با سلام به دوستان عزیز
و تشکر از الماس عزیزم بابت باز کردن بحثی که دغدغه ی بسیاری از افراد جامعه هستش
در حقیقت این بحث و رسوندنش به یه نتیجه ی خوب میتونه تاثیر بسزایی تو حل مشکلات شخصی و خانوادگی خیلی از دوستان عزیزمون داشته باشه
تو این زمینه مشکلاتی که مطرح شده بود واقعا دغدغه ی خیلی از عروس خانم ها و مادر شوهر های عزیز هستش
دوست عزیزمون "نیما ماهان" اشاره ای به "تاثیر خرافات" کردند که به نظرم بحث جالبی اومد
البته اگر بنده منظور این کلامشون رو همونجوری که ایشون در نظر داشتن فهمیده باشم
من تو این زمینه زیاد به رفتار دوستان و آشایان و وابستگان خودم توجه داشتم و دوست داشتم که بتونیم این مشکل رو ریشه یابی کنیم
اگر چه درمان قطعی این مشکلات اجتماعی رو تغییر در رفتار خود انسانها میدونم
و اینکه مشاوره و صحبت با یه شخص سوم میتونه تاثیرات بسزایی داشته باشه
"تاثیر خرافات" چیزی هست که بنده به وضوح تو یکی از نزدیکان خودم میدیدم و متاسفانه میبینم
خرافاتی از نقش و برخورد شدید و مشکل ساز مادر شوهر در ذهن عروس خانوم ها و بالعکس
خیلی زمانها من تاثیر فرهنگ خانوادگی رو هم تو این زمینه به وضوح دیدم و میتونم بگم چه اندازه فرهنگ خانوادگی تو این افکار نقش منفی و مثبتی دارند
به کرات مشاهده میکنیم که مادر عزیزی از نقش های افسانه ای و تنش ها و برخورد های شدید مادر شوهر تعریفاتی ارائه داده و فرزندان خودش رو بی ملاحظه با این مسائل درگیر میکنه و اینکه باعث رشد همون خرافات تو ذهن عزیزان خودش میشه و یا تاثیراتی از این قبیل که خودش زمینه ساز ایجاد افکار خرافی هستش و باعث جبهه گیری دختر خانومها از قبل از ازدواج نسبت به موجود افسانه ای به نام "مادر شوهر" میشه..
این تعریفات و ایجاد زمینه های مشکل ساز خودش موجب مشکلات اولیه تو ذهن دختر خانم های جوان حتی قبل از ازدواج میشه که همون "خرافات" بهترین واژه برای چنین افکاری هست
و همینطور افکار خرافی مادر شوهر ها نسبت به فردی به نام "عروس"
حال یک سری افراد با چنین زمینه ی فکری در آینده چه نوع رفتاری رو پیشه ی خودشون میکنن؟
خب بدیهی هستش که این افراد به خاطر افکارشون تهاجمی برخورد میکنند و همیشه جبهه ی خاصی نسبت به این موضوع دارند
که این خودش زمینه ی اختلافات بعدی و مشکلات بزرگتری میشه
نظر شخصیم رو تو این زمینه مطرح میکنم " خیلی از مشکلات انسان دقیقا برمیگرده به افکار و شخصیت خود انسان" که از نظر بنده به عنوان کوچکترین عضو سایت علمی نخبگان ریشه ی مشکلات جامعه رو میشه در تک تک افراد جستجو کرد "مخصوصا چنین اختلافات دست و پاگیر و مشکل ساز" که باعث خیلی از معضلات بزرگتر از جمله " اختلافات شدید خانوادگی ، بحث و مشاجره ، حتی در بعضی موارد که بنده متاسفانه مشاهده شخصی داشتم «ضرب و شتم» و در نهایت مشکل بزرگتری چون «طلاق» هم میشن"
راهکار این چنین معضلاتی اول ریشه یابی شخصیتی هستش و تغییر در شیوه ی رفتار هم "به کمک خود افراد جامعه " هم در موارد خاص تر "به کمک مشاورین محترم"
که امیدوارم بتونیم هر کدوم به تنهایی شخصیت خودمون رو حفظ کنیم به دور از تاثیر پذیری از افکار منفی و خرافاتی جامعه تصمیمات کاربردی برای زندگی اجتماعیمون در نظر بگیریم
سپاسگذارم که وقت گذاشتین و مطلب رو خوندین
و ممنون میشم دیگر دوستان هم در این بحث مشارکت داشته باشند تا به تکامل بیشتری برسه![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)