چه سوالی!!!!!!!!!!!!!! خیلی جا خوردم!!!!
چون سوالتون اینه:
چقدر هنگام جواب دادن به سوالات و نظر دادن در تاپیک های سایت علمی نخبگان جوان به عقل و درک و منطق خودتون تکیه می کنین؟
پس من هم نوع جواب دادن توی سایت رو میگم!
صادقانه اینکه یجوارایی با هم مخلوط هم نه!محلول هستن! یا با هم واکنش میدن!

تا چیزی بوجود بیاد که تاثیر گزار باشه
شاید بهترین تعبیر این باشه که مث مبحث ایمونولوژی میمونه!!! یسری عوامل دخیل اند تا یسری داده با هم مچ شن و قوی ترین احتمال باعث فعال شدن گیرنده و اتصال شونده و در نهایت کمپلکسی که تشکیل میشه میره واسه تاثیر نهایی .. و درگیر این واکنش برگشت پذیر و دوطرفه هستیم!
با توجه به اینکه توو بخش پزشکی جواب میدم! قطعا با توجه به آموخته هایی که یروزی از یه منبعی مثل کتاب و درس و دانشگاه و استادو مقاله و .... یاد گرفتم باید جواب بدم! اونقدر هم حساس هست که اگر شک داشته باشیم هم نمیتونیم پاسخگو باشیم! پس نمیتونم بگم از درک و منطق خودمه!! چون اینا چیزایی هست که قبلا از یه منبعی یاد گرفتم!
شاید در اون لحظه ی پاسخ دادن، به منبع رجوع نکنم! چون اونقدر خوندیم که حفظ کردیم!
اما خلاصه این اطلاعات رو از یه منبعی یاد گرفتم!
زیادی نمیشه به چشمه جوشان اکتفا کرد! جایگاه عقل و منطق و این چشمه ی جوشان توو جواب دادنِ من! تنها اینه که پازل درست کنم!!! یا داده ها رو جمع کنم و به جواب برسم!
با توجه به قطعه ها یا داده ها یی که توی سوال پرسش کننده هست! نزدیک ترین شکلی رو که میشه میسازم و کنار هم قرار دادن اینها باعث خوندن رمز میشه! رمز رو بدونی پاسخ رو میدی! یا داده ها رو جمع میکنم به یه جواب میرسم! این از عقل و منطق
اما حالا همین هم به نوعی باز همون کمک گرفتن از منبع میشه! چون اگر منبع نبود من نمیتونستم نوع ِ کنار هم قرار دادنشون رو بدونم و سوادِ خوندنِ رمز رو نداشتم! یا اگر منبع نبودو من یروزی یاد نمیگرفتم! حالا نمیدونستم دو + دو میشه 4!!
و یه نکته ای هم که توی این درک و منطقی که پس از یاد گرفتن هست هم بگم! استاد ما یه دوستی داشتن خودشون متخصص و جراح بودن! کمر درد داشتن این جراح با توجه به تخصصی که داشتن نوع درد خودشون رو بعد از عکس برداری و .... تشخیص دادن و نیاز دونستن که عمل شن! چون همه علائم این رو نشون میداد که به عمل نیاز هست...و یکی از همکارانشون این عمل رو براشون انجام دادن اما بعد از اون هم خوب نشدن!!!!!!!!!!!!!!!! که تصادفا این ماجرا رو برا استاد ما تعریف میکنن و ایشون میگن که واسه چی اول عمل کردین! میتونه عفونت با باکتری یا قارچ باشه!!! باید این رو بررسی کنی!
هر کدومشون این داده های مشترک رو با توجه به تخصصشون به جوابی متفاوت رسوندن!! که این هم مشکل ِ زیادی جزئی شدنِ هر کس توی علم ِ امروزه!!
پس همین درک و منطق و نگاه ابعادی من به قضیه هم، محدود میشه به همون دانسته ها و داده هایی که یروزی از یه منبعی به ذهنم دادم!!!
هرکاری میکنم نمیتونم این دوتا رو از هم جدا کنم!

علاقه مندی ها (Bookmarks)