دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 181

موضوع: رواج نوعی عریانی جدید میان زنان بدحجاب/کشف حجاب جدید در حال اجراست!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر حرفه ای
    رشته تحصیلی
    آب و خاک
    ارسال تشکر
    36,121
    دریافت تشکر: 19,588
    قدرت امتیاز دهی
    34269
    Array
    *FATIMA*'s: جدید75

پیش فرض پاسخ : رواج نوعی عریانی جدید میان زنان بدحجاب/کشف حجاب جدید در حال اجراست!

نقل قول نوشته اصلی توسط عبدالله91 نمایش پست ها
    بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

و سلامی مجدد

نه با بی حجابی به اجتماع آسیب زده میشه. و این روشن و مشخصه.اونی که با بی حجابی وارد جامعه میشه بذر هزاران کار منفی رو تو دل جامعه میکاره.
    کسی که واقعاً معنای حجاب رو درک کرده باشه با دیدن یه بی حجاب تو جامعه خودشو نمیبازه بلکه سعی میکنه اون بی حجاب رو به راه راست ببره . پس اگه کسی خودشو باخت پس بدون یه جای کار میلنگه
    یکی از علل اصلی و مهم شروع و اوج گرفتن نارضایتی کشف حجاب بود.چون احساسات مردان باغیرت و زنان باحیا جریحه دار شده بود. مسألۀ حجاب در عوامل انقلابی ما نقش بسیار اساسی رو بازی کرد.
    ناصرالدین شاه اومد قانون کشف حجاب رو بنیانگذاری کرد . اومدن به زور حجاب رو از ناموس مردم برداشتن . به قول شما خون مردم به جوش اومد و یه جنگ دیگه راه افتاد .
    خودت بگو اگه کسی به ناموس تو نزدیک بشه کاری نمیکنی ، دِ نگو کاری نمیکنی ! الان کاری که گشت ارشاد میکه همینه ، جلو زن و شوهرا رو میگیره خانمش رو به زور سوار ماشین میکنه ، جلو پدر و دختر رو میگیره و .. ! خونت به جوش نمیاد !!!!!!!!!! دِ نگو نمیاد
    حرف ، حرف زور نیست ، حرف حرف منطقه ! اگه هرچیزی با منطق پیش بره بهتر نتیجه میگیره

بی امنیتی انواع مختلفی داره که در اینجا بیشتر از لحاظ روانی بهش اشاره میشه و اینکه خانمها بیشتر در خطر این ناامنی هستند حتی باحجابها، نه اینکه جان کسی در خطر باشه و... که شاید منظور شما هم این باشه که امنیت خانمها از چیز دیگه باشه اما از دلایل اصلی بی امن شدن یک جامعه به نمایش گذاشتن زیبایی ها توسط خانمهاست.شاید این موضوع رو اکثر افراد قبول کنند.وقتی حجاب باشه این نا امنی در اجتماع خیلی کاهش پیدا میکنه. خانم رکسانا هم به عبارتی بهش اشاره کرده بودند که خانما میگن به محدودۀ شوهر من نیا چون خانم دوس داره نگاه شوهرش فقط زیبایی اونو ببینه، برا شوهرش جذابیت داشته باشه.در این صورت روابط بینشون مستحکمتر میشه و در نتیجه کانون خانواده گرمتر. شما یا هر خانم دیگه ای اینو دوس ندارین؟اصلا دلیلی نداره کسی تو اجتماع زیباییش رو به نمایش بگذاره.
    فک نکنم کسی خوشش بیاد بنیاد خوانوادش از هم بپاشه
    نه که حجاب نیست برادر من ! موضوعات بدتر از حجاب وجود داره ( وقتی من وقتی روز به شب میرسه جرأت بیرون رفتن از خونه رو ندارم به حجاب مربوط میشه ) دِ نگو مربوط میشه !

نه پای شهدا وسط هستند این مائیم که نمیبینیمشون. شهدا دور نیستن و ما هم مسلمانیم و شهید از ما دور نیس باید در همه جا ببینیمشون. دین ما مثه بقیه ادیان که خلاصه نمیشه در محیطهای بسته ای که بعضی وقتا بریم سراغش. دین ما در بطن اجتماع هم هست اصلا نردبان عروج در اجتماع است. شهید هم در همه جا هست. تو حجاب شما دخیله، تو نگاه من دخیله و...
    شهید نمرده ، تا ابد زنده است ، تا ابد خونش در رگ های ما جاریه و ... والا همون بی حجاباش هم اینو قبول دارن .
    شما فقط دارین با وسط آوردن اسم شهدا ،میخوای بگی حجاب به خاطر حرمت شهدا خوبه در صورتیکه برادر من حجاب برای خود منه . خدا میگه هر کاری که میکنی اول برای خودت انجام بده بعد برای من

در اجتماع حرف اول و آخر رو باید قانون بزنه. پس تحقیق در مسائلی که قانون حرف میزنه جایی نداره.قانون فقط یک کلمه سرش میشه: چشم
    اگه منطورت از قانون قرآنه و حرف خدا حرفت رو قبول دارم
    ولی اگه منظورت از قانون ، همین قانوناییه که بعضی ها در اجتماع ریختن من حرفتونو قبول ندارم
    این میشه مثال بارز همون ناصرالدین شاه در مورد کشف حجاب ! یه قانون بود برای خودش دیگه ! نه ! پس چرا قبولش نکردیم چون به نظرمون اشتباه بود
    الان تو جامعه ما خیلی از قانونا اشتباهه
    به آقاهه میگی چرا 2 تا زن گرفتی میگه به تصویب رسیده تا 4 تا زن مشکل نداره
    ولی قرآن اینو میگه میتونی 4 تا زن بگیری ولی عدالت رو باید در مورد همه زنانت به اندازه یکسان رعایت کنی اگه از پسش برنمیای فقط به یکی اکتفا کن
    پس این قانون کشور اشتباهه ! قبول نداری ؟!ق
    رآن هرچیزی که میگه تبصره هم براش میذاره

چون تو مدرسه بهش یاد دادن پس به مدرسه مربوطه.ابرو برداشتن هم تو مدرسه یاد میدن.حالا خانواده ها به مدرسه به دید دیگه نگاه میکنن نه محیط فرهنگی و امن برا بچه هاشون. بچه ها از دو جا بیشتر یاد میگیرن. اول خانه بعد مدرسه. و تمامی روانشناسان به این مسأله تاکید دارن که تاثیر روابط غیر رسمی مثه دوستان مدرسه ای خیلی بیشتر از روابط رسمی مثه خانواده است. اگه مدرسه کنترل نشه تربیت خانه به باد میره. بله خانه دوباره مجبور است جور مدرسه رو بکشد و اینو تمامی خانواده ها میدونن. هیچ خانواده ای الان به مدرسه امیدوار نیست.
    مدرسه یاد داده به جای درس خوندن برو آرایش کن !؟ مدرسه یاد داده به جای درس خوندن برو دوست پسر بگیر ؟! مدرسه گفته به جای کارهای خوب برو به خلاف !!!!!!!!!!!!!!
    نه برادر من اینجوری نیست ! شما یه پست مدرسه خلاف به خطورت خورده ولی هیچ وقت یه مدرسه نمیاد چنین کاری بکنه
    درسته شاید دوستان باعث بشن ولی شنیدی میگن عقل هم خوب چیزیه !!!!! شما که بدون فکر کردن و نسنجیده شدن عاقبتش میری به همون طرف چه معنی میده ؟!این یعنی یه چیزی در بنیاد خانوادت میلنگه برادر من .

منظور بنده اصلا آثار جنگ نبوده بلکه برای چی جنگیدیم؟ باز نمیگم فقط برای حجاب جنگیدیم میگم برا معیارهامون جنگیدیم. برا اجرای قوانین اسلامی جنگیدیم. اگه غیر این بود نباید این همه جوان میدادیم چون نیازی نبود. برا اسلامی شدن جنگیدیم و یکی از قوانین و معیارهامون همین مسألۀ حجاب است.
    ما برای اسلامی شدن نجنگیدیم ، جنگ به خاطر بعضی مسائل دیگه بود و عرص هم کردم تا قسمتیش رو و این رو هم گفتم یکیش به دلیل ناموس خودمون بود
    نه مردها که همشون نرفتن. هستند. پس دلیل محکمتری داشته. اثر چادر و حجاب شما بیشتر از خون شهید است یا به عبارت بهتر برا دفاع از خون شهید باید حجابت رو رعایت کنی. یا من وظیفه ام رو انجام دادم و خونم رو هم دادم اما برا استمرار و ادامۀ پیروزی دیگه جنگی نیس که خون توش باشه جنگ بر سر حجاب و تهاجم فرهنگی و... است.تهاجم فرهنگی اولین نشانۀ بارزی که از خودش بجا میذاره و به چشم میشه در اجتماع دید همین بیحجابی است.
    شما موقعی که میری جنگ میدونی کشته میشی یا صحیح و سالم برمیگردی ؟!
    حرف ما از بی حجابی در اجتماع است. در اجتماع باید حداقل حجاب رعایت بشه و اگه کسی رعایت نکنه به قانون بی احترامی کرده و حرمت اجتماع رو نگه نداشته چون اجتماع ما باید اسلامی باشد.این قانون است. آیا کسی که قانون رو میشکنه حرمت نگه میداره؟
    اگه قانون قرآن رو بشکنه آره حرمت رو نگه نمیداره ولی قانون اجتماع رو ...
    خب ماهم گفتیم اگه کسی بتونه با مانتو و... حجابشو حفظ کنه حجاب رو رعایت کرده اما جلباب حجابی است کاملتر . منظور از جلباب یه پوششی است که سر و گردن رو هم میپوشونه و لباس گشادی است. مانتو سر و گردن رو نمی پوشونه{با روسرس می پوشونن که خمار بهش میگن:حداقل حجاب} و اکثرا لباس گشاد نیست بلکه برجستگی های بدن خانم رو هم مشخص میکنه. بعد جلباب لباس گشادی است که تموم بدن رو میپوشونه سر و گردن و ... رو برا همین میگن حجاب برتر. حجاب حد اقل همان خمار و... است اما حجاب برتر جلباب است که از تعریفش میشه فهمید که چادر بهترین مصداق از جلباب می باشد. با روسری گردن و سینه به احتمال زیاد دیده میشه اما با جلباب که کامل است دیده نمیشه و برجستگی هارو هم کامل میپوشونه. میتونین کامل دوباره تحقیق کنین.در واقع خمارو... نقطۀ اول هستند و جلباب نقطۀ آخر هست یعنی کاملتر است.
    من هم گفتم ما حداقل حجاب رو رعایت میکنیم
    الان حداکثر دختران ما حداقل حجاب رو رعایت میکنن همراه با پوشاندن برجستگیها

این خاطرۀ خودتونه؟ شاید نباشه
    اینا فکر نکنم درست باشن. حاجی چیکار به خانمی داره که چایی میاره؟خراب کردن روحانیت و روضه خوانی بیشتر بهش میاد تا مَثَلی برا نگاه کردن. البته جسارت نشه چون فکر میکنم خاطرۀ خودتون نیس گفتم.
    همونطور که تو مسأله حجاب و بقیه مسائل خوب و بد داریم تو روحیانیون هم همینطور
    کسی نخواست روحانیون رو خراب کنه
    ایشون فقط خواستن بگن حجاب کامل به چشم سالم هم برمیگرده
    علف هرز چيست ؟!
    گياهى است كه هنوز فوايدش كشف نشده است
    ....
    بحث: زندگی با گیاهان دارویی

2. 4 کاربر از پست مفید *FATIMA* سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)