ببینین خواهر من ، من بخاطر یاد گرفتن بحث میکنم اونم منطقی، اگه ناراحتی باشه نمیشه.
فكر كنم منظورمو بد رسوندم ببخشيد ، بايد ميگفتم بله مسلمه كه مطالعه ميكنم ، بدون مطالعه كه آدم حرفي براي گفتن نداره
در هر کشوری که میری باید به قوانین اون کشور عمل بکنی اگه عمل نکنی بازداشتت میکنن و قانون اون کشور باهات برخورد میکنه،چه کشور اروپایی باشه چه آمریکایی چه .... مگه میشه که به قانون کشوری احترام نذاشت؟برخورد شدیدی قانون با آدم میکنه. قوانین همه کشورها اینو میگه.اصلا لازمۀ تشکیل اجتماع قانون مداری است.خواهر من نمیشه خلاف قانون کشور پیش رفت. قانون از فرهنگ و تمدن و مکتب و... کشور گرفته میشه و این قانون رای میاره. پس واجب الاجراست.یعنی در اجتماع باید رعایت کرد حالا در خلوت فرد خودش میدونه.
اگه هر قانوني لازم الاجرا بود كه جنگي صورت نميگرفت
به طور مثال اگه قانون تصويب كنه بي حجاب باش بازم بايد عمل كرد ؟! بازم اگه منظورتون رو اشتباه فهميدم بهم بگيد
وظیفۀ مامور قانون توصیه کردن نیست بلکه اجرای قانون است. همۀ مردم قوانین کشورشون رو باید بدونن و اجرا کنن. اگه کسی به عمد اجرا نکنه دیگه پای مامور قانون باز میشه تا اجتماع حفظ بشه و کار مامور اجرای قانون است.این که مشخصه
خب اين مأمور قانون چجوري بايد اجرا كنه ؟! فكر نميكنيد اين مهمه
تعریفتون از حد اقل حجاب چیه؟ حد اقل حجاب در کشور پوشانیدن کامل موها و گردن با استفاده از روسری و ... و برجستگی هاست. این حد اقل حجاب بنا به آیات قرآن که خودتون اشاره میکنین است که هیچ ماموری چنین فردی رو محال ممکنه که بگیره. و حداکثر حجاب هم همان جلباب است.
منم حرفتون رو تأييد كردم ، در اون مورد هم ديدم كه ميگم
ببینین شما مسائل رو باهم قاطی میکنین. حجاب خانم با حجاب آقا فرق داره. چشم پاکی جزوی از حجاب آقاست و این اصلا به حجاب خانم مربوط نمیشه. حجاب خانم باید خودش کامل باشه نه اینکه چشم آقا حجاب خانم رو کامل کنه.یا باطن پاک مثلا آقا هیچ ربطی به تکامل حجاب خانم نداره. البته از لحاظ غیرت مربوط میشه چون دل پاک غیرت داره و خانمش رو بزک کرده به خیابون نمیاره ولی از لحاظ خوده خانم که اجرا کنه مربوط نمیشه که اینم در محدودۀ بحث نیست.
ما داريم در مورد حجاب حرف ميزنيم اين هم به آقايون مربوط ميشه هم به خانم ها ، البته حق با شماست نبايد در گزينش زن ها ميگنجوندم ! در اين مورد ببخشيد
به خیلی از مطالبتون جواب ندادم چون شما اولا ناراحت میشین و ثانیا دلیلی ارائه نمیدین. میگین قرآن فلان حرفو زده ،تحقیقات دارین اما دلیل و شواهدی ارائه نمیدين
نه اشتباه نكنين ، ناراحتي در بين نيست ، والا اصلاً نبايد ادامه ميدادم تا به نتيجه نرسيدم و خيلي ممنون ميشم به مطالبم و البته سؤالام جواب بدين ، چون اينجوري به نتيجه نميرسيم ، اگه رجوع كنيد ميبينيد كه من بعضي عقائد شما رو تأييد كردم
حالا بنده یه سوال دارم:
شما دوس دارین همسرتون نگاهش فقط برا شما باشه یا زیبایی های دیگران رو هم ببینه و لذت ببره؟خواهشا رک به این سوال جواب بدین. بقیه مطالب مهم نیستن.
مسلمه كه من دوست دارم همسرم فقط براي من باشه ، اين در صورتيه كه چشمش پاك باشه !
علاقه مندی ها (Bookmarks)