ساخت یه نیروگاهی که بتونه از جریان صاعقه ، برق تولید کنه بیش از یک دهه زمان نیاز داره ؛ شما چه طوری و به تنهایی تونستید 9 ساله این کار رو انجام بدین ؟ خداوکیلی ایران نمی تونه در طی 9 سال جنگنده در حد f-22 بسازه و این نیاز به یه پروسه خیلی طولانی داره .حدودا 9سال است که این طرح به صورت جدی دارد بررسی میشود
همین الان چین داره شاتل می سازه چه امریکا بخواد و چه نخواد ، اون وقت شما اومدین ..... .از فردا چین شروع به تولید ماشین زمان چینی میکند و برای همین نمیتواند هیچ توضیحی درباره این دستگاه بدهد.
پس حضرت همایونی بفرمایند که نظریه فضا-زمان رو در دستگاه مورد نظرتان چگونه تعریف شده ؟متاسفانه من با انیشتین و نیوتن مشکل دارم. مشکل شخصی است البته... .
جناب اقای بهمنی مدیر عامل بانک مرکزی کجاست ؟ یعنی مثلا قیمت دلار پایین میآید؟
نه. دیگر نمیتوانم این چیزها را بگویم.
ولی در فضا-زمان هیچ محدودیتی وجود نداره . جناب سنیور شما باید می رفتید ناسا... .ما میتوانیم دسترسی به آینده را محدود کنیم.
این بارکد شما در نظریه فضا-زمان چه جایگاهی داره ؟یعنی با توجه به افراد، ظرفیتبندی کنیم و افراد فقط بتوانند شخصیت خودشان را پیشبینی کنند. دسترسی اطلاعات بارکدبندی است.
چین خودش متخصص داره نیازی به مخفی کاری !! اطلاعاتی نیست .این هم از مواردی است که فعلا نمیخواهم بگویم. اگر این سیستم را امشب ارایه دهیم، فردا صبح در چین ساخته میشود.
جناب سنیور ، شما که میگین اونها می یومدند و جلوی من رو می گرفتند و به نوعی برای خودتون محدودیت می گذارین چه طوری می خواین برای دیگران اینده رو پیشگویی کنید ؟!آنها نتیجه نگرفتهاند. اگر نتیجه گرفته بودند، باید با هم برخورد میکردیم یا باید قبلا پیشبینی میکردند و جلوی کار من را میگرفتند.
نتیجه گیری اخلاقی : چاخان هم چاخان های قدیم . پس فردا یکی دیگه میاد میگه من دستگاه جومانجی ساختم ( فیلمش معروفه )

علاقه مندی ها (Bookmarks)