یه زمانی من روی این پروژه کار میکردم... (حتی یادمه چند نفر دیگه قبل از من و بعد از من اومدن تو این سایت و این موضوع رو مطرح کردن)
یه مختصر توضیح میدم: گاز خروجی خودرو یک عنصر ثابت نیست که بخواید همون رو تبدیل کنید (و البته سرعت و فشار اون هم متغییر)
اگر بخواید مستقیم روی عناصر تشکیل دهنده گاز خودرو کار کنید باید اول عناصر رو بشناسید، میزان هرکدوم رو در بیارید بررسی کنید چجوری از هر عنصر باید برق گرفت... (این تازه پیش زمینه بود)
در ادامه دستگاهی لازم میشه که این عناصر رو از هم جدا کنه هرکدوم رو ببره تو یک محفظه جدا و روش تولید برق رو روی هر عنصر پیاده کنه... (این خلاصه ای از کل ماجرا)
اما کاری که من کردم این مدلی نبود... من از سرعت دود خروجی برق گرفتم... (یکی دیگه رو میشناختم که از حرارت اگزوز برق گرفت) (و یکی دیگه که سیستم تعلیق خودرو با ژنراتور خطی برق گرفت که البته ربطی به این موضوع شما نداره) ... روش هایی که ما به کار بردیم بماند اما خلاصه کنم که بسیار سریع تر به نتیجه رسیدیم و میزان برق تولیدیمون هم نسبت به هزینه ای که کردیم بسیار مقرون به صرفه بود...
دیگه چی می خواستم بگم؟؟؟ آها یادم اومد...
طرح من خیلی راحت رد شد بخاطر اینکه به موتور فشار وارد کردم (به همون اندازه که برق تولید میشد به همون اندازه هم به موتور فشار وارد میشد (یعنی انرژی کاسته میشد) (سه قانون اصلی نیوتون رو یادت باشه))
دیگه اینکه به نظر من فقط روی تولید برق فکر نکن... اگر بتونی کاری کنی که کاهش آلایندگی خودرو + تولید برق باهم باشه (بدون اینکه بخشی از انرژی خودرو گرفته بشه) اونوقت نتیجه بخشه و به ثروت سرانجام میشه...
و در پایان اینکه اگر میخوای این طرح به نتیجه برسه با این سایت و به تنهایی به نتیجه نمیرسی باید تیم تشکیل بدی مستمر و با قدرت علمی بسیار بالا تحت نظر استاد کارت رو جلو ببری (این پروژه ای که شما در موردش صحبت میکنی میتونی پایان نامه دکتری باشه (در این حد بزرگه)
علاقه مندی ها (Bookmarks)