سلام اقا مهدی ممنون که خاطرات شیرین کودکی رو برامون زنده کردین مطالبی هم که بچه ها گذاشتن خیلی جالب و شیرین بود
من پول رو ترجیح میدم هنوز هم که هنوزه همه ی فامیل به من عیدی میدنهنوز مزه ی کادو گرفتن به عنوان عیدی رو نچشیدم اخه تا الان عیدی هایی که گرفتم همه پول بودند مامان و بابام که همون لحظه ی تحویل سال عیدی منو میدن و اما توی فامیل دست به خرج ترینشون دایی و مادر بزرگ عزیزم هستند
اما خودمونیم عیدی گرفتن در دوران کودکی یه مزه ی دیگه ای میده
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام اقا مهدی ممنون که خاطرات شیرین کودکی رو برامون زنده کردین مطالبی هم که بچه ها گذاشتن خیلی جالب و شیرین بود
من پول رو ترجیح میدم هنوز هم که هنوزه همه ی فامیل به من عیدی میدنهنوز مزه ی کادو گرفتن به عنوان عیدی رو نچشیدم اخه تا الان عیدی هایی که گرفتم همه پول بودند مامان و بابام که همون لحظه ی تحویل سال عیدی منو میدن و اما توی فامیل دست به خرج ترینشون دایی و مادر بزرگ عزیزم هستند
اما خودمونیم عیدی گرفتن در دوران کودکی یه مزه ی دیگه ای میده![]()

هنوز مزه ی کادو گرفتن به عنوان عیدی رو نچشیدم اخه تا الان عیدی هایی که گرفتم همه پول بودند مامان و بابام که همون لحظه ی تحویل سال عیدی منو میدن و اما توی فامیل دست به خرج ترینشون دایی و مادر بزرگ عزیزم هستند 

اما خیلی وقته که دوس دارم به جای اینکه بقیه موقع عید بهم پول بدن بهم یه شاخه گل هر گلی باشه بهم بدن این میشه برام بهترین هدیه ی سال اما متاسفانه همه به جای یه شاخه گل عیدی بهم پول میدن
یعنی میشه یه روز من عیدی گل بگیرم به جای پول؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)