نقل قول نوشته اصلی توسط farzadsw نمایش پست ها
منظور من از سبک بازی adventure با اشاره کلیک سبک بازی هایی مثل syberia، monkey island , run away و غیره هست. توی این سبک، داستان و شخصیت پردازی (دیالوگها و طراحی) بخش اعظم کار هستند و گیم پلی خیلی ساده هست و اگه داستان و معما ها جذاب نباشه حوصله بازی کن سر میره! شاید یکی از دلایلی که تو ایران این سبک طرفداران کمی داره همینه (داستان به زبان انگلیسی هست و مخاطب منظور رو متوجه نمیشه!). ولی اگه یه داستان جالب به زبان فارسی برای بازی باشه مطمئنا مثل خارج از کشور طرفداران زیادی پیدا خواهد کرد.
البته سبک بازی action مثل پرندگان خشمگین هم سبک جالبی هست و من هم علاقه دارم ولی تو این سبک، طراحی مرحله و طبیعی بودن فیزیک محیط خیلی اهمیت داره و خود داستان تقریبا نقشی نداره ( مثل داستان 1 خطی پرندگان خشمگین). برای فیزیک این جور بازی ها خوشبختانه چندتا پروژه متن باز هست که کار رو خیلی راحت میکنه. یکیش Box2d هست که اگه اشنباه نکنم همین پرندگان خشمگین بر اساس اون ساخته شده اند. بحث طراحی و گرافیک رو هم امیدوارم با کمک دوستان طراح (از جمله آقای فرزادنیا) به خوبی از پسش بر بیایم.
سبک بازی پرندگان خشمگین از یک طرف این خوبی رو داره که طرفدار زیادی براش هست و از طرف دیگه همیشه سایه بازی پرندگان خشمگین بالای بازی ما خواهد بود و اکثرا تو نگاه اول میگن بازی به تقلید از فلان بازی ساخته شده (کار دسته اول نمیشه). البته میشه اثر این حرفها رو با ایجاد تغییرات نسبت به بازی اصلی کمتر کرد، مثل استفاده از المانهای ایرانی تو طراحی شخصیتها، یک داستان جالبتر، یا یکسری نو آوری (که خودمم نمیدونم!).
سیک بازی های adventure از طرف دیگه نیاز به تیم برنامه نویسی کمتری داره (تیم سازنده خیلی از بازی های این سبک کمتر از 10 نفر هست) ولی از طرف دیگه یکم ریسک داره چون برای ما ایرانی ها کمتر شناخته شده هست (ممکنه استقبال خیلی خوب بشه یا خیلی بد).
من با هر دوی این سبک ها موافقم، لطفا بقیه افرادی که دوست دارن تو تیم باشن بیان و نظرشون رو در مورد سبک بازی بدن، قبل از شروع کار اصلی (تو تابستون) باید این بحثهای مقدماتی که فقط صحبت کردن هست، تموم بشه.
*پی نوشت: آقا رضا طراحی سایتت خیلی گرافیک جذابی داشت، واقعا تبریک میگم.
مرسی. توضیحاتت واقعا کامل و واضحه. من هم کاملا موافق این هستم که تقلیدی نباشه کارمون ، قانع شدم کاملا.
ولی در کل منظور من سبک گرافیکی فانتزی و کارتونی بود (منظورمو بد رسوندم)
بیشتر دوس داشتم نظرت رو در مورد این کاراکتر گوسسفنده بدونم! چون این طرح مرتبطه با اون منظور فانتزی بودن کار. ( البته این تنها یه نظر شخصی بنده ست)