دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: راکتور همجوشی هسته ای بدون نوترون حالت جامد

استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    الکترونیک و فیزیک هسته ای
    ارسال تشکر
    4,930
    دریافت تشکر: 13,220
    قدرت امتیاز دهی
    12298
    Array
    عرفان سلیم زاده's: خجالت

Lightbulb راکتور همجوشی هسته ای بدون نوترون حالت جامد

سلام عیدتون مبارک عزیزانم.
    این مقاله رو خودم نوشتم در واقع یه ایده است.
    البته قراره به چند تا کنفرانس هم بفرستم ولی دوست داشتم اینجا هم که افراد نخبه زیاده بزارم تا نظرتون رو بخونم.
    ایده زمانی به فکر من رسید که میخواستم همجوشی به روش بمباران رو جهت تولید انرژی بکار بگیرم حتی میخواستم یه شتاب دهنده کوچیک هم بسازم.
    یه سینکروترون پروتون با کانال هایی از نانو لوله های کربنی تک جداره و اهن رباهای ابر رسانا. کل سیستم هم درون جیوه قرار می گرفت و بعد با نیتروژن مایع خنک میشد.
    بعد از یه مدت به فکر افتادم تا شتاب دهنده رو کلا حذف کنم. به همین دلیل دنبال اتم های خاصی گشتم که برام پروتون تولید کنند.
    الان میتونم بگم که از لحاظ تئوری کاملا موفق شدم. ولی برای عملی کردن ایده باید تجهیزات خاصی باشن به همین دلیل به افشا ایده اولیه در کنفرانس های داخلی بسنده می کنم.
    امیدوارم از مطالعه این مقاله لذت ببرین.
    منبع: سایت علمی نخبگان جوان

2. 12 کاربر از پست مفید عرفان سلیم زاده سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    ریاضی فیزیک
    ارسال تشکر
    40
    دریافت تشکر: 256
    قدرت امتیاز دهی
    1090
    Array
    D.r who's: جدید21

پیش فرض پاسخ : راکتور همجوشی هسته ای بدون نوترون حالت جامد

من مقالتو خوندم نظریه جالبیه!

یه سوال داشتم...... به نظرت میشه یه طناب یا نخی ساخت که حالت چسبندگی داشته باشه؟ و بدون در نظر گرفتن نازکی یا کلفتی طناب بتونه وزن بالایی مثلا 100 کیلو رو تحمل کنه؟؟

- - - به روز رسانی شده - - -

یه سوال داشتم...... به نظرت میشه یه طناب یا نخی ساخت که حالت چسبندگی داشته باشه؟ و بدون در نظر گرفتن نازکی یا کلفتی طناب بتونه وزن بالایی مثلا 100 کیلو رو تحمل کنه؟؟

4. 4 کاربر از پست مفید D.r who سپاس کرده اند .

استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    ارسال تشکر
    4,930
    قدرت امتیاز دهی
    12298
    Array

[QUOTE=D.r who;445054]من مقالتو خوندم نظریه جالبیه!

سلام ممنونم.
    من طناب های نایلونی رو میشناسم که وزن بالایی رو میتونن تحمل کنند.معمولا تو چتر های نجات کاربرد دارند.بهتر از اون طناب های فلزی هستند.
    راه های زیادی برای ایجاد چسبندگی وجود داره مثلا بار الکتریکی یا مکانیکی(چنگگ های ریز)
    موفق باشی.

6. 2 کاربر از پست مفید عرفان سلیم زاده سپاس کرده اند .

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک-ساخت و تولید
    ارسال تشکر
    11,215
    دریافت تشکر: 9,945
    قدرت امتیاز دهی
    3453
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط D.r who نمایش پست ها

بله با فناوری نانو توانسته اند چنین طنابی بسازند.
    مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم

8. 2 کاربر از پست مفید hossien سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    ریاضی فیزیک
    ارسال تشکر
    40
    دریافت تشکر: 256
    قدرت امتیاز دهی
    1090
    Array
    D.r who's: جدید21

منظورتون از چنگک چیه؟

منظورتون از چنگک چیه؟

10. 2 کاربر از پست مفید D.r who سپاس کرده اند .

استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    ارسال تشکر
    4,930
    قدرت امتیاز دهی
    12298
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط D.r who نمایش پست ها
    منظورتون از چنگک چیه؟

منظورتون از چنگک چیه؟
    قلاب

12. 3 کاربر از پست مفید عرفان سلیم زاده سپاس کرده اند .

همکار تالار بیماریها
    ارسال تشکر
    8,328
    دریافت تشکر: 9,716
    قدرت امتیاز دهی
    64607
    Array
    sr hesabi's: جدید38

نقل قول نوشته اصلی توسط مخفی نمایش پست ها
    البته قراره به چند تا کنفرانس هم بفرستم ولی دوست داشتم اینجا هم که افراد نخبه زیاده بزارم تا نظرتون رو بخونم.
    ایده زمانی به فکر من رسید که میخواستم همجوشی به روش بمباران رو جهت تولید انرژی بکار بگیرم حتی میخواستم یه شتاب دهنده کوچیک هم بسازم.
    یه سینکروترون پروتون با کانال هایی از نانو لوله های کربنی تک جداره و اهن رباهای ابر رسانا. کل سیستم هم درون جیوه قرار می گرفت و بعد با نیتروژن مایع خنک میشد.
    بعد از یه مدت به فکر افتادم تا شتاب دهنده رو کلا حذف کنم. به همین دلیل دنبال اتم های خاصی گشتم که برام پروتون تولید کنند.
    الان میتونم بگم که از لحاظ تئوری کاملا موفق شدم. ولی برای عملی کردن ایده باید تجهیزات خاصی باشن به همین دلیل به افشا ایده اولیه در کنفرانس های داخلی بسنده می کنم.
    طرح ، طرح خیلی جالبی بود واقعا ایول
    فقط یه سوال نیتروژن پروتون رو برای بور تامین میکنه درسته؟ ولی مگه نباید اول نیتروژن رو بمباران کنیم تا پروتون بده

فقط یه سوال نیتروژن پروتون رو برای بور تامین میکنه درسته؟ ولی مگه نباید اول نیتروژن رو بمباران کنیم تا پروتون بده
    شاید ....

14. 3 کاربر از پست مفید sr hesabi سپاس کرده اند .

استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    ارسال تشکر
    4,930
    قدرت امتیاز دهی
    12298
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sr hesabi نمایش پست ها
    سلام
    ممنون لطف داری.
    اره نیتروژن پروتون مورد نیاز بور رو تامین می کنه. خود نیتروژن رو باید با ذرات آلفا بمباران کنیم.
    برای استارت کار راکتور این ذرات از یک چشمه معمولی ذرات الفا تامین میشه.مثلا رادیم یا پولونیم.
    بعد که پروتون تولید شد به بور برخورد می کنه و در هر برخورد سه تا هلیم آلفا دیگه تولید میشه.
    در واقع ما پروتون رو به بور می کوبیم و سه تا ذره آلفا تولید میشه.
    انرژی این ذرات برای تولید سه تا پروتون دیگه کافیه اما چون انرژی بالایی ندارن سطح مقطع کمی پایینه.
    البته بعضی پارامتر های دیگه رو داریم مثلا هر اتم بور با چهارتا اتم نیتروژن محاصره شده و در فاصله 100 پیکو متری هم قرار دارند.
    ولی همین طور که تو مقاله هم گفتم وجود یک چشمه دائمی ذرات الفا برای تقویت راکتور در زمان های مورد نیاز وجود خواهد داشت.
    موفق باشید.

16. 3 کاربر از پست مفید عرفان سلیم زاده سپاس کرده اند .

همکار تالار بیماریها
    ارسال تشکر
    8,328
    دریافت تشکر: 9,716
    قدرت امتیاز دهی
    64607
    Array
    sr hesabi's: جدید38

سلام
    ممنون لطف داری.
    اره نیتروژن پروتون مورد نیاز بور رو تامین می کنه. خود نیتروژن رو باید با ذرات آلفا بمباران کنیم.
    برای استارت کار راکتور این ذرات از یک چشمه معمولی ذرات الفا تامین میشه.مثلا رادیم یا پولونیم.
    بعد که پروتون تولید شد به بور برخورد می کنه و در هر برخورد سه تا هلیم آلفا دیگه تولید میشه.
    در واقع ما پروتون رو به بور می کوبیم و سه تا ذره آلفا تولید میشه.
    انرژی این ذرات برای تولید سه تا پروتون دیگه کافیه اما چون انرژی بالایی ندارن سطح مقطع کمی پایینه.
    البته بعضی پارامتر های دیگه رو داریم مثلا هر اتم بور با چهارتا اتم نیتروژن محاصره شده و در فاصله 100 پیکو متری هم قرار دارند.
    ولی همین طور که تو مقاله هم گفتم وجود یک چشمه دائمی ذرات الفا برای تقویت راکتور در زمان های مورد نیاز وجود خواهد داشت.
    موفق باشید.
    سلام
    یه سوال، نیتروزن از نیتروژن به عنوان واسطه استفاده کردیم ولی به نظر من نیازی نست این کار هم احتمال برخورد پروتون رو با بور کمتر میکنه هم درصد گاما رو بیشتر میکنه هم انرژی رو کمتر میکنه
    دقیقا مشل اینکه من یه توپی رو شوت کنم در بین راه به یکی برخورد کنه که این برخورد هم سرعت توپ رو کاهش میده هم معلوم نیست که توپ در مسیر مناسب حرکت کنه حالا اگه بیام چندتا پروتون رو که از نیتروژن بدست میاد رو حساب کنیم احتمال اینکه یه برخورد با انرژی مناسب کم هست
    یه سوال، انرژیی که پروتون ها به هم وارد میکنند رو احتساب کردی که ممکنه موجب کاهش انرژی و تغییر جهت بشه؟
    مرسی
    شاید ....

18. 2 کاربر از پست مفید sr hesabi سپاس کرده اند .

استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    ارسال تشکر
    4,930
    قدرت امتیاز دهی
    12298
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sr hesabi نمایش پست ها
    سلام
    یه سوال،از نیتروژن به عنوان واسطه استفاده کردیم ولی به نظر من نیازی نیست این کار هم احتمال برخورد پروتون رو با بور کمتر میکنه هم درصد گاما رو بیشتر میکنه هم انرژی رو کمتر میکنه
    دقیقا مشل اینکه من یه توپی رو شوت کنم در بین راه به یکی برخورد کنه که این برخورد هم سرعت توپ رو کاهش میده هم معلوم نیست که توپ در مسیر مناسب حرکت کنه حالا اگه بیام چندتا پروتون رو که از نیتروژن بدست میاد رو حساب کنیم احتمال اینکه یه برخورد با انرژی مناسب کم هست
    یه سوال، انرژیی که پروتون ها به هم وارد میکنند رو احتساب کردی که ممکنه موجب کاهش انرژی و تغییر جهت بشه؟
    مرسی
    سلام خوبی؟
    موضوع اینجاست که بین بور و نیتروژن هیچ عنصری نیست که بخواد عملا ذرات رو منحرف کنه. تنها الکترون داریم که واقعا حسابش نکنیم بهتره.
    درسته این امکان وجود داره ذره در جهتی شلیک بشه که توسط یک عنصر غیر از بور جذب بشه.در اون صورت فوتون گاما سخت خواهیم داشت اما تو این مورد سطح مقطع نیتروژن خیلی کمتر از بور هستش حدود 1 به 300 .
    مورد سوم رو حساب نکردم ولی نگران نیستم همه چی به سطح مقطع وابسته است.

20. 3 کاربر از پست مفید عرفان سلیم زاده سپاس کرده اند .

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)