علیک السلام عزیز
خوبین انشاالله؟
عزیز حرف ما رو چادر نیست رو حجابه که شاید یکی باچادر و یا یکی با مانتو و... رعایت کنه .و مجانی ما با این برداشتتون فرق داره عرض میکنم، ببینین عزیز، شما وقتی از مال و دزدیدن حرف زدین یعنی یه چیز برداشتنی. وقتی یه بی حجاب از جلو چشتون رد بشه ازش اجازه میگیری نگاش کنی یا پول میدی نگاش کنی؟ یا همینجوری نگاش میکنی؟ وقتی بیحجابی و دزدیدن در میان باشه پس در اینصورت نگاه کردن هم مجانی میشه.چون پول نمیدی.
پی بی حجابی و دزدی و نگاه و... همون مفاهیم مجانی رو میاره که البته خودتون اشاره کردین و آخر هم به نگاه اشاره کردین برا همین بنده گفتم نیازی به دزدی نیس مجانیه. نمیدونم مجانی رو چطور برداشت کردین اما اگه کلمات بی حجابی و دزدی و نگاه رو جمع کنین میشه مجانی نه دزدی.
نه عزیز اتهام نیست یه حقیقته.توضیحش رو هم بالا گفتم. و این بهترین جواب برا تشبیه خانم به مال و دزدی و نگاه است
نمیدونم منظورتون از مجانی چیه اما منظور ما همون بی حجابها و به نمایش گذاشتن زیبایی ها هستن که مجانیه عزیز. مخفی هم نیس. اصلا برا همین خودشونو به نمایش میذارن تا همه نگاه کنن تازگی ها هم آقایون خیلی باهال شدن خانمهاشونو به نمایش میذارن.
چون عزیز بحثی ایجاد نشده. بحث یه کار بسیار بسیار خوبی هست که متاسفانه به دید منفی بهش نگاه میکنن. در بحث فکرها به فعالیت وا داشته میشه. البته بحث نه جدل و توهین.چه ایرادی داره بحث سالمی داشته باشیم.یاد میگیریم.من خودم خیلی یاد میگیرم.
خب قربونت بشم، مادر و احترام و مقامش رو کسی نفی نمیکنه.بحث رو موضوع حجاب است. و این قضیه اصلا به مادر بودن یا نبودن مربوط نمیشه.
اصلا اینجا امر به معروف و نهی از منکری در کار نیست بلکه یه بحث بسیار خوب و مفید و منطقی است و به همدیگه احترام میذاریم.
آخه اینجا بحث میکنیم ما کاری نکردیم .یه بحثی دربارۀ حجاب
خب این خاطرتون به بحث مربوط نبود برا همین زیاد بهش اشاره نشه بهتره
علاقه مندی ها (Bookmarks)