!!!!!!!!!!!! دیگه تموم نمیشد!!!!!!!!!

نه خواهش میکنم داداش! ما که با هم ازین حرفا نداریم! رک گویی شما باعث رشد ما هست....

علاقه مندی ها (Bookmarks)